Sıra Söğütlübahçe'de...

Başlatan Desiqner, 07 October 2011, 18:55:06

« önceki - sonraki »

binikalamadım

manisa bize koy oley oley diye mi bağracağız arkadaş  :deli: bu ne yaaa

turgayergeni

çok değil belki karabük macında seyirci olur ama ondan sonraki iç saha macımızda tribunde adam bulamazlar.

çýlgýnlar1984

Şehzadeler Manisa Macının Sonuna Dogru Kazım Başkan Diye Mi Bagırmıs Varmı Boyle Bır Sey Arkadslar?

adige73

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 09 October 2011, 11:49:35
Şehzadeler Manisa Macının Sonuna Dogru Kazım Başkan Diye Mi Bagırmıs Varmı Boyle Bır Sey Arkadslar?

maratondaydım böyle bir şey duymadım

Sioux

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 09 October 2011, 11:49:35

şempanzeler bırak kazım baskanı, samsun diye bile bağırmayı beceremez. tribün grubu değil, ayak bağı onlar. maçta da hiçbir şekilde destek olmadılar zaten. dertleri baska onların.

doðan

Ulen ashabim fena bozuk haa ...
1- o tezahuru polis zatlar iyi dinlesin o koy degil gol denir ugultuda ve coklu ortamda koy diye aksedilen mevzu budur devletin polissssiiiiiii
2 - isinize bakin diyecegim ama poliscigim talimati saglam almis isi bu artik
Trubunde kufur bitecek ve bu samsun trbununden baslayacakmis
Yani bize gecmis ola
Allahtan izmirdeyim kesinn banada ceza gelrdi ..

hacettepeli

bu yüzden men edilir mi hiç adam gülüyorum sadece. o zaman kimse maça gelmesin maçın heyecanıyla mutlaka ağızdan bir yanlış kelime çıkar  :kanka:

ama şu 61. dk'a Trabzon'a tepki koyma adeti oldu son zamanlarda. adet mi Samsunsporlu'nun ibadeti mi desem bilemiyorum. nefretimizi, hırsımızı daha başka şekillerde mi dile getirsek acaba diye düşünmüyor değilim. eskiden böyle bir şey yoktu; sorun da yoktu. bence en büyük cevap sahada verilir, sözle bağırıp çağırmayla kim kazanabilir?   ::)

Tribün_ali

Bu tek samsunda oluyor hep bu kazım ve trabzon lobisi yüzünden. Yakında maratonda çekirdek yemek bile ceza sayılırsa şaşırmayın

özkan

10 October 2011, 08:40:58 #23 Son düzenlenme: 10 October 2011, 17:31:46 özkan
Ben hala birbirimize sahip çıkıp,kime yükleniyorsa bu trabzon yalakaları onların karşısında birlik beraberlik gösterip durmamız gerektiğini düşünüyorum..

Diyoruzya masa başı oyunları diye,geçen seneden beri aklımdaki senaryo şu,bakanı herkez samsunlu samsunsporlu biliyor,bilmiyorlarki ankarada kimlere nasıl konuştuğunu,aslında samsunsporlu olmadığını ve emir kulu olduğunu..Samsunspor süper lige çıktı,suat kılıç bakan oldu,samsunspor küme düşer bakan kılıçın koltuğu sağlamlaşır;neden? Malum hükümet kendisine işte bakın biz bile bişey yapamadık bu duruma diyip kendisini adaletli göstermek için böyle bişey yapacakları benim taa suat kılıç o mevkiye geldiğinden beridirki senaryom..bu senaryoyu sağlaştıran trabzon yalakası başkana teşekkür ediyor,serssizliğimizi bozmamızı diliyorum.

Geçen sene süper lige bu takımı kim çıkardı ?Taraftar,o zaman gelin bu senede geçen seneki o yürüyüşümüzü yapalım o birliğimizi kuralım,önümüze kimse engel olamasın..

Başımıza ne geliyorsa sessizliğimizden geliyor,bunu biliyoruz,o zaman niye susuyoruz ? Yoksa gerçekten Samsunspor'u mu sevmiyoruz ?

Susanlara bi bakın;kocaeli,dünkü yeni malatyadan kendi sahasında 9 gol yedi..

Her şey için çok geç olmadan,gelin gösterelim gücümüzü..

Sonuna Kadar 55

çok yazık bunlar yazacak kelime yok artık ankara da görecek bunlar o zaman ipler çekiyorum günleri suat kılınç

FaTiH_HaN

12 October 2011, 23:28:10 #25 Son düzenlenme: 13 October 2011, 00:15:19 AntZ
Bu yapılanları hazmetmek çok zor hatta bir Samsunspor taraftarı için imkansız, en zor günlerde takımımızın yanında olduk, şahısları değil armayı sevdik, şahıslar geldi geçti biz hep yerimizdeydik, bu durumdan da birbirimize kenetlenerek çıkacağız tüm şehri ayaklandırıp geniş çaplı bir organizasyonla bu olayları protesto edelim, ille maç günü olmasına gerek yok, erkut tutu başkanlığa aday olduğunda nasıl dsi önünde toplandıysak aynı şekilde ama daha geniş katılımlı bir organizasyonla sesimizi duyuralım tüm taraftar gurupları (orangutanlar, pardon şempanzeler hariç) ve tüm Samsunspor sevdalıları tek yumruk olup gereken yerlere gerektiği biçimde mesajımızı verelim, biz sesimizi çıkarmadıkça üstümüze gelmeye devam edecekler yakında stada gidecek insan kalmayacak, gün birlik olma günü hep birlikte bunuda atlatırız evelAllah, kimse Samsunspor taraftarıyla oyun oynayamaz bunu herkese gösterelim.

çýlgýnlar1984

Aslında Güzel Bir Organizasyon Düzenlemek Samsunda Buyuk Bir Yankı Uyandırmak Laızm Yürüyüşün Sonunda Güzel Bir Basın Açıklaması Yapmak Gereksiz  Kişilere Gerekli Sözlere Söylememiz Gerekir...