2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

hasselbaink

16 July 2008, 12:35:18 #345 Son düzenlenme: 16 July 2008, 12:42:14 hasselbaink
Sene 1986... Trabzon'da Trabzonsporla oynuyoruz. Rıfat yazmış golünü, iyi de top oynuyoruz. 1-0 öndeyiz. Kale arkası silme Samsunsporlu. Trabzonlular çıldırmış durumda, çünkü o yıllarda hiç kimse trabzon'a deplasmana gidemiyor. ikinci yarı bunlar karambolden bir gol buldular. stoperleri olan Bahattin bizim olduğumuz yere koştu ( sanırım golü de o atmıştı ) ve sağlam bir geçirdik hareketi yaptı. o günden sonra hiç sevmedim bahattin'i. ( şenol güneşin kardeşidir )

Eskilerden olan üyelerimiz var, o maçta oaln da vardır. eminim hatırlayacaklardır.

Kel Sadi'yi konuşmaya bile değmez. Bu yüzden Abdullah Avcı modeli gibi düşünebileceğimiz ve uzun vadeli çalışabilşeceğimiz isimler olmalı. Bu Hamza Hamzaoğlu da olabilir bir başka nitelikli genç hoca da...

Dün tesislere gelen ve artık tekerleme gibi ezberlediğimiz "ben Samsunspor'un askeriyim, neferiyim, ne iş olsa yaparım abi" cümlesini yine yeni yeniden kuran eski golcümüz, gölge etme başka ihsan istemeyiz, çekil aradan...

Trabzonspor'dan alınacağı söylenen isimlerden kaleci Tolga ve Erdinç'in çok isabetli oalcağı görüşündeyim. Hasan Üçüncü, tam bir kazmadır ama yürekli çocuktur, çok oşar da iş yapar mı bilmem. Adnan'ı kesip onu oynatıyorlardı geçen sezon Trabzon'da. Bence çok da eksrası olan bir adam değil.

Bir de Trabzon'un salak bir forveti vardı. Uzun saçlı, süslü bir çocuk. Güya forvet ama gol atmsı mucizelere bağlı, Allah vere de onu da almasınlar. Neydi adı? Ergin Keleş, tamam. Allah korusun, II. Gökhan Kaba!!!

Şenol Demirci üst sınıf bir oyuncu ama saatli bomba, sürekli dikkat etmek lazım bizde kesinlikle iş yapar. Bonservis sorunu varsa iş olmayabilir.

Kaleci Özden de A Milli takıma kadar çıkmış bir kaleci. Tecrübesiyle çok işimize yarayabilir, Akın, Kerem, Ercüment, Mehmet gibi isimlerden çok üstün olduğu kesin. İsa Turan geçen sene Rize'de yrd. antrenördü. Muhtemelen oradan beri tanıyor ve görüşmüşlerdir.

Serkan Takımda kalacak zaten ama bir de Celil sorunu var. Kabul edelim ki bu ligde Celil'den daha iy bir futbolcu yok. Eğer yöneticilerden tırsarsa, parası da verilirse Celil tek başına takım olur. Bu yönetimden de çekineceği kesin. Takımda kalmalı kesinlikle.

Not. Orhan Kapucu ile devam edilmeyeceği %100'dü zaten.

mehmet yılmaz

Sadi Tekelioğlu geçen sezon Levet Eriş'in yerine Adana Demirin başına geçti ve play offta kaybettiler. Yıllar önce Bafraspor'u çalıştırmıştı. Samsunspor'a layık bir isim değil bence. Orhan Kapucu, vazifesini ifa etti, yönetimin onunla çalışmak gibi bir düşüncesi olmadı hiç bir zaman.

ozkan17

samsunspor ruhunu yansıtacak bırısını ıstıyorum..neydı o yucel ıldız fantazılerı allah korusun tekrar oyle bırını gormek ıstemıyoruz ne sahada ne teknık edıpte

Shane_Falco

Sevgili Hassenbaink verdiğin ve bizimle paylaştıgın değerli bilgiler için teşekkür ederim ama Özden konusundaki düşüncelerine kesinlikle katılmıyorum.

Özden biliyosunuz Konyaspor'dayken milli takıma kadar yükseldiki ztn sadece bir kaç kere kadroya çağrıldı kendisi oda gerçekten iyi oldugu dönemlerdeyd.

Konyada okuduğum için hafta sonları can sıkıntısına ve futbol sevgimden genelde konyaspor un maçlarını izlemeye giderdik.Bu vesile ile çıplak gözle özdeni bayağı bi izledim.Konyadan ayrılmadanki yaklaşık son 1.5 sene fln inanılmaz kötü öynadı.

