Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

bizimkilerde kampanya yapmadımı dilenci gibi kumbara koymuşlar çocuk eğler gibi yazıklar olsun yaaa

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar samsun halkına bunu asılamadan zırnık yardım alamayız

cem 55

kampanya kampanya deyip duruyoruz da arkadaslar şehrin ilgisizligi bi yana sitemizde bile böyle kampanyalara destek yokki sitede 2 kere yardım kampanyası düzenledik birincisınde 500 ytl ikincisinde 3500 ytl yardım toplandı bununda 2000 ytl sini veis arkadasımız karşıladı anlayacagınız komik rakamlar keşke o toplanan 3500 ytl yi de  10 ytl den 350 kişi verse idi en azından insanın şevki kırılmaz taraftarımız takıma sahip cıkıyor derdik ama yardım eden 10 kişiyle sınırlı kaldı. biz şehri harekete geçirmek adına siteden bazı seylerde öncü olalım diyoruz ama yok kimse elini tasın altına sokmuyo sonra iş adamları siyasiler niye destek olmuyo diyoruz herkeste suç buluyoruz ne olur yani hergün sıklıkla buraya msj yazan yada hergün siteye giren üyeler olarak en azından adam bası 100 ytl bagıslasak en azından samsunsporumuza karsı bizler sorumlulugumuzu yerine getirmiş oluruz hersey cok geç olmadan bişeylere başlamalı.

mehmet yılmaz

14 Haziran'da da kongrenin toplanabileceğini sanmıyorum. Emin Abi ve Hakkı Bayrak ile ilgili malumatım yok ancak şu aşamada bir başkan adayı ya da bir liste çıkacak gibi görünmüyor.
:( 

Muhtemelen kongre çoğunluğa bakılmaksızın toplanacak ve seçim maddesini gündemden çıkararak yeni bir kongre tarihi belirleyecek. Tıpkı geçen sene olduğu gibi.

Geçen günler hem ümidimizi azaltıyor hem de Samsunspor'un aleyhine işliyor ve anladığım kadarıyla bu şehirde kimse kimseye güvenmiyor.

misafir

hiç kimse bu kadar temlik olan bir yere gelmek istemz zaten bütün bir yıl muhtemel olan gelirin zaten hepsi temlikli üstüne fedarasyona olan borç var üstüne futbolculara olan 3 milyon ytl borç var bunun üstüne gelecek sezon futbolcuları paraları çalışanların maaşları deplasman giderleri tesis giderleri .yani gelecek olan sorunsuz b,r sezon cıkarayım derse cebinben 8 mılyon ytl para verecek yoksa aynı bu sezon olan ne varsa aynısı tekrar sahneye konulacak.
listeye baktım maşallah takımı küme düşürenler mi yok ortalığı karıştıranlar mı yok hepsi var zaten bu takımı süper liğden düşürerek yıllık 12 mılyon ytl den mahrum edenler birde utanmadan temlik koymuşlar.
burda anlaşılmayan bir durum da var sadece temlik kaldırmakla olmuyor .istenen temlik kaldırıp bırde bagış iste eskı yonetıceler buna yanaşmıyor.birde durmadan şu yönetıme gelenler durmadan şehir sahip çıkmıyor dıyorlar iyide sizin verdiğiniz borç oluyor temlikli oluyor şehır şimdi katkı yapsalar hepsi kendi paralarının derdine düşerler gelen yardım parasınında takıma faydası olmaz.
birde gazetelere çıkıp yok be bağışladım üstüne deplesmanlarda bana iat diyenlerin de ne kadar yalancı oldugunu bu listeden anlıyoruz.
şu gerçekki kimse alacagından vazgeçmiyor o zaman durum ortada bu tabloya kımse gelmez
ancak bu alacaklı olanlar yaptıklarının ortaya çıkmaması ve alacakları için kayyuma bıraktırmazlar.oyle yada bırılerını ortaya çıkarırlar görüntü olarak.
birde benım anlamadığım eski başkanlarımızdan bır tanesı temlıkı kaldırmam ama engel olmam .benım bıldıgım temlık konmussa gelır varsa ordan kesılır ve odenır. bir taneside temliği kaldıralım da güvence versin iyide insanlar niye kendılerıni durup dururken 3-5 mılyon ytl borç altına soksun .sızın paranız odensın gerısı allaha emanet .
öyle yada boyle durum iç acıcı degıl acaba merak edıyorum bu temlıklerı kaldırmayıp bagıs yapmayanlar samsunsporun şanlı tarıhı gömüldüğü zaman ne yapacaklar. acaba o zamanda mı ortaya cıkıp bız engel degıldık dıyecekler.
şimdi herkes tufenk reklam peşinde idik diyoruz ama gercekten temlıkler kalksaydı yıne cekılırmıydı bence hayır.
gerçegi görelim aklı selım hıc kımse bu tablo karsısında ne kadar fanatık olsada gelmez.zaten eskı lerde bu tabloyu bıldıklerı için kaçmadılar mı ve şimdi de biz yokuz diyorlar

