Samsunspor'dan skandal gibi transfer

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 August 2009, 21:30:19

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 August 2009, 22:43:03
Kardeşim, buna şüphem yok zaten ama bu Bengülü ile aramızdaki bir konu... Daha önce de bir durum olmuştu, sitemim onadır.

Şimşek55

Ben konuya Samsunspor penceresinden bakıyorum, Bafra Belediyespor kendini Samsunspor'a tabi hissetmiyorsa benim için kıymet-i harbiyesi yoktur. Bir değil iki değil bu... Prensip olarak kiralık almazsın eyvallah ama Adana'dan alıyorsun. İkincisi çocuklar idmanlarını bitirirler, duşlarını alırlar, oturur konuşursun. Sonra Samsunspor yönetimini ararsın, dersin ki biz böyle böyle düşünüyoruz. Anlaşırsın bir şeklide. Anlaşamazsan da geri yollarsın. Ama afedersin çocuklara adeta p.ç muamelesi yapıp, idmanı bırakın, defolun gidin lana getirmek Samsunsporluluğu bırakın zaten bir terbiyesizliktir. küstahlıktır...

Bu hareket ınankı o cocuklara  degıl onları oraya  yollayan  futbol subesıne kım bakıyorsa ona yapılmıs bır harekettır boyle bırsey varsa.  Hocam senın  duygularını  dusunce tarzını  bılıyorum ve elestırmıyorum. Cunku  haddım degıl.  Burada  fıller  dovusmus olanlar  karıncalara  olmus. 

şimşek_55

10 August 2009, 22:49:21 #31 Son düzenlenme: 10 August 2009, 23:10:41 Amsterdamli
Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 August 2009, 22:46:05
Sanki kent takımının parası var , Bafra bilmiyor mu Samsunspor'un durumunu, hediye etmek ne münasebet ..

Iste sen kent takımısın  halın bellı  bende  bu kentın kucuk bır parcasıyım benım halım senden  daha kotu derler. Sımdı  yonetıcılerın aralarında  ne konustugunu  bılmıyoruz bu ısler  bıraz farklı doner.  Eger Tahsın Kosif  le konustularsa  alın sızın olsun demıstır ,Nevsehıre gıttıklerınde  cocuklara  sormuslardır bızım bonservısımızı  vermedıler  kıralık oynayacagız dedılerse kızmıs olabılırler.  Eger konusan kısı oysa  banada  gecen senenın  basında Metın TEkın'ı samsunsporun  basına getırecegını soylemıstı. Metın Tekın Turk Mıllı takımını calıstırıyor. Adamdakı hayal gucunu artık  sen tahmın et.

mehmet yılmaz

Öyle antrenmanın 20. dakikasında Samsunspor'un gönderdiği çocukları kovmanın mazereti değil hiçbiri...

şimşek_55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 August 2009, 22:52:46
Öyle antrenmanın 20. dakikasında Samsunspor'un gönderdiği çocukları kovmanın mazereti değil hiçbiri...

bende tasvıp etmedım  ama  ruh halı sanırım . Yakısık degıl . Bu cocuklar ozellıkle karıyerının basında  cocuk yastalar. BU tıp hareketler onlarda  ız bırakabılır.  KOtu bır durum.

emre

bence yönetim ne yaparsa yapsın(eger yapmışsa) bu hırs o cocuklardan cıkartılmamalı ve o cocuklara insan gibi muamele yapılmalıydı ki bu ne olursa olsun onların en büyük hakları!!!..

sunuda belirteyim ki ben bunun bizim yöneticilerimizden kaynaklandığını düsünmüyorum...(gerçi bizim yöneticilerin(!) hata yapma oranı coook yüksek ama bafrasporun bu yaptığının bizim yöneticilerimizin yaptıklarından dolayı kaynaklandığını düsünmüyorum)

Oflu

Çocuklara gerçekten çok büyük ukalalik ve terbiyesizlik yapilmistir. Bakkaldan aldigin domatesi bile böyle geri gönderemezsin. Insan ticaretimi yapiyorsun sen? Begenmedigin gibi apar topar 'hadi bakim Samsuna'! Hiç çocuklari düsünmüyormusun?
Madem kiralik adam istemiyorsun, Adana'dan niye kaleci aldin?

bengülü

AntZ

Değil Bafra, Sürmenespor, Ofspor, Gümüşhanespor vs. vs. gibi başka takımlara göndersen 20 dk da adamı göndermezler, durun bir bakalım, bir konuşalım denir. Bafra değil de Bafraspor yöneticilerinde kasıt aramamak elde değil...

red_white

bende bafraspor yönetiminde kasıt arıyorum bafralı arkadaşlarımız tenzih ediyorum yanlış anlamasınlar ama bu yönetimde Samsunspor karşıtı çok insan var bence bu ne terbiyesizlikti insan nezaketen idmanın sonuna kadar bekler terbiyesiz sen kim oluyosunda Samsunspor rest çekiyorsun

gozgoz yýlmaz

Bütün bunları bir kenara yazmak lazım; ey gidi Samsunspor'um senin tökezlemeni bekleyen ne kadar çok çakal varmış bu kentte de...

Gün gelir, hesap sorulur.

bengülü

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 August 2009, 23:51:59
Bütün bunları bir kenara yazmak lazım; ey gidi Samsunspor'um senin tökezlemeni bekleyen ne kadar çok çakal varmış bu kentte de...

Gün gelir, hesap sorulur.

hele şükür hocam