Serkan Aykut dövüldü iddiası!

Başlatan MeL_55, 27 March 2008, 14:23:55

« önceki - sonraki »

merkez

haber yanlmıyorsam haber gazetesi tarafından verilmiş.hiçbir samsunsporlunun yapmayacağı bir olayı sanki taraftar işiymiş gibi göstererek vermek samsunsporun üzerine oynanan oyunların bir parçasıdır diye düşünüyorum.
üç haftalık galibiyet belli ki bazılarının canını sıkmış...

olayın kesinliğinden emin değiliz olmuş olsa da kişisel bir olaydır ,her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde kesinliğinden emin olunmayan bu haberi ve haberin veriliş biçimini art niyetli buluyorum...

gölge etmeyin başka ihsan istemez ...

ozkan17

samsunsporluların samsunspordan bırıne degıl boyle sıddet ıcerecek bır hareket,söz  dahi söylemez..bunun nedenı ozel konulardan ıbaretır bence..ozel nedenınden dolayıda antrenmana,maca cıkmayan futbolcuya geregı yapılmalı.aslında bu canere yapılmalıydı  yaa neyse..

recai

Alıntı yapılan: ozkan17 - 28 March 2008, 01:53:18
samsunsporluların samsunspordan bırıne degıl boyle sıddet ıcerecek bır hareket,söz  dahi söylemez..bunun nedenı ozel konulardan ıbaretır bence..ozel nedenınden dolayıda antrenmana,maca cıkmayan futbolcuya geregı yapılmalı.aslında bu canere yapılmalıydı  yaa neyse..

bu ne ya.. Caner dovulmeli falan.. Burada yapılanları kınayacagımaza iyi oldu.. Caneri dovsunler falan gibi yobaz fanatizm tarzı yorumlar yapılıyor.. 2008 yılındayız arkadaslar..  Caneri dovelim olmadı gidip mac kaybedince hocayı dovelim.. Gol yerse kaleciyi dovelim.. Ortacag zihniyetini bırakalım.. Ayıp..Samsunspor taraftarına hic yakısmıyor.. Ben anlamıyorum bunu.. Cocuk 10 gol atmıs..Her sene en golcu futbolcu oluyo.. Sonra dovelim.. pehh!!

cenkturgut

buradaki   taraftar arkadaslar  bıraz fanatık onlara  gore  vurdu kırdı yapmak makbul.Arsınspora cevırmeye calısyorlar takımı

beşnumara

Alıntı yapılan: recai - 28 March 2008, 10:47:34
bu ne ya.. Caner dovulmeli falan.. Burada yapılanları kınayacagımaza iyi oldu.. Caneri dovsunler falan gibi yobaz fanatizm tarzı yorumlar yapılıyor.. 2008 yılındayız arkadaslar..  Caneri dovelim olmadı gidip mac kaybedince hocayı dovelim.. Gol yerse kaleciyi dovelim.. Ortacag zihniyetini bırakalım.. Ayıp..Samsunspor taraftarına hic yakısmıyor.. Ben anlamıyorum bunu.. Cocuk 10 gol atmıs..Her sene en golcu futbolcu oluyo.. Sonra dovelim.. pehh!!

çocuk 10 gol atmış diyorsun da burası 2. lig bu ligde süper lig golcüsü 27 maçta 10 gol atıyorsa onda bi sorun vardır derim ben.caner bu sene ne kadar yararlı olabildi papazlık yapmaktan başka ne yaptı aynı geçen seneki gökhan kabanın yaptığını yapıyor.

recai

bizde fanatigiz.. ama fanatizimle piskopatlık arasında ince bir cizgi var.. Olumune destek hep destek!! ama dovme sovme.. millet uzaya cıkmıs.. Biz adam dovuyoruz..

recai

Süper
Alıntı yapılan: kral samsunlu - 28 March 2008, 11:13:39
çocuk 10 gol atmış diyorsun da burası 2. lig bu ligde süper lig golcüsü 27 maçta 10 gol atıyorsa onda bi sorun vardır derim ben.caner bu sene ne kadar yararlı olabildi papazlık yapmaktan başka ne yaptı aynı geçen seneki gökhan kabanın yaptığını yapıyor.
super lig golcusu 2. ligde cok iş yapar diye bişey mi var?? kaldıki messi ronaldinho yada maradona pele deilsen kale onunden top alıp gol atamazsın.. 10 gol atılmıssa gelen paslarla atılmıstır. Atılan her golu ayrı degerlendirmek lazım.. Zor pozisyonda yaratıcı goller atan iyi futbolcudur bence.. kaldıkı takım 37 gol atmıs .. hadi 40 de .. cocuk gollerin 4 te birini atmıs iste.. bence 44 gol yiyen savunma ve orta sahada suclu aranmalı.. ama suclu bulunan olsada dovulmemeli.. dimi arkadaslar..

