Kırmızı - Beyaz Dergi Yayınında !

Başlatan TRe, 07 July 2008, 12:04:53

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

teşekkürler güzel bir çalışma emeğine sağlık...

Meskenler

Alıntıbursasporun mesela teksas çıkarıyo İNADINA FANZİN diye bizde yapabiliriz

kardes ne teksası gebzespor eskiçarşı taraftar grubu bıle 1 senedır fanzın cıkartıyo bizim onlardan ne eksıgımız var inş  bu aktıvıteler daha cok olur

SamsunluReis

walla emeğine sağlık kardeşş süper olmuşş hele SAMSUNSPORLUYUM olan kısım süper olmuşş inş devam eder

yanaro

12 July 2008, 15:32:07 #18 Son düzenlenme: 12 July 2008, 20:11:23 yanaro
arkadaşlar TRe arkadaşımıza teşekkür ediyorum, çalışmasını dijital e-dergiye çevirdim

Buradan

SamsunluReis

süper olmuşş yanaro harbii çok güzell

CurvaSudSamsunspor

profosyonel bir çalışmayla çıkabilir % 100

Tiryakiler55

çok güzel olmuş ellerinize sağlık... hele o son bölüm HANGİ TAKIMLISIN diye çok güzel olmuş... aynen vallah memleketini satanlar öyleyse brezilyayı tutsunlar :D birde DEPORTİVO LA TURCO bölümü güzel daha öncede bu olayı biliyordum... güzel birşey bunlarla taraftar arkadaşlığı olabilir bence :D

Harun Aydýn

cikarttiginiz ornek söayinizi inceledim.. ama adina dergi diyerek yapmayin. dunyada fanzin (fanzine) kulturu ozellikle de avrupa ve rusyada oldukca yaygin.. ulkemizde de bunu devam ettiren sayili taraftar gurubumuz var. kisaca fanzin; fanatik ve magazin kelimlerinin birlesmesinden ismini almis bir yayin turu.. ve fanzinler matbaa baskisi degil fotokopi cogaltma olarak yayinlanmaktadir. Biz Teksas gurubuna ait olan fanzini cikartirken ilk kapak sayfalarimizi renkli ic sayfalarimizi da tek renk olarak yaptik. boylelikle de maliyetini alinabilirlik seviyelerine indirmis olduk zira bir yayini cikartmak oldukca maddiyata dayali matbaa acisindan. biz sayfalarimizi 16 yaprak 32 sayfa + kapak olarak cikartiyoruz.. yeni sayi ne zaman tamamlanirsa o zaman tarihini belirleyip yayina veriyoruz. ilk sayimizi 04 Agustos 2007'de cikarttik o gunden bugune kadar da toplamda 5 sayi ancak cikartabildik. Turkiye'de fanzin kulturunun artmasi acisindan sizlerin de bunu cikaracak olmasina cok sevindim.. cikan sayinizdan Bursa'ya da yollarsaniz cok seviniriz. kolay gelsin..