A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

##kdc##

adam naptı etti ulusal basına konu oldu sonunda  ;D :D :P

kuzey55

22 March 2011, 18:58:36 #226 Son düzenlenme: 22 March 2011, 19:01:38 samsuni
önce kendi takımında oyna.sen  demiş :)

fanatik samsunsporlu

24 March 2011, 01:21:23 #227 Son düzenlenme: 04 February 2012, 15:08:11 AntZ
konu başığını attığımda 1 senenin birikimi vardı.çok şükür çok arkadaş benim gibi düşünüyormuş.çok teşekür ediyorum arkadaşlara .azizi geldiği günden beri takip ediyorum.azıcık iyi oynadığı maç sayısı 3 tane(g.antep belediye-1461-denizli).ama malum gazeteci -yusuf ziyaya göre bu takımın en iyisi.ölümüne savunuyorlar.kartal maçı sonrası ilker azizi bana daha övmeyin dediğimde bu takımın en iyisinin aziz olduğunu söyleyip benim birşey anlamadığımı ifade etmişti.bolu ve adana maçı sonrası da fikrinin değiştiğini sanmıyorum.taraftarımızın da giresun maçında sahada olmadığı anda bile azizi çağırmaları beni hepten çıldırttı.hala ondan medet umanlar var.çok yazık.hatta azizin facebook unu düzenleyen benim öğrencim.ona da fırça atıyorum sürekli.onun sayesinde malum sitede en iyi futbolcu seçilmiş.gerisini siz düşünün artık.ntvspora ilginç  maili  atan da samsunspor taraftarı olamaz.futboldan anlamayan birisi olmalı.

Serkan

sevgili hocam o öğrencinizin kulaklarını bir zahmet iyi çekin , sanaldan a7'yi eleştirenlere gider yapıp sayfadan yasaklamak yerine adam olmayı öğrensin...

bir formaya adamlığı değişmesin.

Saygılar.

sengul

slm arkadaslar ben sıtenıze yenı uyeyım bıraz yorumlarınızı okudum ama boyle yorum yapılmazkı resmen yorum degıl kufredıyorsunuz bu elestrilerı daha guzel yapmanın yolu yokmu acaba .....bursada yasayan ama samsunspor sevdalısı bır kardesınızım

kuzey55

sen neden acaba ilk mesajını bu başlığa yazıyorsun.bırak bu ayakları şimdi.son günlerde hep bu sevdalılar çıkıp ahkam kesmeye başladı hayırdır.

Sercan

Alıntı yapılan: sengul - 25 March 2011, 10:23:16
slm arkadaslar ben sıtenıze yenı uyeyım bıraz yorumlarınızı okudum ama boyle yorum yapılmazkı resmen yorum degıl kufredıyorsunuz bu elestrilerı daha guzel yapmanın yolu yokmu acaba .....bursada yasayan ama samsunspor sevdalısı bır kardesınızım

Zaten yeni üye olduğundan anlamazsın,biraz işin içinde olsan bu adamın neler yaptığına şahit olsan az bile yapıyorsunuz derdin..

King Of The North

haklısın biz Samsunsporlu da değiliz zaten.

Serkan

babasamsunlu

haydaa..hergün bi şenlik var..
Serkan reyiz. SEN 250 KİŞİ İLE BEN RS 55 İLE ;)
En baba samsunlu benim..Zaten ben babasamsunluyum ;) :)

celebi

ismine bakarsak bayansın. bence şu şekilde yapalım sitede diğer bayan üyelerin bu konu ile ilgili düşünceleri nasılmış onu bir öğren. yok bayan değilsen bak o zaamn iş değişir.

Serkan

eskiden bu tip olaylarda sinir yaşardım şimdi gülüyorum,

abdülaziz evlat olsa sevilmez manita olsa öpülmez.