beşnumara

Alıntı yapılan: recai - 28 March 2008, 11:21:23
Süper super lig golcusu 2. ligde cok iş yapar diye bişey mi var?? kaldıki messi ronaldinho yada maradona pele deilsen kale onunden top alıp gol atamazsın.. 10 gol atılmıssa gelen paslarla atılmıstır. Atılan her golu ayrı degerlendirmek lazım.. Zor pozisyonda yaratıcı goller atan iyi futbolcudur bence.. kaldıkı takım 37 gol atmıs .. hadi 40 de .. cocuk gollerin 4 te birini atmıs iste.. bence 44 gol yiyen savunma ve orta sahada suclu aranmalı.. ama suclu bulunan olsada dovulmemeli.. dimi arkadaslar..
süper lig golcüsü 2. ligde daha rahat gol atar süper ligdeki defansla kaleci ile karşı karşıya değil kaldı ki takımın dörtte biri kadar gol atmış diyorsun eğer forvetse atacak zaten defans ve kalenin yüzünden 44 gol yendiyse bu açığı forvetler kapatmalı.sezon başlamadan konuşması kolay ben bu ligde çok rahat 20 gol atarım demesi.ligin bitimine 7 hafta kaldı 10 golü var keşke dediğini yapsa.yapsa da kazanan samsunspor olsa.

celebi

Alıntı yapılan: recai - 28 March 2008, 11:15:01
bizde fanatigiz.. ama fanatizimle piskopatlık arasında ince bir cizgi var.. Olumune destek hep destek!! ama dovme sovme.. millet uzaya cıkmıs.. Biz adam dovuyoruz..

bende tasvip etmiyorum bu denilenleri ama sen de şu ince çizdiyi anlatta bizde öğrenelim recai kardeş. ne imiş aradaki fark.bizde bilgilenelim.

recai

20 gol atarımı parasız kalsamda, orta sahadan pas gelmesede takıma transfer yapılmasada atıcam dediyse kabul ediyorum .. basarısız.. 1. ligde adamın ayagına, 2. ligde beline 3. ligde kafasına atlarlar.. amatorde nereye gelirse.. bence 2. ligde bir forvetin gol atması için arkasında kosan ve diri bir orta saha olması lazım.. Hiç biri samsunda yok ne yazıkki .. keske atsa 20 tane  ama drogbayı koy samsun forwetine yine atamaz o kadar gol.. Kac macı 4 pas ust uste yapamadan bitirdik bu sene biz..

cenkturgut

Tanju Çolak: Fenerlileri omuzumda taşırım

27 Mart 2008 Perşembe 18:56

Antalya'da düzenlenen Meyve, Sebze, Lojistik ve Teknolojileri Fuarına katılan eski milli futbolcu Tanju Çolak, futbol

Antalya'da düzenlenen Meyve, Sebze, Lojistik ve Teknolojileri Fuarına katılan eski milli futbolcu Tanju Çolak, futbol gündeminde yer alan konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
Fuarda memleketi Samsun'un Bafra İlçesi standını gezen Tanju Çolak, "Bafraspor'a yapılan silahlı saldırı, beni çok üzdü. Çok talihsiz bir olay. Şaşırdım ve hayretler içinde izledim. Bafra sosyal yönden gelişmiş bir ilçedir keşke bu şekilde anılmasaydı. Orada ölen ve yaralananların belki de hiçbir günahı yoktu. Yapılanları kınıyorum" dedi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, İngiltere'nin Chelsea takımına transfer olacağı şeklindeki haberler ile ilgili olarak Çolak, "Umarım asparagas bir haber değildir. Fatih Terim hocamızın transferi gerçekleşmesi halinde başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü daha önce Milan ve Fiorentina'da başarılı olmuştu" şeklinde konuştu.
A Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası'ndaki rakiplerini de değerlendiren Çolak, "Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda herkesi yenebilir, yeniledebilir. Umarım bizim için en iyisi olur" dedi. Teknik direktörlük yapmayı çok istediğini, ancak Türkiye'deki kulüp yöneticilerinin yönetilecek teknik direktör aradıklarını ileri süren Çolak, "Denenmişleri yeniden deniyorlar ve kovulan teknik adamları takımların başına getiriyorlar. Ben yönetilecek bir teknik adam değilim. Ben, Galatasaraylı'yım. Galatasaray'a teknik direktör olmak isterim, ancak çok zor" diye konuştu.
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Chelsea ile ilgili olarak da Çolak, "Chelsea yenilebilecek bir takım, ama Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor. Çünkü Chelsea çok iyi defans yapıyor. Chelsea daha avantajlı görünüyor. Fenerbahçe turu geçerse Ahmet Çakar gibi bikini giyerim demiyorum ama bütün futbolcuları tek tek omuzumda taşırım" dedi. 

