Google earth'de 19 Mayıs stadı :)

Başlatan cembaba, 20 May 2010, 15:35:53

« önceki - sonraki »

Akyol

Olağanüstü olmuş  :ok kapasite tahmini 30-32 bin arası olmuştur  :--*

Musti

31 March 2012, 22:08:49 #16 Son düzenlenme: 31 March 2012, 23:29:38 Musti
Eyvallah... Tam kapasite 32,874    :ok

kalptenþimþek

bundan daha iyisi olamazdı..ellerine sağlık tekrar :ok

Ollivanders

cembaba

Abi stat istemiyorum. Benim stadım bu şekile sokulsun yeter. Ya yeni yer yapıp ne olacak? Şuranın güzelliğine bakar mısınız?

beşnumara

Alıntı yapılan: CemBaba - 01 April 2012, 02:40:47
Abi stat istemiyorum. Benim stadım bu şekile sokulsun yeter. Ya yeni yer yapıp ne olacak? Şuranın güzelliğine bakar mısınız?
O araziye yapılacak sözde proje ne olacak kardeşim ;) birilerinin cebine para girmesi lazım.O alana yapacakları projenin içinde stadın bulunmasını istemezler isteseler de maliyeti ne olacak kim karşılayacak.Tabii stadı taşıyanlara sorarsan ;)

cembaba

Rant peşinde koşanların yüzünden 1 gr. ilerleyemiyoruz. Şu stadın resmini koyun abi halka gösterin. Bakın bakalım hangisini istiyor halk.

Desiqner

İnadınada yönetimede gösterilsin,söylensin..
Zaten yeni yapılacak stadla yukarıdaki çalışmanın farkı ne olacak ? Loca mı ? Kafe ve Eğlence alanları mı ? Varsın olmasın...  1dk!!!

Musti

Google 3D Atölyesine model yükelemeyi daha zor hale getirmişler. İnce eleyip sık dokuyorlar. Şu anki 19 Mayıs Stadyumu'nun mevcut 3D modeli eski kriterlere göre kabul edilmiş ve onu referans olarak kabul ediyorlar.

Yeni bir modeli kabul etmeleri için stadyumun yeni ve güncel resimlerinin Google Earh'e yüklenmiş olması gerekiyor. Böylece güncellenecek model bu resimler baz alınarak değerlendirilecek. Google Earth'de stadyumun eski resimleri olduğu için güncel modellerin kabul edilmesi zor oluyor.

Stadyumun kaplaması için ne kadar güncel ve doğru açılardan çekilmiş fotoğraflar olursa modelin kalitesi de o kadar artıyor. Ben bulabildiğim en güncel fotoğraflarla modeli tekrar düzenledim. Bakalım bu sefer kabul edecekler mi.