Teknik direktör olarak Orhan Kapucu

Başlatan smsnspr, 28 July 2008, 16:21:47

« önceki - sonraki »

recai

Ben Orhan hocayı teknik direktör olarak hiç yeterli bulmadım.. Calsıtırdıgı onca amator takımdan sonra birileri hocayı takımın basına getirmişse burda hocanın tesekkur etmesi lazım.. para almamıs olabilir ama para veripte samsunsporun basına getirilecek bir teknik direktör degil bence.. geldikten sonra zaten kimse bir mac gosteremez ki oyunumuzda sahaya yayılısımızda bir iyileşme olmus olsun.. takımda cıkan bir cok kavgada geri planda durusu disiplinsizlige izin verisi de motivasyon konusundaki getirileri olduguna dair gorusleri curutuyor zaten.. o kadar teklif var diyodu nerde hani? kimse almazdı onu zaten para istese bizde almazdık.. samsunsporluluguna diyeceklafım yok.. cunku sahsen tanımıyorum.. amator yada alt liglerde kariyerinde basarılar..

recai

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 29 July 2008, 13:01:04
Emege saygı eger birde samsunsporlu bir hocamsa saygı duymak gerekir orhan hoca elinden geleni yapmıştır

u goruse tamamen katılıyorum arkadaslar.. elinden gelen bu kadardır..

smsnspr

Okuduğum yorumlar beni gerçekten çok mutlu etti. Şimdi birkaç şeyi belirtmek istiyorum. Babamın Samsunspor'da aktif olarak görev aldığı süre boyucada ben siteyi takip ediyordum. Elbette olumlu görüşler kadar olumsuz görüşlerde benim için değerlidir. Benim üzerinde durmak istediğim nokta Sezar'ın hakkının Sezar'a verilmesiydi. Yeni sezon için eğer yeni bir hoca takımda başarı sağlayacaksa elbette yeni bir hocayla anlaşılacaktır.
Şov yapması konusunda da söylemek istediğim birkaç konu var ki; öncelikle ağızdan çıkan her şey basında yansıtıldığı gibi olmayabilir bunu herkesin takdir ettiğini düşünüyorum. Kendisi her demecinde Samsunspor'un öncelikli olduğunu, buradaki durum belli olduktan sonra diğer takımları değerlendirmeye alacağını söylemiştir. Üzüntümüz usulende olsa yeni sezon için kendisine herhangi bir teklif iletilmemiş olmasıdır. Zira transfer sezonunda bukadar geç kalmış olması da bunun doğruluğunu kanıtlar niteliktedir.
Herkese olumlu olumsuz görüşleri için babam adına ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ortak görüşümüz ve isteğimiz takımın başarısıdır.
Babamın futbolculuk kariyerinde Milli takımda top oynama şerefine erişmesinde Samsunspor'un katkısını göz ardı etmediğimiz gibi teknik direktörlük kariyerindeki başarılı gelecekte de göz ardı etmeyeceğiz.Son sözlerimi hemen yukarıda değerli yorumlarını belirtmiş tarzı,tavrı ve duruşu belli olan beyefendiye kısa bir özet olarak Orhan hocanın teknik direktörlük kariyerini aktarmak istiyorum.Belki zaman ayırıp da aralarında kaç tane amatör takım olduğunu araştırır.

1996 Düzcespor 2.lig
1997 Batman Belediyespor 3.lig
1999 Mardinspor 2.lig
2000 Şanlıurfa Spor 2.lig
2001 İskenderun Demir-Çelik 2.lig
2002 Siirtspor 2.lig
2003 Alanyaspor 3.lig
2004 Maltepespor 2.lig
2005 Aksarayspor 2.lig
2006 Cizrespor 2.lig
2007 Ceyhanspor 3.lig
2008 Hatayspor 2.lig -Samsunspor

**KaR6**

sevgili smsnspor, sen beni tanıyamacagın gibi ben de seni su anda görsem tanımam.. hatta yasını bile bilmiyorum ancak çook eskilerde bi şekilde karsılasmısızdır kesinlikle.. sen herşeyi boşver ve sadece beni dinle bence.. burada veya başka yerde yazılanların hepsine cevap vermektense hiçbirini okuma daha iyi.. yine bizim sitemiz bulabileceğin en seviyeli eleştirilerin yapıldıgı platformdur.. ben sana kendi babam hakkımda okuduklarımdan birini söyleyeyim mesela 2 sene önce: Bu takım şampiyon olamasın o adam evinden cıkamaz, ne anlar ki futboldan'.. ben de ilk başlarda senin gibi herkese cevap vereyim aman savunayım derdindeydim.. ancak cok kısa bir sure sonra savunmanın hiçbir faydası olmadıgını gördüğüm gibi feci şekilde ruh halimin bozuldugunu gördüm.. sana tavsiyem, ne bu forumu, ne de saygı duydugum babanın bundan sonra gideceği takımların forumlarını acaba ne yazmışlar dusuncesiyle okumaman.. bunun sana hiçbir faydası dokunmayacagı gibi zararı çok olur.. kim bu diye sorarsan ben Mustafa Kar.. umarım dediklerimi dikkate alırsın..

sadece55

Arkadaşlar Gerçek samsunsporlar için eski futbolcularımız çok değerlidirler...Emin Kar ve Orhan Hocamız bizim göremediğimiz yıllarda bizleri gururlandırmışlar...Onların emeklerini asla inkar etmemeliyiz...İkiside Gerçek samsunsporlular...arkadaşlar ayrıca ikinizede çok teşekkür ediyorumm sizde babalarınızın izinizden gidiyorsunuz....Çok şanslısın Müthiş bir gurur olmalı imreniyorum açıkçası çok büyük insanlar bu iki insan bizim için

berusa55

29 July 2008, 23:27:12 #20 Son düzenlenme: 30 July 2008, 00:58:41 berusa55
Bu başlığın ismi kesinlikle forumumuza yapılmış bir haksızlıktır. "Orhan Hoca'ya Yapılan Vefasızlık" derken bütün forumu töhmet altında bırakmak aslında www.samsunspor.biz ailesine yapılan bir vefasızlıktır!

Burdaki üyelerimizin her biri Orhan Hoca'yı beğenmek veya yaptığı çalışmaları takdir etmek zorunda değildir kimseye de zorla bunu yaptıramazsınız. Kaldı ki forumun genelinde Orhan Hoca'mıza ben de dahil hakkını vermişizdir ve kendisine teşekkürlerimizi sunmuşuzdur. Bu vesile ile konuya son noktayı koymak istedim çünkü konu uzadıkca şu an Samsunspor'umuzun hocası olan ve görevine yeni başlayan Hayrettin Gümüşdağ üzerine yoğunlaşmaktan da uzaklaşacağız.

Tekrar ve son kez, www.samsunspor.biz adına zor şartlar altında geçen sene takımımıza T.Direktörlük yapan Orhan Kapucu hocamıza, emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.