turguta 3 maç ceza!

Başlatan Tufan, 11 December 2008, 21:36:08

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

hocamız sakarya maçında turgut'un yerine murat'ı düşünüyormuş. ayrıca sercan'ın bu artistlik hareketleride zamanla bitecekmiş ;)

kumköylü ahmet

az bile vermisler defolip gitsin cezasi bitince kendini affettirecekmis sen samsunu terk et biz seni affederiz kardesim simdi defol git samsun o 3 macida alir bakinda görün

pitbul055

disiplinsiz kendini beğenmişin birisi turgut.iyi bir şamarı hak ediyor bence

jean

itiraz edip belki 2 maca iner

Mert

Turgutu gördüm burda.Cezasından haberim yoktu.İstanbul grubu olarak adanaya gidebiliriz dedim.O da ben olmıcam neden diyince izinliyim dedi bana.Ben taraftarını salak yerine koyan adamı Samsunsporda istemiyorum bassın gitsin samsundan.******* köpek.
Bu benim adıma söylenen bir söz yanlış anlaşılmasın.

Kaya

hak ettiği cezayı almış asıl sorulması gereken soru takımın sezon başından beri değişmez oyuncusu olan bir oyuncunun böyle bir gaflet e nasıl düştüğüdür inanın anlamak mümkün değil inşallah bu 3 maçlık ceza döneminde daha öncede söylediğim gibi hakan akman ı kazanırız.(gerçi takımda ayağa pas atamayan oyuncular varken daha önceden oynamalıydı ama neyse)

abdullah_117

Abi bende sana katılıyorum

beşnumara

Alıntı yapılan: Mert 55 - 12 December 2008, 18:58:23
Turgutu gördüm burda.Cezasından haberim yoktu.İstanbul grubu olarak adanaya gidebiliriz dedim.O da ben olmıcam neden diyince izinliyim dedi bana.Ben taraftarını salak yerine koyan adamı Samsunsporda istemiyorum bassın gitsin samsundan.******* köpek.
Bu benim adıma söylenen bir söz yanlış anlaşılmasın.
ne olsun mert55 daha 20 yaşında ama kendini çok zeki zannediyo.tamm zeki olabilirsin ama taraftarı da salak zannetme yani.o zekiliğini kaleciyle karşı karşıya kaldığında kullan.AHMAK!

edmontdante

Her işte bir hayır vardır derler

kaan

3 maçına patladı. SAMSUNSPORUMUZda forvet bol.Ama kendi maçına mal oldu genç sonuçta. Bazen iyi bazen kötü kendini geliştirebilir.Taraftarı aptal yerine koymaya çalışması gerçekten yanlış cin olmadan adam çarpılmaz.

Sadece Samsunspor

o neki kardeşim şu fotoya bakın hele

kaan

Profesyonellik bu işte aferim kılintının burnunu sıkan bebekten ne farkın kaldıki turgut açıkla bize ne farkın kaldı >:( >:(

seckin55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 12 December 2008, 22:26:16
o neki kardeşim şu fotoya bakın hele

biz bu topçulardan mı gelecek umuyoruz.yazık yazık.. cok yazıkk

selahattin55

BEN TURGUTUN POZİZYONUNU seyrettim turgut haketmiş.ısrarla antepli futbolcunun üzerine gitti.çok uğraşmış hakem oyundan atsın diye.işte adamın olmadığı yerde bunlar kendini adam yerine koyuyorlar.bizi böyle dangalakların eline düşürenler utansın.keşke daha fazla alsaydı ceza bu bize oynadığı her maçta ceza kesiyordu zaten.