PTT 1. LİG 13. HAFTA | Şanlıurfaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 06 November 2013, 23:14:04

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Bu ligde alınan 1 puan çok önemli ancak hedefi Süper Lig olan bir takımın son 3 haftada 6 puan kaybetme gibi bir lüksu yok. Maça gelince temposuz,keyifsiz bir maç oldu. Şanlıurfaspor'un daha net pozisyonları var,bizim en net pozisyonumuz Adiloviç'in direkten dönen topu oldu. Ekigho çok formsuz. Taha ne oynuyor anlamış degilim. Turgay bu takımda ancak alternatif olur. Erdem Şen bu sezon çok iyi,bu maçta da iyiydi. Genel olarak bakarsak oyun olarak ne oynuyoruz anlamış degilim. Bir oyun şablonumuz,sistemimiz yok. Üst üste 5-6 pas yapamıyoruz.  Adiloviç gibi pivot santraforumuz var,kanatlardan bir tane orta atamıyoruz. Bu oyun anlayışıyla Adiloviç'in faydalı olabilecegini düşünmüyorum. Bu takımın devre arası 4-5 tane takviyeye ihtiyacı var. Bu kadro yapısıyla ve futbolla ilk 2 çok zor görünüyor.

ngonge

Musa Aydın dışında orta yapabilecek oyuncu yok takımda. Düşünün takımın halini.

fanatik samsunsporlu

turgayın stoper erdemin ortada oynaması gerekiyordu.ekigho ne iş yapıyor allah aşkına.allahtan banahane çıktı da rahatladık yoksa halimiz haraptı.

55.hakan

Deplasmanda kazanamıyoruz çünkü kazanmak için oynamıyoruz.

mimar55

Hüseyin kalpar hocamıza bu oyuncu oynadı bu oyuncu neden oynamadı diye her maç eleştiriyoruz forvetsiz oynadık haluk niye yok dedik oynattı gördük  haklı turgayda gene aynı şu gerçek var takım iyi diyoruz da takımda oyun kuracak bir tek adam yok musa aydın sakatlandı gol pozisyonuna giremez olduk ekigo sakatlandı ilerde top tutamaz olduk şimdi bir grup bu hoca
İle bişey olmaz diyor yedekte messi varda oynatmıyor yoldız kaprisi yapıyor sanki hoca bence taktikler iyi mantıklı yenemiyorsak yenilmiyoruz da tek tek toplanır puanlar sonra devre arasında konuşulur şampiyonluk için 3 play -off için 2 transfer şart yoksa gerisi kim ne derse desin hocanın başarısı olur. Benim hocaya güvenim tam yani taktiğine saygı duyuyorum herkes ister celilli vurallı serkan aykutlu samsunspor gib sağlı sollu gelsin ama yok kabul edelim celilde serkanda vuralda yok.

Sonuna Kadar 55

Haluk bile oyuna giriyor düşünün takımın halini

HoliganSamSunLu

samuray

geçen sezon beraberlikler takımı olduk yinemi aynı senaryo yeter artık tabiki deplasmanda alınan puan iyi puan amma içerideki maçlarını kazanımıyorsan telafi edeceksin bun bi şekilde 9 puan hedefenirken ancak üç puan alabildik bira an önce bi seri yakalayamassak kalparın maç başı 2 puanı hedefi  yalan olacak kalpara söylenecek bi şey bulamıyorum kalpar aynı kalpar bizi im çıktığımız sene ona rağmen çıkmıştık taraftar seyirci yönetim hep birlikte inanmışlığı vardı ite kaka ama bu sezon o çoşkuyu göremiyorum nedense