Otoparkta sevindirici gelişme

Başlatan Sadece Samsunspor, 12 August 2009, 13:22:52

« önceki - sonraki »

berusa55

mehmet yılmaz

Bugün Samsun'da çalışıp yaşayan, Samsunlu olmayan iki arkadaşımla konuşurken belediye başkanının bu sezon destek vermesine sevindiklerini söylediler. İyi de bir destek yok ki dedim. Adamın kongre konuması, kulüp zitareti, otopark beyanatları gazetlerde fzlasıyla yer bulunca ortalama Samsunluların zihninde destek veriyor imajı oluşturulmuş. Medyayı kullanıyor yani, ortada somut hiç birşey yokken sıradan vatandaş neredeyse helal olsun, sahip çıkıyor diyecek. Bilinçli bir yanıltma haber politikası bu...

Sonucu ve hasılatını görmeden hiçbirşeyine inanmamak lazım.

Sioux

bu yzy geçende de şiko nuri diye bilinen eski aktör için önce memleketi samsuna geldi, sahipsiz diye haber yaptırmış. ertesi günde yzy sahip çıktı, huzurevinde koydurdu diye haber yaptırmış. ilk baslardaki yzy ile alakası bile yok, çevresindekilerle kafasına göre takılıyor. ama bir gün gelecek............

HoliganSamSunLu

ben bu adamın samsunspora faydalı tek bir adım atacağına inanmıyorum ki 5 yılıda garantiledi seçim olsada sorun olmaz zaten samsunlular samsunspordan ilgisiz hayatlarını idame ettiriyorlar bu şekilde oluncada seçimden seçimede olsa hatırlanmıyoruz

55erhan55

yusuf ziya yılmaz seçimden önce biraz hareketlendi yardım edecem diye ama sonrası gelmedi bu da onun gerçek niyetini ortaya koyuyor aslında niyeti SAMSUNSPOR ' a yardım etmek deil

jean

alt belediye baskanlarida oyle hicbirinden ses yok daha

Ertuğrul Sağlam

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN :

1- 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu'nun 7/f maddesi ile 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 15. maddeleri uyarınca, Samsun Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan, İlimiz İlkadım İlçesi sınırları içerisinde, 2009/2 UKOME kararı gereği, 19 Mayıs Bulvarı ve Lise Caddesi arasında kalan Cumhuriyet Caddesinde 83, Bağdat Caddesi Kavşağı ile Olgunlaşma kavşağı arasında kalan İstiklal Caddesinde 195 araçlık olmak üzere ekli krokide belirtilen toplam 278 Araçlık kısımlar UKOME'nin 2009/2-2-b sayılı kararı ile belirlenmiş fiyat tarifesi doğrultusunda 07.30  ile 22.30 saatleri arasında ücretli açık otopark yeri olarak, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca AÇIK TEKLİF USULÜ ile 2 yıl süre ile kiraya verilmesine karar verilmiş olup, ihale günü  bahse konu ihaleye katılım olmadığından, ihale 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu Hükümlerine göre 08/05/2010 tarihi itibariyle 21/05/2009 tarihine kadar  15 gün süreyle pazarlığa bırakılmıştır.
2- Bahse konu işe ait İhale Şartnamesi Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı (Gelirler Şube Müdürlüğü) veznesine 500,00 (Beş yüz) TL. yatırılarak alınacak makbuz aslının ibrazı karşılığında, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığından   temin edilecektir.

3- Pazarlık haftanın Cuma günleri toplanmakta olan Büyükşehir Belediye Encümeni Toplantı Salonunda  Saat 15.00'te yapılacaktır.

4-  a ) İhaleye konu "Cumhuriyet Caddesi ile İstiklal Caddesi üzerindeki Açık Otopark Yerleri"nin toplam olarak muhammen aylık kirası KDV.Hariç 40.000,00 TL.(Kırk bin) Türk Lirasıdır.
İhalede yarışma (artırım )  aylık kira bedeli  üzerinden yapılacaktır.
Geçici teminat, Yıllık kira bedeli üzerinden alınacak olup; oranı %3, tutarı 14.400,00 TL (Ondört bin dört yüz) Türk Lirasıdır. Kesin teminatın oranı  %6 olup, ihalede gerçekleşen bedel üzerinden alınacaktır.

İhaleye giren olmaması beni umutlandırdı ama Aylık kira bedelinin 40,00,00 tl olması umutlarımı kırıyor. bu otoparklar ne kazanacakki aylık Büyükşehir Belediyesine 40,000,00 tl kira ödesin.

beşnumara

yzy bize kirayı versin yeter ama onu da yapmaz yapamaz.adnan ölmeze verirken cesurdun şimdi tırsak oldun he yzy Allah burnunuzdan çıkartsın bizden aldıklarınızı

erdem

boydan boya 300 araç dursa,saati 1 lira olsa,günde 10 saatten kazansan,3000lira yapar.ayda 30 gün var toplam 90000 yapar,10bin de çalışanlara ver,40bin kar işte.mis gibi gelir samsunspora

GurbetciFanatik

Yok o kafa nerde o yönetimde.
Bizim Yönetim Samsunda Fuar mi var der önce herhalde

epçeli köylü

güzel bir gelişme.bedavaya park yok.herkes parasını verecek....

beşnumara

Aynı projeyi daha önce Aytaç Durak her yönüyle adanalılara hazırladı ama ne hikmetse başkanlıktan indikten sonra proje hayat buldu.Adanada uygulanan şöyle: belediye çalışacak elemanlarını tutmuş aylık 750 maaş+150 tl yemek parası+50 tl yol parası+sigorta.Aracını belli yerlerde park etmek isteyen ister 1 dakika parketsin ister 1 saat 2 Tl alıyor.Adanada bu projenin hayata geçtiği yerlerde hayat düzene girdi diyebiliriz.Aynısını samsunda belli yerlerde yapacaksın ki bak nasıl gelir akıyor.Hem samsun gençliğine de iş sağlamış olursun.