Serkan Aykut dövüldü iddiası!

Başlatan MeL_55, 27 March 2008, 14:23:55

« önceki - sonraki »

recai

28 March 2008, 15:00:32 #30 Son düzenlenme: 28 March 2008, 15:06:55 recai
Alıntı yapılan: kuzey55 - 28 March 2008, 12:43:21
tanju gelsin diyenlere bir kez daha kapak olsun...
ayrıca canerin sahada ruh gibi gezdiği maçları çok izledik bu sezon bolu maçı en güzel örnek.

recai kardeş burda taraftarlık dersi vermek sana mı kaldı çok merak ediyorum.herkes kendine göre fanatiktir.sen öyle fanatiksin ben söyle fanatiğim.bunu sorgulamak yada yargılamak senin haddine değil.şiddete başvuruyosam o benim proeblemim yararı da zararı da bana.

Dersi çelebi istedi.. bana kalmamıs tabiki...

Yararı yok zararıda sadece sana deil.. Toplum duzeni denen bişey var.. bu konuda konusmicam zira anlayabilecegini sanmıyorum..
celebi demiş ki:

"benim bilgim seviyem zayıf sanırsam. ama her ikside aynı gibi gayet net ve açık saçmalıyorsun.başka izahı yok bunun dediğini yapan adam bir gün sonunda patlar yada maça gitmez.gider evinde çerez veya stadda yer. olmadı tepki gösterir futbolcusuna veya yönetimine . senin açıklamanda bir de şu anlaşılıyor.hep yenilsekte hiç bir şey olmamış gibi tribüne geç sürekli bağır.fanatiklilik bunu gerektirmez.bende tasvip etmem dövme sövme meselesini. ancak sen sadece demogoji yapıp durmuşsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş.dediklerin arasında çizgi falan yok tekrar ediyorum saç-ma-la-mışsın."

Fiziksel ve sözlü şiddetten bahsediyorum.. Sen piskopatlıkla fanatiklik aynı diyosun ya.. Fark şiddet diyorum bu benim yorumum lahana mahana demogoji.. Begenip begenmemen umrumda deil ama fikrime saygı gostermelisin.. Tepki gostermek şiddetlemi oluyo illa.. Bagır çagır, imza topla klube gonderya da  maca gitme en kotusu..

şiddeti onaylayanlara da sunu sormak istiyorum.. Sen hangi sehri kabadayısısın kimsinki adam dovup, koltuk sokup sahaya atlııcaksın da, ondan sonra bunun tepki gosterme sekli oldugunu iddiaa edebileceksin.. medeni ol biraz ya.. Komik olma..

ozkan17

vay anasını yaa ne canermıs anasını satayım..adamda ruh yok ıstek yok burda kac kısıyı bırbırıne kattı..anlamıon galıba recai kardes dıyoruzki yaptıklarından dolayı daha dogrusu yapamadıklarından dolayı asıl hakeden caner o dayagı.samsunsporumuz bırıncı lıgdeyken yaşamıyordunuz galıba sızler..besıncılık,altıncılıkları kovalarken bı mac kaybetsek antrenmanlar nasıl gecerdı? hele o antrenmen cıkısları..bılmıyorsunuz galıba..biz fanatigiz varmı.piskopatız.trubun dersını senden alacak halımız yok allaha sukur...

cenkturgut

SAmsunda  kımse kendı topcusunu  dovemez  dovmeye kalkısanda  haddını alır.GEcen senede  denedıler    ama  gorduk .Bu sene yonetım falan olmadıgı ıcın topcularda guvende degıl.Arkalarıda  duracak adamda kalmadı.Serkan ,Celil ,Hakkı ne yonetıcı ıstıyorlar nede bu teknık ekıbı .HErsey bu kadar acık.Parasını alamıyor zaten adam napsın yonetıcıyı kalır kayyuma takım samsunlu hocayla devam edılır .

