2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

erdoğan arıca gelsin 2 senede bir geliyor zaten bu senede onu görmek istiyorum :)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 16 July 2008, 16:38:08
erdoğan arıca gelsin 2 senede bir geliyor zaten bu senede onu görmek istiyorum :)

kafayımı yedin sen bizi 2.lige düşüren adamımı teknik direktör yapacaz kaybolup gitsin

veis

erdogan arıca gelirse 2.lig b de planlar yapmaya başlayalım.

tolga

eğer kalkıp bir trabzonlu bakan faruk özak samsunu idare edecekse  bu iş bitmiştir onlaramı kaldı ya samsunu idare etmek bu neden oluyor bizim zaaflarımızdan sen kendini idare edemezsen birileri seni idare eder şimdi düştük trabzon hobisine ne iş anlamasım bakan diyecek hoca trabzondan futbolcular da oradan bu iş rizikolu böyle olursa kötü sonuçlardan sonra başkan da payını alır hocada yönetim bu yanlışa düşmez bence eğer düşerlerse işimiz çok zor

harbisamsunsporlu5517

bakanın dedıgı oldu bak esese şimdi nerde tolga boşboş konuşmaya baslama yıne

tolga

ban göre yine içlerinde en mantıklısı yücel uyar adamın geçmişteki antrenörlük kariyeri ve şimdi bulunduğu mevkii ile hak ediyor  öz mü öz samsun çocuğu türkiyede etiketi olan bir hoca  portföyünde milli yakımlardan civa gibi yetenekler var harmanlayıp iyişeyler çıkabilir ortaya

tolga

iyi o zaman sende gider alkış tutarsın böle bir olaya

harbisamsunsporlu5517

ben ne alkış tutacam benım nedemek ıstedıgımı herkes bılıyor sen rahat ol

Baþkent_55

ne olursa olsun samsunspor bu durumlara düşmemelidir...sayın köktaşın bu konuları enine boyuna düşünüp sağlıklı bir karar vereceğini umuyorum...ayrıca şu cümlelerin çok saçma olduğuna inanıyorum tarabzonspor bize futbolcu vercekmiş böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değil bedavamı verecekler.biz almak istediğimiz için alınmalı onların bağışlaması değil iyi oyuncuysa takıma katkıda bulunacaksa alınmalı gereksiz yere transfer diye deil.....ayrıca köken leri trabzonlu diye takımımızıda trabzonspora muhtaç bırakacak halleri yok böyle birşeyi aklımdan ucundan bile geçirmiyorum.....HERKESİN SAMSUNSPORUN DEĞERLERİ HAKINDA BİLGİ SAHİBİ OLDUĞU KANISINDAYIM

cem and naz55

bahattin güneş,sadi tekelioğlu....aman aman istemiyoruz....

**KaR6**

yok trabzonlu olmaz yok tanju olmaz.. capello samsunda dogdu da benim mi haberim yok? 1 hafta önceye kadar düşmeyelim diye bagırıyoduk şimdi hoca beğenmiyoruz.. ben de hocanın Samsunlu olmasını istiyorum ama Fatih Terim de adanalı maalesef o da olmaz.. Samsunlu olupta antrenörlüğünü kanıtlamış bir tek Ahmet Ertem adı mantıklı geliyo bana ama olur mu olmaz mi bilemem.. Yucel Uyar aptal değil mis gibi milli takım görevini bıraksın baskaları gibi.. gorduk bırakanları da 50 milyar için kıvranıyolardı en son..

**KaR6**

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 16 July 2008, 17:40:51
bahattin güneş,sadi tekelioğlu....aman aman istemiyoruz....

onlar gelene kadar yerli hocalarımız gelsin.. bi de onlar denesin şanslarını, tamamen özümüze dönelim..

jean

abiler takim basarli olacaksa rum olsun yunan olsun sevsekte sevmesekte admalar yani trabzonlular bu isten anliyorlar faruk ozak eski futbolcu ve basklan yani bu islerin iicnde ts den guzel oyuncular gelirse ne zarari var onu anlamadim baska zaman adam alamiyoz diye sikayet ediyoz

tolga

yücael hoca burakır mustafa yeterki gel desinler

**KaR6**

yaa yunan olup kaliteli olacaksa amenna, ama bizde de o hocalara denk hocalar varken niye bizden birileri olmasın? yoksa benim içinde hiç problem değil nereli oldugu.. Senol Guneş gelecekse tamam, hiç yoktan marka değerimizi kazanırız yeniden ama Bahattin Güneş gelecekse Samsundan onun ayarında bi hoca rahat rahat bulabiliriz..