PTT 1. LİG 12. HAFTA | Samsunspor'umuz - Ankaraspor

Başlatan berusa55, 03 November 2013, 17:29:40

« önceki - sonraki »

cgr

Maçı mecburen TV'den izledim. İkinci yarıda neredeyse 4 forvet oynadık. Musa Sinan, Ekigho ve Adiloviç hiç geri gelmedi. Umar ise bazı pozisyonlarda geriye geldiyse de bilinçsizce attığı paslar yüzünden adamlar pozisyon buldu.

Ankaraspor'un orta saha oyuncuları bizden iyi. Çok boş alanlar verdik. Ben 1-1'den sonra gol yiyebileceğiz diye çok korktum işin açıkçası. Çünkü çok iyi atağa çıkıyorlar. Bu sene, şu ana kadar Samsun'da izlediğim en iyi takım Ankaraspor.

Bu maçta özellikle 2.yarıda, aldığımız 1 puana mı sevineyim, yoksa kaçan 2 puana mı üzüleyim anlayamadım doğrusu...

samuray

sahada iki ayrı samsunspor vardı sanki ilk yarı ve ikinci yarı ilk yarıda adeta döküldük iki pas yapamadık oyunun kontrolü tamamen rakip takımdaydıçok boş alan bıraktık topla istedikleri gibi oynadı rakip ikinci yarı m.sinan ve turgayın oyuna girmesiyle bambaşka bi takım izledi k ksanki iyide pozisyonlar bulduk ama gölü bir türlü atamadık bi beraberlik daha almış olduk adiloviçi beğendim erdem iyiydi musa sinan şaşırttı savrukluğu gitmiş sanki yedek kalmak onu hırslandırmış gibi malesef görüntü iyi değil orduspor arayı epey açtı eğer böyle devam edebilirlerse şampiyon olabilir biz ilk altıdan kopmamalıyız devre sonuna kadar bu kaybettiğimiz puanları bi şekilde seri yakalayıp telafi etmeliyiz

seyf55

Bizim takimin temel eksiklikleri var bazi futbolcularimiz pas atamiyor bazilari orta yapamiyor kimi sut atamiyor son vuruslari yapamiyoruz hoca bunlar uzerine calismiyor mu anlamak guc pas kayiplarimiz bu macta net poZisyonlara dondu lige cikmak istiyorsak bu eksiklikleri asmaliyiZ bu kadar pozisyona girip atamazsak kacan puanlara daha cok uzuluruZ