Sadece Samsunspor

BUGÜNLER SAMSUNSPORUN EN DİBE VURDUĞU GÜNLER :'( BATIK, İFLAS ETMİŞ, SIRADAN, 18 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI BİLE TUTAMAYAN BİR KULÜP OLDUK :'(

Kadir ÇELEBİ

12 June 2008, 17:41:17 #606 Son düzenlenme: 12 June 2008, 17:45:12 SamsunSpor_34
1.milyon 300 bin insan yaşıyor bu şehirde 5 YTL para toplansa 6.5 milyon YTL. Yapar halkın %80  buna hayır diyeceğini sanmıyorum.. ama bunada ihtimal vermiyorum bu organizasyonu yapabilecek bir belediye var oda yapmaz..

site uzerinden toplanıcak para herkes biliyor personelin bir maaşını toplayamayız ne yazıkki yinede boyle bir düşünce varsa elimden geldiği kadarını yapmaya hazırım..

19Mayıs Müftüsü Ahmet BULUT'a  Cuma namazından sonra samsunspor'a yardım toplayalım diyerek mail attım Utanmadım sıkılmadım bu duruma düşürenler utansın..

Taraftar olarak eylem yada organizasyon ciddi bir şekilde düşünülmelidir..

körfez55

12 June 2008, 18:31:18 #607 Son düzenlenme: 12 June 2008, 19:51:08 kuzey55
evet bu adamların temlikleri kaldırması için protesto eylemei gerçekleştirmeliyiz yoksa bu böyle gitmeyecek...bizi küme düşrüdükleri yetmiyormuş gibi alacaklarına temlik koydurmuşlar.temlikleri olanların samsunsporlu olduğuna inanmıyorum...

veis

sezon ortasında yönetim istifa diyen bizdik evet gitdiler ve son durumumuz bu.
h.başgöl gelsin diyenlerde vardı aha oda geldi.
yardım kampanyası yapalım diyende bizdik sonuç belli.
taraftarlık yapamadık bizler.şuan dövünmekden başka çaremiz de yok.insanları sogutduk.para vermedi diye istifaya çagırdık insanları.bi maç yenildik diye hoca istifa dedik biz.kendimizde arayalım suçu birazda kimse babasının hayrına 30 trilyon borçlu bir takımı almaz.ama biz ayakda kalmaya çalışanlarıda yok etdik.az da kendimize bakalım biz samsunspor için ne yaptık.

erkan55

Bugün önemli bir gelisme yasandi mi?

Nuri Asan

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 12 June 2008, 17:41:17
Taraftar olarak eylem yada organizasyon ciddi bir şekilde düşünülmelidir..

her ne kadar geç kalınsada bu eylem için yinede yapılmayan ve geçen her gün Samsunspor zararınadır.Yinede Abilerimiz varken bu iş bize düşmez onlarında mutlak düşündüğü şeyler vardır.

ahmetsamat

samsunsporu ve adanademirsporu super ligde gormek istiyorum .

CurvaSudSamsunspor

bursa maçında ezikbjk yi desdekleyen kimdi hangi anadolu takımıyım diyen di ...hey  allahım hey...

GençKozluklu

Arkadaşlar, Hepimizin kaldi BÜYÜK SAMSUNSPOR için atıyor. üdn akşam SAMSUNSPOR'u yakından bilen ve takip eden bir dostumuzla konuştum. Cumartesiden ümit yok. 1 hafta ertelenip haftaya kayyuma kalmadan kurtarılabilir deniliyor.

Hatta şu kadarını söyleyeyim; Benim anladığım. Bir çekişmedir gidiyor. Arada olan SAMSUNSPOR'a oluyor. Küme düşmesi dahi ciddi olarka göze alınmış.

Sizlerde bilirsiniz ki herkes birbirini suçluyor. Elde var sıfır. Ne iş bu ya. Neden bu millet egolarını SAMSUNSPOR üzerinde tatmin ediyorlar.

Sezon başından beri Sezgin Gümüş iyi niyetli diye yazdım.Bir çok yönetici yerden yere vurdu. Nerede şimdi onlar. Hepsi adi ... ler.

Hey güzel Allahım, Sen bu şehre ve SAMSUNSPOR'a bir fırsat ver.

fatih55ankara

ARKADAŞLAR SAMSUNSPORUMUZUN BULUNDUĞU BU DURUM HEPİMİZİ KAHREDİYOR.BEN ANKARA DA YAŞADIĞIMDAN SAMSUN DAN KOPUK KALDIM.SADECE İNTERNETTEN TAKİP EDİYORUM.EĞER BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSAK BÜYÜK BİR KALABALIKLA BELEDİYE YE YÜRÜMELİYİZ.ÜMİT İREN ABİMİZ İN ORGANİZASYONUYLA KALABALIK BİR ŞEKİLDE GERKLİ YERLERE BELEDİYE YE VALİLİĞE YÜRÜMELİYİZ.TEOMAN ABİMİZ DE BUNU İSTERDİ HERHALDE.