Veda

Başlatan mehmet yılmaz, 12 June 2013, 20:46:02

« önceki - sonraki »

mimar55

Sezona bakınca biz kabus gördük sizler neler çektiniz allah bilir. Hakkınızı helal edin abi .

HoliganSamSunLu

yaptığın hizmetlerden ötürü ALLAH razı olsun teşekkür ediyorum....

_SoN_

herşey için teşekkürler.

oguzhann555

Yıllardı özlemini çektiğimiz gerçek Samsunsporlu yönetici topluluğunu sizinle gördük.Bence bu gelecek güzel günlerin ışığıydı.  :--*

mehmet yılmaz

Yönetime veda etmiştim ama bir veda daha olması gerekiyor. Onu da paylaşayım sizlerle.

Bir gelişmeyi gecikmeli de olsa paylaşmak isterim. Mart 2012'den beri yürütmekte olduğum Samsunspor Resmi Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği görevimi ( yönetimde olduğum süreçte sorumlu yönetici durumundaydım ) yaklaşık bir ay önce bırakmış bulunmaktayım. Ekibimizle birlikte ayrılma kararı aldık. Bundan sonra dergi ile okur olmak dışında hiçbir bağım kalmamıştır.

Bizim hazırladığımız son sayı olan Kasım 2013 sayısı, 1 Kasım itibarıyla piyasaya çıkmıştı. 20 sayıda ortalama 60 sayfa olduğunu kabul edersek, toplam 1.200 sayfa hazırlamışız demektir bu süre zarfında. O, 1.200 sayfadaki her satır yazıya kefilim ve altına imza atarım. Samsunsporluluk ruhu, ilkelerine aykırı hiçbir şey bulamazsınız o sayılarda. Çünkü tamamen benim kontrolümdeydi ve hariçten müdahalelere izin verilmedi. Sadece Samsunspor'u tutmanın verdiği gurur ve şuurla doluydu onlar. Samsunsporluluğa aykırı bir tek cümle dahi olmadı içinde.

Derginin akıbeti ne olur bilemiyorum. Yönetim kendi içinden bir ekiple çıkaracakmış ancak ne kadar sağlıklı olur, göreceğiz. Yeniden yayın hayatına ara verebilir. İnşallah devam eder. Çünkü dergi, prestij demektir. Önemli olan Samsunspor'un menfaatleridir, ortaya bir eser koymasıdır. Her şeyin hayırlısı olsun.