Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

ozkan17

tutacak bir takımımız olmayacakmı?

recai

Samsunspor ismi kalır daima da cismi nooolur bilemem...

Nuri Asan

14 haziranda da aday çıkmaz ise kayyuma kesin kalıyormuyuz?
Allah aşkına birisi cevap yassın

AntZ

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 10 June 2008, 21:44:13
14 haziranda da aday çıkmaz ise kayyuma kesin kalıyormuyuz?
Allah aşkına birisi cevap yassın

Kayyuma kalmasın diye geçici yönetim seçilir 15 er gün arayla kongreye giderler

Sadece Samsunspor

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Ant55 - 10 June 2008, 23:36:13
Kayyuma kalmasın diye geçici yönetim seçilir 15 er gün arayla kongreye giderler

peki bu geçici yönetimle ne kadar,kaç defa kongreye gidilir?
direk kestirme gidilmez mi?
Geçici yönetimle bişey olmayacağını biliyoruz ne olacaksa olsun artık ben dahaz fazla dayanamayacam

seckin55

11 June 2008, 00:00:37 #561 Son düzenlenme: 11 June 2008, 00:04:24 berusa55
En büyük Taraftar godomanlar sahtekar...

AntZ

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 10 June 2008, 23:54:26
peki bu geçici yönetimle ne kadar,kaç defa kongreye gidilir?
direk kestirme gidilmez mi?
Geçici yönetimle bişey olmayacağını biliyoruz ne olacaksa olsun artık ben dahaz fazla dayanamayacam

Geçici yönetim olması farketmiyor,
bildiğim kadarıyla sonuçta seçilen bir yönetim olduğu için kayyum şartları ortadan kalkıyor.

Taki tekrar seçim olupta yönetim oluşmayana kadar.

Kulüpten Alacaklı! olanlar kayyuma bıraktırmaz kulübü bence öyle bir olasılık yok.

Zaten bıraksalar alacaklarını alamayacaklar, bu durumda biz alacaklarımızı bağışlıyoruz deyip reklamlarını yapmış olurlar zaten

celebi

mantıklı borçlarını almakta sııntı yaşarlar doğru

veis

bu borcu tamamen silmediklerine göre bari 2 veya 3 yıl sonra almak şartıyla erteleseler bari.ben halen başgölün nerede oldugunu merak ediyorum sezon ortasında nekadarda çok konuşmuşdu.hatta çepniyle beraber başkan ve yardımcılıgı rolüne bi kalkışmışlardı şimdilerde ise yerlerinde yeller esiyor.

oguz_5528

GÖZLER KRALIN ÜSTÜNDE
Samsunspor'an altyapısından yetişen ve oynadığı takımlarda attığı gollerle tüm dikktatleri..
10 Haziran 2008 Salı 12:21
Samsunspor'an altyapısından yetişen ve oynadığı takımlarda attığı gollerle tüm dikktatleri üziren toplayan Hüseyin Öztürk, bier çok takımın transfer listesinde yer alıyor

GAZİ TRANSFER ETTİ
1988 doğumlu olan Hüseyin Öztürk, 1998 yılında Samsunspor'an minik takımında futbol hayatına başladı. 2004-2005 sezonunda Samsunspor'un B genç takımında forma giyen golcü futbolcu attığı 38 golle tüm dikkatleri üzerine topladı. Bir yıl sonra Samsunspor'un Süper Genç Takımı'na yükselen genç yetenek, bir sonraki sezon ise Gazi Belediyespor Süper Genç Takımı'na transfer oldu.

KRALLIĞI KAPTIRMADI
Gaüzi Belediyespor'da da fırtınalar estiren golcü futbolca oynadığı 21 maçta rakip ağları 18 kez havalandırarak gol krallığını ele geçirdi. Soın olarak Özel İdarespor formasını giyinen Hüseyin Öztürk için bir çok profesyonal takım düğmeye baştı. Tekniği ile çoğu teknik adamın kadrosunda görmek isteği golcü futbolcu, ayrıca otoriteler tarafından geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.
Bu Haber Toplam 1021 Defa 
............................................bu yönetimde iş yok hepsi sasuk bu çocuğuda kaçırdık:(

s_uzunkaya

11 June 2008, 08:50:25 #566 Son düzenlenme: 11 June 2008, 08:52:23 slazenger
 "filler tepişir, çimenler ezilir" ali ağa böyle yaptı, osman ağa bunu dedi, zühtü ağa hasana ağaya zaten dünden gıcık, ozaman samsunsporu sevenler ezilsin....
  ortada trilyonluk borclar var ve her gelen başkan vukuatlı, temlik koyarak, hiçkimsenin takdirlerini kazanamadan çaresiz ayrılmışlar. şimdi gelecek adam da, -ulen bu kadar borcu var,harcı var gelecem enayi gibi benmi ödiycem diyor haklı olarak. bunu diyen adam gerçekte adaylık için ismi geçmeyen adamlar aslında. yani kasteddiğim kişi tüfeng değil... tüfeng bir maşa olarak ateşi karıştırmak amaçlı ortaya çıktı bana göre. gaztelerden bi meydan oku bakalım-gelin temliklerinizi kaldırın, yoksa götürürler kayyuma, öttürürler vallaha, dedittirilerek tepkiler sırayla alınmıştır... bir taş attırılmıştır sayın tüfenge. hemde bu arada bedava reklam da yapıyor ya, eyvallah.... şimdi herkez köşesinde tedirgin tdirgin bekliyor ne olcak acaba diye.her geçen zaman da samsunsporun artan ivmeyle eridiği zamandır artık. serkan bile bu haliyle takımı terk etme durumundaysa bu takım bizim mahalleden sizin mahalleden toplanan çocuklarla ligde son kez yer alır.
sayın vali de ilginç bir şekilde gazetelerde yaşanan atışmalara sessiz kalmış geçen seneki büyüklüğü gösterememiştir!
velhasılı kelam uçurumun eşiğindeyiz...koskoca samsunspor uçurumdan aşağa yuvarlanmak üzeredir ve taraftardan başkası bu duruma menfaatlerine dokunmuyorsa kayıtsız ve umursamazdırlar.....

körfez55

kimse eski yöneticilerin borcunu ödemek için gelmez bu takımın basına. eski yöneticilerin samsunsporun geleceği için bazı fedakaralıklar yapması gerekirdi ama yapmadılar.büyük başkan ismail uyanık bile yapmadı bu fedakarlığı yakışmadı hiçbirine...şimdi takım inş kayyuma kalırda çaldıklarının hesabını verir hırsız herifler.

eski ve yeni başkanların anlaşamamsının tek nedeni siyasi fikirleri...bu takımı siyasete bulaştıranlar utansın.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 11 June 2008, 07:52:55
bu borcu tamamen silmediklerine göre bari 2 veya 3 yıl sonra almak şartıyla erteleseler bari.ben halen başgölün nerede oldugunu merak ediyorum sezon ortasında nekadarda çok konuşmuşdu.hatta çepniyle beraber başkan ve yardımcılıgı rolüne bi kalkışmışlardı şimdilerde ise yerlerinde yeller esiyor.

Zaten o kişiler az bekleyip samsunsporu süper lige çıkarsalarda o zaman isteseler paralarını

CeLiL_55

Bu Takım hiç bir zaman Kayyuma gitmez bana göre bu borcu yapan kişiler bir şekilde engeller bunu uyduruktanda olsa bir yönetim koyulur takımın başına aynı devran döner durur...