Otoparkta sevindirici gelişme

Başlatan Sadece Samsunspor, 12 August 2009, 13:22:52

« önceki - sonraki »

55erhan55

biz ihaleyi aldıkda almadıkmı dedik? valla öyle bişey yok kim söylemişse yalan söylemiş

maraton

hangi fuar içi otopark,neresi ,kaç araçlık, bi ihale oldu ise hangi şartlar ile kaç yıllığına ??

ne az üç soruyu eksiksiz otuz yedi saniye içinde cevaplayan arkadaşlar level 2 ye geçip yönetim masallarını çözen resiver kazanacaklar...

inşallahhhhhhhhhh doğrudur....

samet haci

nee otoparkıı aaaaa bizim bi otopark sorunumuzda vaRdı dimii bu hafta ıcınde oda netlık kazanıcak halletmek ıcın buyuk bı caba harcıyoruz  der bnce  ;D

YaşarDoğu

12 August 2009, 17:56:13 #18 Son düzenlenme: 12 August 2009, 18:26:52 YaþarDoðu
receiver    yazmana kurban olam senin Başkanım ;D ;D

maraton bugün bi prosedür anlattı ihaleyle ilgili , otopark ihalesini bırak ihalşeye girmem   :-\ .Bize göre altı-üstü 10 koyunluk alan ama, bürokrasi adama kafa yedirtir.

Birde Denge-(siz de yapamıyoruz) gazete sahibi  Syn. Adnan Bahadır ın şikayet etmediğide mechul.Ama hepsini bıraktım, başkan yarın tumanıyla basının karsısında YALAN der olay biter.

55.hakan

yarın yalanlanır nerde şeffaf yönetim nerde haftalık basın açıklamaları nerdeeeeee

Oflu

Hadi Lan Hakki bunu da yalanla, hadi!

usare

Bence Otopark'ın menajeriyle sorun çıkmıştır.  ;D Anlaşamamışlardır   :o

kayacan

Caddelerdeki parkı ücretli yapıp onu Samsunspora verseler en önemli gelir buradan gelecek ama bir türlü halledemediler bu işi.

Recep

tahta açılmadıki  otoparkı alamayız diye biliyorum :)

jean

koskoca kentte bir otopark icin aylardir bekliyoruz kurus destek yok kulube nasil olacak isin sonu merak ediyorum

celebi

daha dün kasımpaşadan geçiyordum istanbul gibi bir yerde isparkın kol gezdiği yerde kasımpaşaspor kulubü otaparkı vardı

Sercan

Alıntı yapılan: celebi - 13 August 2009, 09:43:30
daha dün kasımpaşadan geçiyordum istanbul gibi bir yerde isparkın kol gezdiği yerde kasımpaşaspor kulubü otaparkı vardı

Bende Kocaeli'de gördüm abi aynısını en işlek caddede Kocaelispor formalı kişiler işletiyordu hatta.Yanılmıyorsan Bursa'da da Bursaspor katlı otoparkı var...

celebi

sakarya da boluda her yerde var kardeşim bu şekilde daha doğrusu her anadolu ili neredeyse. ama ben özellikle yazdım istanbulu. istanbul gibi bir yerde her yer ispark yani belediyeye bağlı buna rağmen kasımpaşanın otoparkı var. o daha bi,r vahim yani buna göre

serdaryavuz

2 gün önce rize deydim saati 2 tl idi ben 4 dakika geçirmişim 1 saati 4 tl ödedim ve rizenin en işlek caddesiydi bayanlar hemen gelip yazıyo valla kaçarın yok zamk gibiler.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Vallahi millet her tür sahtekarlığı ve çakallığı kanuna uyduruyor ama aylardır bizim otopark işi yılan hikayesine döndü.daha doğrusu bu işin olmaması için herkes  elinden gelen art niyeti sergiliyor.yerel medya bürokrat başkan kapıcı v.s..bu nedir ya.samsunspor yunanistanın takımı sanki.bana göre siyasi çekişmeler yüzünden bir sonuç alınamıyor.boşuna demedik SAHİPSİZ KENTİN SAHİPSİZ TAKIMI...