Tepkinizi dile getirin

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2008, 17:39:09

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

bu adamı daha gelmeden şımartırsanız gecen yılkı gıbı yatar eger futbolunu bızden esırgemezse takımı karıstırmayacaksa gelsın kendısıne bırde yalvaracak halımız yok göstersın harbısamsunsporlulugunu

jean

simarik falanda olmadimi olmuyor iste diyarbakirla anlasacakmis cok uzulurum oraya giderse

harbisamsunsporlu5517

kendı bılır kardesım ısterse sıırte gıtsın

pitbul055

bank asyaya ilk düşdüğümüz sene kocaeliyle oynadığımız ilkmaçdada kanal 55 2.yarı maçı kesmişdi.kutlukent belediyesinin festivaline bağlanmışdı.dün akşamda yayını kısa tutdu aşşaçiniğe bağlandılar...boşverin nekadar az görürsek okadar iyiyidir.duyum aldım deyip söylediklerinin alayı yalan.güzel türkcemizide katletmeside cabası.gerçekleri görüp kıçlarının korkusuna eleşdiremeyen adamlardan gazetecimi olur

Sercan

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 26 August 2008, 12:02:24
kendı bılır kardesım ısterse sıırte gıtsın

gtmesin kardesm niye gitsin bizim şehrimizn çocuğu bize faydası dokunsun.Tamam kmse samsunspordan büyük diil ama celil gibi futbolcunnda bi farkı olacak

**KaR6**

celili 40 yaşına kadar tutcaz herhalde takımda yaa.. baksana celilsiz olmuyomuş.. nereye kadar oynicak celili?? ne zaman baskasını koycaz yerine? her konu başlığa bi şekilde celil e dönuyo arkadas, acalım adama bi başlıkta site yöneticileri de rahat etsin..

Recep

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 26 August 2008, 12:51:31
gtmesin kardesm niye gitsin bizim şehrimizn çocuğu bize faydası dokunsun.Tamam kmse samsunspordan büyük diil ama celil gibi futbolcunnda bi farkı olacak

o bizim şehrin çocuğu zamanında bizi gene bırakıp malatyaya gitmişti
burası Samsunspor arkadaş gelene canım feda gidene elvada

nomak55

ya beyler saçmalamayın ya tamam bizde memnun değiliz umutlu değiliz ama ne bu daha maçlar başlamadı ne bu aceleniz..bu hocayı malesf getrdiler ve lig başlamadan gönderirlerse millet bize bi tarafıyla güler sabredin braza tepki zamanında tepki koayacaz merak etmeyin ama şu an destek zamanı

Sadece Samsunspor

yusuf ziya'ya tepki göstermek isteyenler:

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=4081

ben yorum yazdım yakında yayımlanır - samsunspor için ne yaptın diye yazdım

Kaya

şehir paris olmuş new york olmuş ne yazar samsunspor um olmadıkça