Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 23 March 2008, 17:07:31
sonuna kadar SEZGİN GÜMÜŞ ü destekliyorum itirazınız mı var.sizin sayenizde daha çok sevdim adamı valla.

bende sonuna kadar sezgin gümüsü destekliyorum...

ultra55

tolga

bu gün maçta gerekli olanı taraftar söyledi parasız başkan istemiyoruz diye ben söylemedim anlayan anlar futbolcular bile yüzüne bakmıyor  o tezahürat yapılırken onun yerinde olmak istemezdim şeref tirübününde

maço

hosgeldın cenkturgut yaa yıne dılım surctu pardon tolga

bende desteklıyorum kımse yokken yıne yuregını koydu cıktı ortaya canı saolsun

tolga

Alıntı yapılan: veis - 23 March 2008, 20:12:34
eminmisin tolga buna sen bile inanmıyorsun alayına isyan sezgin gümüş.

veis ben bugün maçtaydım dostum duyduklarımı yazıyorum inanmıyorsan maça giden grubunuzdan biri varsa aç sor kardeşim

Çaðrý55

Forza Sezgin Gümüş  >:(

Sanki adam yapıştı bırakmıyo koltuğu başkanlık için 5 aday var sanki >:(

veis

tolga

Alıntı yapılan: camakf_55 - 23 March 2008, 20:13:41
hosgeldın cenkturgut yaa yıne dılım surctu pardon tolga

bende desteklıyorum kımse yokken yıne yuregını koydu cıktı ortaya canı saolsun

o yürek değildir be güzel kardeşim bana göre olsa olsa riya dır boşuna oturuyor o şeref tribünüğnde  tabi o lafları yiyipte bırakmamak onun işi bizi ilgilendirmez ağrına gitmiyorsa bişi diyemem ama ağladığını düşünüyorum kulağıma öyle geldi  şu bir gerçek ki kişilği herzaman ayrı o iş başka başkanlık sıfatı kötü

red_white

ya tolga biz de bilioz herhalde para olmadığını eğer başkan olacak biri warsa bizde deriz yönetim istifa die ama o bıraksa kim alcak söle birini ya boş laf üretme yeter ya senin amacın samsunsporu kayyuma bırakmakmı söle senmi başkan olcan göstersene bi başkan adayı

tolga

Alıntı yapılan: red_white - 23 March 2008, 20:28:24
ya tolga biz de bilioz herhalde para olmadığını eğer başkan olacak biri warsa bizde deriz yönetim istifa die ama o bıraksa kim alcak söle birini ya boş laf üretme yeter ya senin amacın samsunsporu kayyuma bırakmakmı söle senmi başkan olcan göstersene bi başkan adayı

yani bak sizde söylüyorsunuz kardeşi para yok o zaman bedava kahramalık yapmasınlar boy göstermesinler futbolcular karakterlerini ortaya koyup adam gibi oynuyorlar tavırları ve durşları biz başkan istemiyoruz diyorlar eeee o zaman derdin ne diye sorarlar insana başkansız da takım gidiyor işte görüyorsunuz yani şu an başkan olmuş olmamaış sorun değil

maço

tolga hocam sen arkadasın sorusuna cevap ver baskan adayın varmı ısım ver ole konus yoksa artık her topıcte mac topıcıgınde yada samsun ili bolumunde yada ınternet bolumunde yanı anlamsız yerlerde baskan ıstıfa dıye tutturuyosun.

lutfen yaa valla suan ıyı gıdıyoruz takım olarak bıraz mutlu olarak ınsanların yorumunu okuyorum bırden senınkını okuyunca moralım alt ust. ben ıstanbulda unı okuyorum ınan arkadaslar benı gorunce sasıyolar. bırak dıolar samsunsporu su sıtede her topıcı her yorumu okumadan bıkmadın mı dıyolar.

son olarakta yanı topcular gıdecekmıs yok sercan gıdecekmıs yok emre gıdecekmıs sefada ole.yaa gıderlerse gıtsınler yaa napalım zorla yalvaracak degılız.ama dıosankı para var su arkadasta o gelırse baskanlıga ozaman saygı ıste.

sadece olay bu yanı

körfez55

ya bırakın şuna cevap vermeyi kendi kendine yazsın.sanki gecen yaz takım kayyuma kalacakken 15 20 kongre yaparken ortada aday vardı şimdi beğenmiyoruz.asıl sen riyakarsın tolga kimin yalakalığını yaptığının farkındayız.ama farkında olduğumuz diğer bir konu da sen menfaatin için konuşuyosun burda biz ise SAMSUNSPOR sevdamız için.fark bu ayıkabildin mi?

ayrıca grubumuz hakkında ithamda bulunurken dikkat et.haddini aşma kim olursan ol imran okumuş falan sökmez bize.

veis

deşifre etmeyelim diyoruz ama illa sen zorluyorsun.allah aşkına bizim grubun samsunspor adına yaptıklarına bi bak ondan sonra yazı yaz.senin gibi saçma düşünenler adına yakında bir açıklama yapıcaz.az biraz beklemeni rica ederim.

samsunmania

Beyler akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeler yapmaya çalışıyoruz ama aradan öyle şeyler çıkıyor ki biz de buraya Samsunsporumuzu düze çıkarmak için gereken fikirleri yazmak yerine sinirlerimizi bozuyoruz.
Yönetimi eleştiren arkadaşlara sorum şu. Bu takım kayyuma kalsaydı ne olacaktı. Diyarbakır gibi mi olacaktık. Hayır. Oraya para gider bize gelmez. Şu an Mardin gibi olacaktık. Tamam. Yöneticiler arasında bu işi kıvıramayanlar olabilir. Ama başkan bütün kapılar yüzüne kapatılırken ne yapsın. Belediyenin korkusuna kimse Samsunspor'a sahip çıkmıyor. Eğer bir bildiğiniz veya öneriniz varsa söyleyin. Biz de buna göre konuşalım. Bir de lütfen takıma ister grup ister bireysel olarak sahip çıkanlara dil uzatmayalım.

cenkturgut

başkan ve yönetim kurulu yok şu an kulupte.Futbolcular takılıyorlar kafalarına  gore.Kım takar  baskanı  ve yonetım kurulunu havasındalar.3 tanede mac kazandılar samsundakı taraftarıda arkasına aldılar tamamdır.buradan ne kadar yazarsan yaz samsundakı taraftar ve futbolcular ıcra makamıdır.Bu yonetımın ısı coktan bıtmıs ıpı cekılmıstır.Yenısını arama cabaları samsunda baslamıstır bıle.

NOT:

Sidiğimiz bazı mesajlarda kullanılan ifadeler tartışma mantığının dışına çıkıp, resmen hakarete dönmüştür. Tolga ve Ultra55, Mardinspor maçıyla ilgili bir tek cümle yazmayıp sadece yönetim üzerine tartışıyorsunuz, bu da sizin bu siteyi Samsunspor sevgisi ve ilgisinden ziyade belli kişileri savunmak veya tenkit etmek için kullandığınız hissi oluşturuyor. Bu sitede üyelerin belli bir görüşü ya da görüş ağırlığı olabilir ancak site yönetimi Samsunspor sevdasına dayalı her türlü eleştiriye açıktır, bu forumun amacı da budur zaten. Herkes bildiği doğruları yazmaya devam etsin fakat...

Bu başlık amacını yitirdiği ve ilgili mesajlar verildiği için kilitlenmiştir.

FORUM YÖNETİMİ