Tepkinizi dile getirin

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2008, 17:39:09

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

benim tepkim İMPARATOR CELİL'in HALA TAKIMDA OLMAMASI.Bütcemize göre transfer yapıyoruz ama elimizdeki o büyük topçuyuyla anlaşmıyoruz. yarınki idmandada bunu vurgulamayaı düşünüyorum. İNADINA CELİL de CELİL

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: streeturk - 25 August 2008, 21:05:46
benim tepkim İMPARATOR CELİL'in HALA TAKIMDA OLMAMASI.Bütcemize göre transfer yapıyoruz ama elimizdeki o büyük topçuyuyla anlaşmıyoruz. yarınki idmandada bunu vurgulamayaı düşünüyorum. İNADINA CELİL de CELİL

sonuna katılıyorum malesef celil olmadan olmuyor her zaman dediğim gibi celil soldan sercan sağdan sağlı sollu abluka altına alcaklar serkan ve turgutda takacak he vuramadılar defanstan dönen topu zefer veya sefa uzaktan deneyecek bunu yapmak çok mu zor ?

Sercan

Kampanya başlatalım celili istiyoruz diye...nasıl olur neler yapabiliriz mesela...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 25 August 2008, 21:28:22
Kampanya başlatalım celili istiyoruz diye...nasıl olur neler yapabiliriz mesela...

aslında site açmak lazım celilgerigelsin.com diye ve bu site linkini bütün yöneticilere yolluyacaksın

Kais

tepkı futbolcularamı olcak ?? onu anlayamadım yoksa tknk hyetemı baskanamı

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kais - 25 August 2008, 21:30:02

verdiğim linklerdeki yorumlara bakarsan orda daha net anlarsın: hem basına yalan ve şişirme haber yazdığı için hemde hocaya

eLLis

Alıntı yapılan: tuqberk - 25 August 2008, 21:29:18

aslında site açmak lazım celilgerigelsin.com diye ve bu site linkini bütün yöneticilere yolluyacaksın

Öyle potansiyelimiz yok.Daha buranın portalını güncelleyemedik.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 25 August 2008, 21:34:27
Öyle potansiyelimiz yok.Daha buranın portalını güncelleyemedik.

normal bedava sitede açılabilir sonrada yönlendirme yaparız celilgerigelsin.tr.cx olur mesala ;)

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: Kais - 25 August 2008, 21:30:02

eLLis

Celil kendi istiyormu acaba biz celili istiyoruz ama Allah aşkına futbol oynasın sadece çünkü biz o celili seviyoruz.

Tuqberk dediğini bizim 16ss yapar ama ortalarda yok :D

Sercan

Alıntı yapılan: eLLis - 25 August 2008, 21:38:50
Celil kendi istiyormu acaba biz celili istiyoruz ama Allah aşkına futbol oynasın sadece çünkü biz o celili seviyoruz.

Tuqberk dediğini bizim 16ss yapar ama ortalarda yok :D

ister neden istemesin sanki bu saatten sora real madride mi gitcek....

ozkan17

paraya gelır kendısı..para de celıl bes dakkaya kalmaz orda

Recep

Alıntı yapılan: ozkan17 - 25 August 2008, 23:30:03
paraya gelır kendısı..para de celıl bes dakkaya kalmaz orda
çok doğru bir yorum doğru söze ne denir ki geçen sene para dertleri olmasydı bu sene belkide playy off dan süper lige çıkmıştık

AntZ

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 25 August 2008, 21:29:18

Elalemin taraftarı nasıl koyuyor tepkisini ortaya, her zaman söylüyorum Celil ile ilgili yine yorum yapmıyorum. Ama konu tepkiyse buyrun;
http://www.stadibizyikiyoruz.com

kumkoylu ahmet

Celilsiz samsunspor olmaz arkadaslar kimse istemiyo celili ben size birsey diyimmi 4 transfer yapma celili tut hepsinden iyidir celil...
varsada yoksada celil
busene celil yok samsunspora kolay gelsin diyorum celilsiz olmaaazzzzzzzzzz okadar