Saçma gol yemeler inanılmaz hatalar bilmiyoruz ailesel bi sorundanmı yoksa psikolojik bi sebeptenmi ama çok kötü form düşüklüğü yaşadı ve kendini bi daha toplayamadı.Bunun akabinde zaten yerinide kaptırdı.O dönemler yanılmıyosam adı Oğuzhan mı ne olan yedek kaleciye kaptırdı formayı sonrada ztn konya yolladı onu.

Rize'de gitti bildiğim kadarıyla ama oradada oynamadı sanırım pek fazla orada pek takip edemedim.Yani kaleyi özdene emanet etmek şu anda bence çok yanlış olur.Farklı alternatifler düşünmeliyiz.Belki bilemem kendini toplar sirkilirse çok iyi olabilir ama bence biz böyle bir oyun oynayabilcek konumda değiliz.Özdenin kendini bulmasıyla uğraşamayız yani...

harbisamsunsporlu5517

illada trabzon kökenli birini getırecekseler senol gunesı getırsınler

seckin55

ya ne bahattin güneşi...pazarsporun teknik drektörünü napcaz Allah' ınızı sewerseniz.yonetim duşme sakın bu hataya.."seve seve gelirmiş".heralde gelirsin.kime düşer bu fırsat..

KocumVolkan

Alıntı yapılan: seckin55 - 16 July 2008, 13:28:35
ya ne bahattin güneşi...pazarsporun teknik drektörünü napcaz Allah' ınızı sewerseniz.yonetim duşme sakın bu hataya.."seve seve gelirmiş".heralde gelirsin.kime düşer bu fırsat..

;D

arkadaşlar bizim için maddi acıdan hangisi iyi ucuza gelirse onu alır yönetim öyle bekliyorum...

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun teknik adamını arıyor

Yeni sezon çalışmalarına devam eden Kırmızı-beyazlı takımda teknik direktör belirsizliği devam ediyor. Teknik direktör arayışlarına hız veren yönetim son olarak Bahattin Güneş'e yöneldi.
Samsunspor Kulüp Başkanı seçildikten sonra çalışmalarına hız veren Fuat Köktaş, ilk olarak teknik direktör sorununu çözmeyi amaçladıklarını söyledi. Nuri Asan Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına devam eden kırmızı-beyazlı takım için son olarak Bahattin Güneş'in ismi gündeme geldi. Daha önce Pazarspor'u çalıştıran deneyimli teknik adamın Samsunspor'a sıcak baktığı söylendi. Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu belirten Güneş, "Resmi bir teklif almadım. Gelişmeleri yakından takip ediyorum. Şartlarda anlaşırsak seve seve Samsunspor'a giderim" dedi. Kırmızı- beyazlı ekibin teknik direktörlüğü için daha öncede Sadi Tekelioğlu, Yücel Uyar, Ahmet Ertem, Hamza Hamzaoğlu'nun isimleri geçmişti.

Diğer taraftan eski Samsunsporlu futbolcu Tanju Çolak'ta yeni yönetimi ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Başkan Fuat Köktaş ile görüşen Çolak, hür türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

16.07.2008

Kaynak : DHA

veis

yukarıda adı geçenler den ahmet ertem haricindekiler çok içi açıcı degil.gerçi bahattin güneşde olabilir ama hedefimiz varsa daha kaliteli bir hoca bulmamız lazım.hamza kariyer yapma çabası içinde ama bu bizim için inanılmaz bir kumar olur.ama yine hayırlısı olsun.

gnc bengülü

iç transferler iyi oldu genclerı elımızde tutmamız da yeter bu arada 23 temmuz çarşamba gunu fikstür cekilecek

veis

adı geçenlerden dedigim gibi tek ahmet ertem e olumlu bakarım ama ucuz etin yagnisi muhabbetide kötü.bizi hedefe götürecek adamlarla bahattin güneşin aldıgı paralarda bence uçurum yokdur.

harbisamsunsporlu5517

daha öne pazarsporun teknık dırektorlugunu yapmış bırıyle butakım hedefe ulasamaz kumede kalma mucadelesı verır ancak

veis

bülent ünder
rasim kara
bülent korkmaz
reha kapsal
buadamlar degilde niye hamza olsunki.bi bülent korkmazın bu genç çocuklarından başında oldugunu hayal etsenize.

harbisamsunsporlu5517

abı enguzelı senın dedıgını gıbı bulent korkmaz ama gelırmı kendısı o ayrı

Yalnızca BİZ

Takımızı oturtalım önce sonra çıkarız süperlige...