2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

rizenin kalecisi özden ve trabzonsporun futbolcusu hasan üçüncü tamamdır , tff sorunu aşıldığı anda samsunsporlu olacaklar.

mehmet nas hala geri gelmek istiyor ama gençlerbirliği ile 1 yıl daha sözleşmesi var ilhan cavcav ikna edilirse gelebilirmiş.

zafer şakar'ın durumu hafta sonu belli olacak geri gelebilir

körfez55

hasan üçüncü bi fayda sağlayamaz takıma.özdenin de ercümentten fazlası oldugunu düşünmüyorum...mehmet nası cavcav bırakmazz...zaferin bonservisi yüksek...

eLLis

Yani bu kadar karamsarsın hiç yaşamayalım o zaman illaki olacaktır bir şeyler bunları konuşmamız bile başarı.

veis

zaferi antalya alamadı yüksek maliyetden dolayı.özdende iyi kaleci ama ercüment daha mantıklı geliyor bana.

Meskenler

Alıntırizenin kalecisi özden ve trabzonsporun futbolcusu hasan üçüncü tamamdır , tff sorunu aşıldığı anda samsunsporlu olacaklar.

mehmet nas hala geri gelmek istiyor ama gençlerbirliği ile 1 yıl daha sözleşmesi var ilhan cavcav ikna edilirse gelebilirmiş.

zafer şakar'ın durumu hafta sonu belli olacak geri gelebilir

mehnet nas gelse cok guzel olur valla bu arad asamsundayken her gun yanındaydım aq ankaraya eşyasını bıle bn tasıdım ;D

jean

abiler ajansporun yorumlkarinda cenk islerin manisayla sadece on protol imzaladigi resmi imzayi atmadigi samsuna geri donmek istedigini manisali yoneticilerle anlasmaya calisildigi yaziyor kaynak saglammis inslalah dogrudur cenki aliriz geri

**KaR6**

Alıntı yapılan: jean - 17 July 2008, 20:34:53
abiler ajansporun yorumlkarinda cenk islerin manisayla sadece on protol imzaladigi resmi imzayi atmadigi samsuna geri donmek istedigini manisali yoneticilerle anlasmaya calisildigi yaziyor kaynak saglammis inslalah dogrudur cenki aliriz geri

babam konusmuş cenkle senelik 1 trilyona imza atmış :) tam sallıyodum bize niye gelmedi diye babam 1 trilyon diyince eyvallah dedim ;D

jean

o parayi biz veremeyiz adama helal olsun her sene baska takima gidip para kazaniyor biraklmadan biz egelse bari

ozkan17

ya ne cenkii cenk ıyı tamam ama yeter artık ole yaslılarla olmaz bu banaskyada..

ayrıca baskanınn acıklamasında ramazan sal konusu yorumu: teknık ekıbın raporlarını beklıyoruz bır gelısme yok oyuncu hakkında

transferlerıde bır haftaya kadar baslatacak gıbı gorunuyor ınsallah saglam 5 adamla bu ıs olcak gıbı

Kais

Cen kım ya hanı gecen sene bızımle anlasıp da 1 hafta samsunda kalan ben kendıne sordugumda samsundayım dıyen ardından da antalya ıle anlasan cenk mı bırakın ya Allah askına

CurvaSudSamsunspor

bize hayırlı olan fiksürü çekeriz inşallah

seckin55

mehmet nas ve mustafa çiçek de geri gelebilir.

KocumVolkan

mehmet nas süper olur... ama bu maddi sıkıntılı zamanlarda mehmet nas gelirse takımla maddi problemler yaşayıp ayrılabilir bu dahada kötü olur finansı düzeltince alırız mehmeti oda tıkır tıkır oynar mutlu mesut emekligini bekler

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 17 July 2008, 22:53:50
mehmet nas süper olur... ama bu maddi sıkıntılı zamanlarda mehmet nas gelirse takımla maddi problemler yaşayıp ayrılabilir bu dahada kötü olur finansı düzeltince alırız mehmeti oda tıkır tıkır oynar mutlu mesut emekligini bekler

mehemt nas zaten orda kazanacağa kadar kazanmış artık futbolu bırakana kadar bizde oynar

seckin55

Mersin İdmanyurdu, rize' den zafer biryol ve altan' ı transfer etmiş...transferın adı bakan kürşat tüzmen..senelerden beri samsundan bakan yok çıkmıoo...ordudan sinoptan kastomonudan trabzondan bile bakan var ama bizden bir turlu çıkmıoo..neden? neden?illa siyaset karışacak yani spor a da..