Pınar market çalışanlarında Samsunspor Forması

Başlatan Cadde55, 11 July 2008, 01:04:43

« önceki - sonraki »

Cadde55

Yaklaşık 1 aydır Pınar market Bafra şubesinde market ve cafe bölümünde çalışan personel Samsunspor forması giyiyor. Bu uygulama benim çok hoşuma gitti haftada bir iki kere gittiğim markete her gün gidiyorum artık :) bilmiyorum bu uygulama diğer şubelerinde yapılıyormu,

diğer şubeleri boşver samsundaki bütün mağazalarda bu tür organizasyonlar yapılsa büyük ilgi görür diye düşünüyorum (mağazalar için değil tabiki samsunspor için) inşallah çiftilk olsun mecidiyedeki mağazalar büyük işyerleri bu uygulamaya geçerler ya da kulüp bu uygulama için biseyler yapmalı diye düşünüyorum. çektiğim bir kaç kare

Sadece Samsunspor

evet bunun haberi verilmişti tüm şubelerde böyle bugün atakum şubesinde çalışan kızın üzerindede gördüm birçok pınar minibüsü sürenlerin üzerindede samsunspor forması var yani bütün çalışanlar 1 ay boyunca giyiyor ayrıca pınar bu ay %1 lik cirosunuda samsunspor bağışlayacaklarını söylemişlerdi ve bugün bağışladır toplam 20 altın adamla katıldı pınar

berusa55

veis

gerçekden süper bi düşünce bu tarz insanlara bayılıyorum allah işlerinide açık etsin.

HaSaNCaN

Ben de alışverişe gittiğimde çok gururlanmıştım çok güzrl bi düşünce keşke bütün marketler yapsa.

MeL_55

keske bütün marketler yapsa tabi, ama onlar samsunspor düsmani...
helal olsun naci pinar'a. Herzman desteklemistir bizi.

Kadir ÇELEBİ

bu uygulamanın merkezde ve ilçelerin tamamında daha ğeniş çaplı bir şekilde yayılmasını çok arzu ederdim çiflikte tum iş yerlerini samsunspor bayaklarıyla görmek ne kadar hoş ve anlamlı olurdu..

Naci pınar'a teşekkurler...

jean

tam benim projelerim esasinda gel gorki isadami degiliz

HoliganSamSunLu

körfez55

bende dün gördüm pınarmarkette.çok güzel bi görüntü vardı ne olurdu samsundaki her market bu duyarlılığı gösterse.

Lazoli

az önce geçtim önünden bende gördüm çok süper bişiii yaaw  ;)

hala kızı

çok güzelmiş yaaa!
şimdi buradan reklam yapıyormuş gibi olmasın ama istanbul-tuzla'da samsunlu kasap diye bir kasap dükkanı var,onun hemen yanında fast food tarzı cafe  oranın çalışanları da samsunspor forması değil ama kırmızı beyaz çubuklu forma giyiniyor.Muhteşem bir görüntüsü var.

denk gelirsem fotolarını çekip paylaşmak isterim.

FaT1h

süper bieş yaa bi kafem olsun kopmle samsunspor yapıcam :D

Pergani 55

ondestan_11