TAnju Colak  parayı kım  verırse onu sırtında  tasır.Samsunspora  yakısan forvet tanju teknık adamda  tanjudur.Bu yonetımede  en ıyı Tanju yakısır.Ama bızım yonetıcılerde para yok Tanjuya verecek.....

recai

Alıntı yapılan: celebi - 28 March 2008, 12:04:13
bende tasvip etmiyorum bu denilenleri ama sen de şu ince çizdiyi anlatta bizde öğrenelim recai kardeş. ne imiş aradaki fark.bizde bilgilenelim.

çelebi kardeş.. Bence fanatiklik takımın zor gununde iyi gününüde hep desteklemek tam desteklemektir. amatöre dahi düşse takımını tutmaya devam etmektir. Maçlara gitmek, gittigin her mactada bogazın patlayana kadar destek olmaktır. Piskopatlık ise tüm bunları yaparken işin içine fiziksel ve sozlü şiddeti sokmatır. ince çizgiden kastım, insan tüm fanatiklik duygularıyla gaza gelip sinirine hakim olamadığı zaman şiddete basvurunca ortaya cıkıyor. İnce cizgi bu.. Öğrenmişsindir umarım.. Aması da mamamı da bu.. Nasıl bi cvp bekliyosun bilmiyorum ama umarı yeterli olmustur..

körfez55

tanju gelsin diyenlere bir kez daha kapak olsun...
ayrıca canerin sahada ruh gibi gezdiği maçları çok izledik bu sezon bolu maçı en güzel örnek.

recai kardeş burda taraftarlık dersi vermek sana mı kaldı çok merak ediyorum.herkes kendine göre fanatiktir.sen öyle fanatiksin ben söyle fanatiğim.bunu sorgulamak yada yargılamak senin haddine değil.şiddete başvuruyosam o benim proeblemim yararı da zararı da bana.

celebi

Alıntı yapılan: recai - 28 March 2008, 12:38:31
çelebi kardeş.. Bence fanatiklik takımın zor gununde iyi gününüde hep desteklemek tam desteklemektir. amatöre dahi düşse takımını tutmaya devam etmektir. Maçlara gitmek, gittigin her mactada bogazın patlayana kadar destek olmaktır. Piskopatlık ise tüm bunları yaparken işin içine fiziksel ve sozlü şiddeti sokmatır. ince çizgiden kastım, insan tüm fanatiklik duygularıyla gaza gelip sinirine hakim olamadığı zaman şiddete basvurunca ortaya cıkıyor. İnce cizgi bu.. Öğrenmişsindir umarım.. Aması da mamamı da bu.. Nasıl bi cvp bekliyosun bilmiyorum ama umarı yeterli olmustur..

benim bilgim seviyem zayıf sanırsam. ama her ikside aynı gibi gayet net ve açık saçmalıyorsun.başka izahı yok bunun dediğini yapan adam bir gün sonunda patlar yada maça gitmez.gider evinde çerez veya stadda yer. olmadı tepki gösterir futbolcusuna veya yönetimine . senin açıklamanda bir de şu anlaşılıyor.hep yenilsekte hiç bir şey olmamış gibi tribüne geç sürekli bağır.fanatiklilik bunu gerektirmez.bende tasvip etmem dövme sövme meselesini. ancak sen sadece demogoji yapıp durmuşsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş.dediklerin arasında çizgi falan yok tekrar ediyorum saç-ma-la-mışsın.

pitbul055

28 March 2008, 13:00:03 #29 Son düzenlenme: 28 March 2008, 13:01:46 pitbul055
bence başka bir nedenden dolayı dayak olayı olmuşdur.samsunsporumuzun  bu konuyla alakası yokdur.caner dövülmesin KOVULSUN.samsunsporumuzun formasını giyen bir futbolcuyu dövmek samsunspor taraftarına yakışmaz.