Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

King Of The North

Başkan acilen istifa etmeli şıkkını işaretledim, hala kızgınımlığım geçmedi.

celebi

maçta tepki verilecek değil mi. gruplar tarafından

kaptan 55

hemde çok net,sadece taraftar grupları değil,maça münferit gelen tüm SAMSUNSPOR taraftarı tutuya gerekli tavrı sergileyecektir.

beynuri

nasıl bir galatasaraylı rekabet ettiği rakibi olan fenerbahçenin başarısını istemiyorsa.gerçek bir samsunsporluda geçmişte yaşadığı haksızlıkların tecrübelisi olarak trabzonsporunda başarısını istemez trabzonsporun düşmanı bizim dostumuz diyebilir,bunda gocunacak ne varki,çok gücüne gidiyorsa dönde bir geçmişine bak,bakki gerçekleri gör,bana hayatında sevmediğin iki renk hangileridir deseler gönül rahatlığıyla mavi ve bordo derim hemde zevkle,kurban olurum formasında armasında atatürkümüzün anıtı olan  kırmızı,beyaz ve siyah renklere bunlar 50 yaşında olan bendeniz için önemli gerçekler.bunu değiştirmeye kimin gücü yeter...bu öyle bir aşk ki bunun adına kırmızı beyez kara sevda derler delikanlı aleminde

mctlçy

i.Erkut TUTU'nun Suçu Ne?

Belki Samsunspor'un en büyük düşmanı istese yapamaz bu hareketi.Şehirde, takımın bu başarıyı yakalamasında emeği olan tek taraftarın, bu şekilde hevesi özledi anca bu şekilde başka yönlere çekilebilir.Şehirdeki bu olumlu havanın oluşmasında,yönetiminden,valisine,belediye başkanlarından,milletvekillerine kadar en ufak bir emeği olmayan, bir bayrak dahi asmayanlar bugun bu birlik beraberliğin bozulmasına da seyirci kalmaktadır.Ve taraftarın bu birlik ve beraberlik içerisindeki havasını başka yönlere çekmektedir.Bizi üzen böyle bir ifadenin Samsunspor kulüp başkanı tarafından dile getirilmesidir.Nasıl başkan olduğu,nasıl kulubü yönettiğini,arkasında kimlerin olduğunu çok iyi biliyoruz.Asıl önemli olan ise Samsunspor tarihinde bu ifadeleri kullanan bir başkanın daha olmamasıdır.Eğer bahsettiği insanlar 'parayı biz veriyoruz, düdüğü çalarız' diyorlarsa yanılıyorlar.Samsunspor'un hakkını koruyacak bir yönetim olmayabilir ama amatöre düşse dahi hakkını savunacak yüzbinlerce taraftarı vardır.Bu trabzon meselesi sıradan bir olay değildir  ve sadece spor ile de ilgili değildir : Yaşamın ve hayatın her noktasında Samsun'un yaşadığı sahipsizlik havası yaratılmak istenmesidir.Bütün bölge müdürlerinin Trabzon'a kaydırılması,teşvik yasası dışına Samsun'un itilmesi,belediye ve resmi kurumlardaki Trabzon kökenli, insanların öenmli mevkilerde olması tabiri caiz ise bir yere müdür olmak için tek şartın Trabzonlu olmak gibi bir hava yaratılması gibi çok neden sayılabilir.Bütün bunlara tepki vermesi gerekenler kimlerdir?Şehrin valisi,belediye başkanları,milletvekilleri değil midir ? Peki bunlardan kaç tanesi Samsunlu ? Neredeyse tamamı Trabzonludur.Peki bunlardan tek istisna olan ise hangisidir ? Yusuf Ziya Yılmaz dır.Ama bu Samsun'un öz çocuğuna karşıda belirli bir lobi karşısından yıpratma oyunları sergilenerek kendisi Samsunluların hedefi haline getirilmek istenmekteditr.Bütün bunlara tepki verecek en büyük kitle ise bu şehrin öz çocukları olan Samsunlular ve Samsunsporlulardır.Birde şu son zamanlardaki bize her yer Trabzon muahbbeti.Biz bu olaya birde şu açıdan bakalım.Trabzonun en önemli caddesi uzun sokaga çıkalım ve Biz Her yer SAMSUN diyelim tepkiler ne olur ? Sanki sadece Samsundaki maçlarda Trabzon'a küfür oluyormuş gibi bir hava yaratılmak isteniyor.Uzağa gitmeye gerek Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ....miş Samsun tezahuratları hala hafızamızdadır.Erkut Tutu'ya son bir soru sorarak yazımı bitirmek istiyorum.Sayın Galip Öztürk de Metro Turizm olarak Trabzonspor a maddi destek vermektedir.O da Samsunspor'a küfür edilmesin diye Sadri Şener'e haber gönderse sizce Şener de aynı açıklamayı yapabilir mi ? Diyelim ki yaptı o koltukta kaç gün oturabilir ? Sizde gereken tepkiyi göreceksiniz.Ama şiddeti Samsunsporun sportif başarısını etkileyecek şekilde olacaktır.Bu hareketiniz tarihe geçmiş bir ayıptır.Samsunsporun Süper lige çıkıp kendi ayakları üzerinde duracak olması bu lobicileri çok rahatsız ediyor ve hele bu taraftarın bu birlik ve beraberlik içersinde hareket etmesi onlara ürkütücü gelmektedir.Sözün özü bu olay iki ucu kirli bir değnektir.İki taraf açısından geçmişten gelen bir sorun.Zaman ile en alt seviyeye inmişken İ.Erkut TUTU ile zirve yapmıştır.Bu ayıbı ortaya çıkaran İ:Erkut TUTU bu ayıbını temizlemek zorundadır.Eğer temizlemeyemez ise geregini yapıp, istifa etmeli ve Samsunspor kongre üyeliğinden de ayrılmaldır.Sıkışınca kapıları çalıp yardım istemesini bilenlere zor durumdayken sahip çıkmadıgı taraftarı bir yerleri ile gülüyor.Parasız başkanlık olur örnegini herkese kabul ettirmeye çalışan İ.Erkut TUTU davulu sırtından tokmağı başında bu yola bu mantıkla ne kadar devam edecek bakıp görecegiz.Söyle dediler söyledi

