Bilet Fiyatlarında İndirime Gidildi!!!

Başlatan kuzey55, 09 December 2008, 19:38:55

« önceki - sonraki »

MeL_55

cembaba

Alıntı yapılan: eLLis - 09 December 2008, 20:01:09
Doğru bir adım fakat çok indirilmiş zaten kulübün kaynakları az.

bence guzel 2 kısı gelıp 10 ytl vercegıne kaleye 100 kısı gelmesı mantıklı hem destek acısından mantıklı hemde morale ıhtıyacı var takımın ınsallah ıyı olur ne dıyeyım

Sercan

bence gelen kişi sayısında bir artma olmucak kardeşim çünkü gelmek isteyen Samsunsporu destekleyen her türlü gelir.Bu rakamlar zaten önemli değil az önceki mesajımdada söledim stadın önünde nerdeyse bedava bilet satan çocuklar dolu...

Kaya

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 December 2008, 21:05:57
kombinelerle ilgili düzenleme yapılacakmış diye duydum ama tam olarak bilmiyorum...yeterki maça gelen çok olsun.giremeyenlere bilet almaya razıyız...

bende kombine sahibiyim ve kombine fiyatlarında da düzenleme yapılmamasından yanayım zaten ne verdik ki kulübe 200 lira helali hoş olsun keşke imkanımız olsa da daha fazla verebilsek

FaT1h

inşl sakarya macında full ceker tribünler

Kais

bız  Forza Sımsekler olarak parasıyla bılet alıcaz herkez boyle yapsın gruplar

kumköylü ahmet

volla bedava biletler ama o stad yine dolmaz dolmasi icin bir hedefin olmasi lazim diye düsünüyorum.

Egerki belli bir hedefimiz olsun kimse bilet fiyatina bakmadan gider zaten ama o gunler eskide kaldi gibi ara transferde yok busene ALLAH Yardimcimiz olsun

Kaya

O kutsal formayı sevmeyipte başarıya odaklı tribünleri dolduranlara o kadar kızıyorum ve harcadıkları vakte o kadar üzülüyorum ki ;bir takım sadece başarılarıyla mı eşdeğerdir yazık çok yazık.Birilerine ''maça gidiyor musun abi ? '' diye sorup ey gidi günler ben eskiden... diye başlayan cümleler duyuyorsanız anlayın ki başarı odaklı seyircidir bakın seyirci diyorum taraftar değil çünkü taraf olan yanlız bırakmaz.

seckin55