sabrinin BABASI:ben anadan dogma SAMSUNLUYUM SAMSUNSPORLUYUM

Başlatan bodensee55, 16 December 2005, 04:11:02

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 16 November 2011, 13:09:20

Sabri'nin Samsunspor sevgisi olmadığını kim iddia edebilir..
Olsa Samsunspor'da oynardı diye bir kriter olabilir mi ?

Alıntı yapılan: 5trawberry - 16 November 2011, 14:26:46

Ama Sabri'nin bunu düşünememesi doğal, çünkü İstanbul'da büyümüş yetişmiş, ekmeğini yıllardır ordan kazanmıştır.

Samsunspor'dan çıksa veya tribünlerin içinden çıksa emin olun öyle bir hareket yapmazdı.

sen zaten kendinle çelişmişsin canım kardeşim.
ben mi yanlış anladım acaba ?

özkan

O i.. aşağıda üçlü çektirirken millet yukarda sinirden kendini yiyodu strawbery.Sabrinin samsunluluğuna ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum..Aadam gibi adam o üçlüyü çektiriyorsa 55 numara giymez,ha giyiyorsa taraftarına teşekkür eder af diler üçlü çektirmemek adına.55 numara giyip üçlü çektirmek;işte onun adı başka bişey oluyor  ;)

brigand

Şu karaktersiz adamın bu forumda alan kaplaması gereksiz bence. Başlığın silinmesini talep ediyorum sayın yönetimden.

5trawberry

Sevgili kardeşlerim herkesin tek kelime de olsa haklı olduğu nokta elbette vardır ama iş cümlelere dökülünce sonuç öyle olmuyor, neyse boşverin sallamışım Sabrisine de tanjusuna da..

yukarda arkadaşımızın paylaştıı videoya odaklanalım, gerisi hikaye Samsun'umdan   samsunspor_x dan başka..

Serkan

Alıntı yapılan: brigand - 16 November 2011, 15:39:31
Şu karaktersiz adamın bu forumda alan kaplaması gereksiz bence. Başlığın silinmesini talep ediyorum sayın yönetimden.

Sen iste yeter müdürrrrrrrrrrrrr  (=