2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

ozkan17

Baþkent_55

ciddimisn o olmadı işte adam az beklerdi yaa.....neyse o yansın

ozkan17

manisada kendısı koymustum transfer baslıgına haberı bakamadın heralde ;)

Baþkent_55

saol kardeşim bilgilerin için hiç sorma heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum .......

eLLis

12 July 2008, 20:38:57 #244 Son düzenlenme: 12 July 2008, 20:41:55 eLLis
OOoOooOo bir transfer yapsaakk
teni simsiyahh olsaa
gözlerii kapkaraaa
adıdaa makakulaaa  ;D

körfez55

12 July 2008, 20:46:10 #245 Son düzenlenme: 12 July 2008, 20:58:51 kuzey55
oooooooooooooooo makakulaaa oleyyyy makakula oleyyy makakula oleyyyyyyy

bence en iyi transfer ramazan sal ın gönderilmesi olur.bugün çiftlikte arabasıyla hava basıyodu.ankaragücüne gitsin tabi alırlarsa..

rizespordan kaleci özden adı geçiyo doğruluk payı nedir acaba?

ozkan17

keske olsa su adı gecenler ...bu arada makakula ısmı acayıp hjos yaa zuahahha ;D

Sadece Samsunspor

mehmet nas geri gelmek istiyormuş ama kesin bilgi değil

roligan

Bugünkü kongreden sonra eskiden bir nebze tanışıklığımız olduğu için Hamza Hamzaoğlu'nu aradım ve kendisiyle bir telefon görüşmesi yaptım. Hamza, -ki gayet mütevazı, sessiz, sakin bir insandır; Saffet Susiç ekibinde çalışmıştır, iş futbol oldumu da kendine güveni tamdır- kendisine Samsunspor'a gidiyormuşsun, hayırlı olsun dediğimde özetle şunları söyledi:
"- Yaklaşık 1 haftadır yönetime gelecek kişilerle arkadaşım İsa aracılığıyla görüşüyoruz. Bir teklif var ancak kesin durum yeni yönetimin yapacağı toplantıdan sonra belli olacak. Şu an İzmir'deyim, gel derlerse hemen geleceğim.
- Samsunspor her şeyden önce geçmişi, lig kültürü olan bir takım. Orada çalışmak benim için çok önemli. Diğer takımlardan ayrı bir tarafı var. Zaten göreve gelirsek, İsa benim yardımcım olacak ve birlikte yeni bir yapılanmayı hedefliyoruz. Uzun süreli sözleşme yapacağız.
- Hedefi olmayan bir takıma kesinlikle gelmem. Öncelikle işleri düzeltmemiz lazım ancak Süper Lig'e çıkmak için de iki yıl beklemek istemem. Bir an önce takımın lige çıkması gerek. Zaten yönetim bu düşüncede değilse görevi kabul etmem.
-Gençlerle tecrübelileri kaynaştıran bir kadro oluşturmak istiyoruz. Takımın 3-4 tane tecrübeli oyuncuya ihtiyacı var. Bunun için de transfer yapılması lazım. Alınacak isimler kafamda hazır. Bunlarla ilgili bir sorun yok."

Olay bundan ibaret. İş çok zor ancak Samsunspor için hayırlısı neyse o olsun!

berusa55

Roligan değerli paylaşımın için teşekkürler...

samsunmania

Artık önümüze bakıyoruz ya bu bile yeter. Üzerimden tonlarca yük kalktı. İnanıyorum ki yöneticilerimiz alacakları oyuncuların üzerinde durmaya ve transfer çalışmalarına başlamışlardır bile. Hadi hayırlısı. Senenin sonunda Samsunumun sokakları kırmızı beyaz diye inlesin. Süperlig deliler gibi kutlansın.

seckin55

tolga zengin olmazsa maksic geri gelsin...bizi iyi goturur.super kalecıydı bence..elimizde harcadık.keremden bin kat iyiydi.kerem de şekerspordan karşıyaka ya transfer oldu..

samsun155

Alıntı yapılan: seckin55 - 13 July 2008, 02:02:48
tolga zengin olmazsa maksic geri gelsin...bizi iyi goturur.super kalecıydı bence..elimizde harcadık.keremden bin kat iyiydi.kerem de şekerspordan karşıyaka ya transfer oldu..
Samsunspor'dan alacağı bulunan kaleci Dejan Maksic için, Kırmızı- Beyazlı kulübe son uyarı geliyor. Bu zamana kadar Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, kulübe iki uyarı gelirken, bu kez son uyarı gelecek. Son uyarı geldikten sonra Dejan Maksic'in parası yatırılmazsa, Samsunspor yeni sezona 3 puanı silinmiş olarak başlayacak. Bu gelişme Samsunspor yönetimini harekete geçirdi. Öte yandan Dejan Maksic'in Samsunspor'ad 138 Bin dolar alacğı bulunuyor

Sadece Samsunspor

Valla almışım elime samsunspor bardağını içine nescafeyi koyunca samsunspor arması bir güneş gibi ortaya çıkıyor burdaki güzel haberleri okuyorum ohhhh beee, pazar keyfi yapıyorum uzun zaman sonra :)

Kadir ÇELEBİ

13 July 2008, 10:42:51 #254 Son düzenlenme: 13 July 2008, 11:21:20 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: tuqberk - 13 July 2008, 10:40:41
Valla almışım elime samsunspor bardağını içine nescafeyi koyunca samsunspor arması bir güneş gibi ortaya çıkıyor burdaki güzel haberleri okuyorum ohhhh beee, pazar keyfi yapıyorum uzun zaman sonra :)

Allah keyfini bozmasın herkes senin gibi bundan eminim kuçük bir ışık bile yeterli oluyor inşallah daha güzel günler göreceğiz hak ediyoruz bizler..