US

Alıntı yapılan: cenkturgut - 28 March 2008, 17:59:19
SAmsunda  kımse kendı topcusunu  dovemez  dovmeye kalkısanda  haddını alır.GEcen senede  denedıler    ama  gorduk .Bu sene yonetım falan olmadıgı ıcın topcularda guvende degıl.Arkalarıda  duracak adamda kalmadı.Serkan ,Celil ,Hakkı ne yonetıcı ıstıyorlar nede bu teknık ekıbı .HErsey bu kadar acık.Parasını alamıyor zaten adam napsın yonetıcıyı kalır kayyuma takım samsunlu hocayla devam edılır .

cenkturgut yönetime laf yok.. sn diceksinki  bu yönetim  gitsin topcuların paralarını ödicek bir yönetim gelsin.. bu takımın basına gelebilecek bi yönetim sole yada baskan

cenkturgut

kayyum.Futbolcular kayyuma razı artık anlamıyormusunuz bunu.YOksa hepsı gıdecek yıl sonunda adam dıyorkı acıklama yaptık gıdın dıye hangı yuzle  o koltukta oturuyorsun dıyor.Sen bana  bır spor kulubu gosterkı futbolcusu baskan hakkında boyle konussun?

US

cenkturgut

BAskan  ıstıfa ettı o ko0nusmadan sonra sanırım?SEnın baskanın koltugunda sıkı sıkı oturuyor.

US

samsunsporumuzun baskanın bir tane şahsi cıkarını solesene samsunspurun baskanını oldugu için?

cenkturgut

Yahu benım ıcın Baskan her zaman baskandır ama bu baskanın omru bıtmıstır.Senı yapalım baskan ben razıyım veya baska bırını ama ıtıbarını futbolcular onunde  kaybetmıs bır yonetımın durması bence akılcı degıl.

veis

psikopatlık diye bir terim futbolun içinde yok arkadaşım zaten bunu bikere anla.samsunspor veya karagümrük taraftarıda olsan sen o takıma herşeyini vermelisin bir takım nasıl tutulur diye burada yazmanın anlamı yok ama deplasmana gitmek enzor deplasmanda olmak takımın nerede sen oradaysan yenildiginde aglarsan sevindiginde 3 yaşındaki çocuk gibi sevinirsen zaten sen samsunsporun hem psikopatı hem fanatigi hemde holiganısın.veya adı farklı bişeydir sevgiye bedel biçilmez parayla alınmaz pazara kadar degil mezara kadar seviceksin takımını 21.lige bile düşse peşinden gidiceksin o seni bıraksada sen onu bırakmıyacaksın.bunların genel adı psikopatlıksa ben bugün ögrendim ben psikopatım

recai

Alıntı yapılan: ozkan17 - 28 March 2008, 17:51:06
vay anasını yaa ne canermıs anasını satayım..adamda ruh yok ıstek yok burda kac kısıyı bırbırıne kattı..anlamıon galıba recai kardes dıyoruzki yaptıklarından dolayı daha dogrusu yapamadıklarından dolayı asıl hakeden caner o dayagı.samsunsporumuz bırıncı lıgdeyken yaşamıyordunuz galıba sızler..besıncılık,altıncılıkları kovalarken bı mac kaybetsek antrenmanlar nasıl gecerdı? hele o antrenmen cıkısları..bılmıyorsunuz galıba..biz fanatigiz varmı.piskopatız.trubun dersını senden alacak halımız yok allaha sukur...

konunun ana fikri caner deil kardesim elestirdiğim dovulen futbolcunun yerine baskası dovulseydi yorumlarının yanlıs olmasıydı.. Tribun dersi al diyende yok.. Sana bole yapacaksınmı dedik.. Fikrimizi soyledik.. Ama bırak yenilgiye maglubiyete insanların fikirlerine saygı gostermektende yoksun bazıları burada.. yıkın kırın bana ne.. Ne diyim..

red_white

28 March 2008, 23:13:42 #41 Son düzenlenme: 28 March 2008, 23:15:50 berusa55
tamam arkadaşlar uzatmayın konuyu gerek yok hepimiz samsunsporluyuz