bir yorum da asker kardeşimiz,abimiz,liderimiz Çiço'dan ..

CeLL-O

Alıntı yapılan: mctlçy - 12 February 2011, 15:30:26
Sayın Galip Öztürk de Metro Turizm olarak Trabzonspor a maddi destek vermektedir.O da Samsunspor'a küfür edilmesin diye Sadri Şener'e haber gönderse sizce Şener de aynı açıklamayı yapabilir mi ? Diyelim ki yaptı o koltukta kaç gün oturabilir ?

doðan

Ben 3- 5 gün sonra yapılacak kongreyi düşünmekteyim, bu şahsiyet yeni yönetim listesini oluşturmuş cebine koymuş , şimdi kongre tarihini beklemekte ;
Peki hangi yüzle SAMSUNSPOR başkanlığına yeniden talip oluyorsun ve hangi yüzle kürsüye çıkarak ben ve ben gibilerden oy isteyeceksin,çokmu aptal çokmu salak duruyoruz acaba senin gözünde, iki gün geçti üzerindden ve biz unuttuk öyle değilmi ...
Senin gözünün içine baka baka tekrarlıyacağız söylemimizi İSTİFA Erkut bey , bu gün istifa edeceksin ki eğer SAMSUNSPOR luysan (şerefin ve onurun temizlensin), haa senin yerine bir müdür daha atanır merak etme ...

babasamsunlu

Erkuuuutttttttttttttttttttt Tutuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
İçimde gelenleri buraya dökemiyorum anlıyormusun...  >:( >:( >:(

kumköylü ahmet

Tutu Mubarek Geceye Denk Geldin Dua Et Bol Bol Yoksa Bu Aksam Sen Yanmisdin..

1927

Bu kuklaya açıklama yaptırdıkları zamandan sonraki iki maçta sadece 1 puan alabildik.

Hoşuna gitti mi Erkut Kukla?

beşnumara

Erkut Tutu yanlış anlaşıldım basın benm sölediklerimin hepsini yazmamış seçerek habere yansıtmışlar demişti mersin maçı öncesi.Mersin maçından sonra hafta içi açıklama yapacağım diyodu ama hala ses yok.Sonra yalancı deyince de :( :(
Mersin maçı öncesi haber göndermiş çok bilmiş maç içerisinde tepki olmasın maçtan sonra ne yaparlarsa yapsınlar diye.Karşısında da çocuk var ya inanacak ona.
Bir insan bu kadar yalancı yüzsüz olur...
Yok efendim neymiş çok acil 500-600 milyar para lazımmış onun için bu tür açıklama yapmak zorunda kalmış. Neye lazım acaba? Futbolcu alacakları desen onların hepsi ayarlandı zamanında ödeme yağılacak deniliyordu yoksa bizim düşündüğümüz gibi bu da mı yalan.
Sıkıştığımız zaman Faruk Özak'a  gidiyormuş o da bi yerlerden ayarlayıp veriyomuş.Trabzonsporun parasını mı veriyo da böyle bir açıklama yapmaya kalkışıyosun tepki veriyosun.Devletin parasını veya bazı kesmlerden aldığı parayı vermiştir kulübe.Eee o da olsun daaa Trabzona akıttığı trilyonlar ne olacak peki?Samsunspora da vermiş ayarlamış çok mu?
Samsunda yaşayan trabzonlu iş adamları nerden kazandığınız parayı nerye veriyosunuz da tepki gösteriyosunuz.Küsmüşler bir de sevsinler sizi >:(
Yazacak çok şey var ama gerek yok.Malesef kulüp içerisinde mide bulandıran insan sayısı çok :( :(

Sonuna Kadar 55

tek birşey var başkan gitsin başkası gelsin zaten olur o zaman görüntü başkan kendi biliyor.