Olağanüstü kongre: Başkanlığa ADNAN ÖLMEZ seçildi...

Başlatan yirmiuc, 20 July 2005, 11:00:08

« önceki - sonraki »

radikal-fma

yeni başkanımızın ve yönetimimizin camiamıza hayırlı olmasını diler ve bu şerefli ve ağır göreve talip olmaları nedeni le kendisine takdir ve teşekkürlerimi sunarım. her zaman yanınızdayız....

tuzlalı

samsunsevdalısı

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"
Alıntı yapılan: "ngonge"celil e benziyo tipi  :)

bu başkan bakalım celil sorununu nasıl çözecek
bu başkan bakalım celil sorununu nasıl çözecek

toplantı salonunundan sonra tesislere gidip bir süre idmanı seyreden yeni yönetim kurulu üyeleri idmanı seyreden taraftarlar tarafından coşkulu tezahüratlarla karşılandı.Yeni Başkan Adnan Ölmeze ''El salla Büyük Başkan El salla'' tezahüratları yapan taraftara çiçeği burnunda başkan el sallayarak karşılık verdi.
Taraftarın ilgisinden çok memnun olduğunu gizleyemeyen Adnan ölmez,Bu taraftar bizim herşeyimiz diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Ayrıca Celil ile de hemen bir telefon görüşmesi yapan yeni yönetim kurulu Celil'i ikna ederek bugünden itibaren çalışmalara katılacağını sözlerine ekledi...

jurista

hayırlı uğurlu olsun... Ben kendi adıma kendisinden çok  umutluyum...

bodensee55

celil yönetimden ozur dilemis ve affedilmis?kaynak pasfotomac????!!!!

sezgin

YENİ BAŞKAN SAMSUN SPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN SAMSUN SPOR YENİ BAŞKAN İLE GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATAR  BAŞKAN A BURADAN BAŞARILAR DİLERİM

carsambali55

Orduspor52

curva55

Hakkı tomaç şerefsizide ne şerefsizmiş helal olsun.

Amsterdamli

Yeni baskanimiz hayirli olsun. Kan degisikligi umarim takimada yansir ve eski gunlerimiz gibi hedefli ve dinamik bir takim haline geliriz. Aciklamalar gercekten umut ve heyecan verici. Bu heyecanin tribunede yansimasi dilegiyle.

Fecr_55

bir dogum gününü de sezon sonunda hep beraber, bütün gercek Samsunsporlularla birlikte ya$amak umuduyla...hayirli olsun...

kral55

Çok iyi olacak inşallah.Artık şehirle bütünleşsin takım.Taraftardan,halktan şikayetçi yönetici ve teknik direktör yok.
Yeni kan,yeni hedefler,haydi Samsunsporum kır zincirlerini.

Sioux

Hayırlı uğurlu olsun Samsunsporumuz için.
inşallah güzel bir başlangıç olur.
İsmail Uyanık'a samsunspor'a yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederiz
Hakkı Tomaç serseriside Uyanık gider gitmez kinini kusmuş.
arkasından konuşmuş. yakışır.

bengülü

evet curva 55 sana katılıyorum hakkı tomaç uyanık'a tepki göstermiş uyanık başkanımıza kimse hakaret edemez ettirmeyizde kendini bilsin ******* hakkı tomaç yeni başkanımızda hayırlı olsun iyi günler bizleri bekliyor

timofte

Bu konuda ben de kongrede İsmail Uyanık'a vefasızlık yapıldığını düşünüyorum. İsmail Uyanık, bizim gençliğimizi Samsunspor sevgisine adadığımız bir zamanda kulübümüzün başkanlığını yürüttü. Kişiliği ve futbol camiasındaki ağırlığı ile Samsunsporumuzu  futbol kamuoyunda hiçbir zaman ezdirmedi. Samsunspor'a yıllarını verdi. Bunları bir kalemde bir yana koyamaz hiç kimse. Hakkı Tomaç daha önceki kongrede de vardı ama hiç sesi soluğu çıkmamıştı. İsmail Uyanık'ın olmadığı bir kongrede başkanımıza karşı beslediği tüm olumsuz duygularını ortaya döktü, kişisel garezlerini ortaya koydu. Bunlar doğru şeyler değil.

Ama artık önümüze bakmalıyız; Samsunspor Allah'ın izniyle hep var olacaktır. Yeni başkanımız da zor zamanda kulübe sahip çıkmış, ağır bir yükün altına bilerek ve isteyerek girmiştir. Bu kesinlikle takdir edilecek bir harekettir. İnşallah Samsunspor için yeni dönemde her şey daha güzel olacak.