Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

bezgınbekır

alem oyuncu olmus yinede eyvallah   :-X

mehmet yılmaz

Talip Öztürk ile ilgili kesinlikle bir gelişme olmadığını söyleyebilirim. Birkaç yere teyit ettirdik, öyle birşeyin asla olmadığını söylediler. Atilla Cebeci zaten ciddiye alınmayan bir isimdi medya adına, yine benzer bir durum çıktı demek ki ortaya.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 10 June 2008, 14:34:16
Talip Öztürk ile ilgili kesinlikle bir gelişme olmadığını söyleyebilirim. Birkaç yere teyit ettirdik, öyle birşeyin asla olmadığını söylediler. Atilla Cebeci zaten ciddiye alınmayan bir isimdi medya adına, yine benzer bir durum çıktı demek ki ortaya.

evet bizede zamanında gerksiz bilgiler vermişti tarnsfer kopnularında şişme çıktı

tolga

Transferin sessiz takımlarından Konyaspor, Diyarbakırsporlu Murat'ın ardından ikinci transferini Samsunspor'un başarılı forveti Caner'i kadrosuna katarak yaptı. Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada 1983 doğumlu futbolcu ile her konuda anlaşılığı ve resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi. Bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan 24 yaşındaki futbolcu, attığı gollerle Samsunspor'u Bank Asya 1. Lig'de tutmayı başarmıştı.

Nuri Asan

Caner mi bizi Bank Asyada tutmayı başarmış

ozkan17

isabet olmus..konyada veysel varken murat hacıoglu varken canermi oynayacak ;D

recai

Caner için hayırlı olsun.. Verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.. ben kalmasını isterdim.. Kimse kalmayacak takımda bu gidişle.. Basiretsiz yönetim istemiyorum artık ya!!!
Adam 10 gol  atmıs.. Topu topu 45 tane gol var zatenen golcu oyuncumuz.. Turgut mu tuttu bizi bank asyada!! yada 61 gol yiyen defansımız mı..

cem and naz55

caner gitsin çiftlikte arabasının içinden dışardaki kızlara öpücük yollasın gitmesine üzülmedim bize hiç birşey vermedi çünkü

celebi

Hayırlı olsun gitsinde biraz konya taraftarlarını kahredecek desenize

cem 55

caner damperli kamyon misali agır çekim top oynuyodu gamsız umursamaz bi oyuncuydu bende sevindim gitmesine keşke geçen sene gitseydi böyle vurdumduymaz miladı dolmus oyuncularla bi yere gelemeyiz gerçi gelecegimiz dedigimiz genç cocukları da kadroda tutamıyoruz bu daha acı ama herşey kötü gidiyo hiç umut verici bi gelişme yok ne olacak nasıl bu bataklıktan cıkacaz bilmiyorum.

berusa55

Caner konusunu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Kongre başlığına Caner'in transfer haberi neden yazılır anlamam arkadaşlar!

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=4215.msg93534#new

Kadir ÇELEBİ

Samsun'da kayyum tehlikesi!

Bank Asya 1.Lig'in Karadeniz temsilcisi Samsunspor'un 14 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü kongresine 4 gün kalmasına rağmen aday çıkmaması kayyum endişesini arttırdı. Belirsizlikten rahatsızlık duyan Serkan Aykut ve Celil Sağır gibi sembol isimler de çeşitli kulüplerle görüşmeye başladı.

10 Haziran 2008 , 18:31

Samsunspor'un başarısız geçen sezonun ardından yönetim kurulu, 7 Haziran 2008'de olağanüstü kongre yapılması kararı aldı. Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde yapılması planlanan, ancak çoğunluk sağlanamaması üzerine 7 Haziran'da yapılamayan kongre, 14 Haziran'a ertelendi. Kongreye 4 gün kalmasına rağmen henüz Samsunspor'da başkanlığa aday çıkmadı. Başkan Sezgin Gümüş'ün tekrar adaylığını koymayacağını açıklaması ve başkanlık için adı geçen iş adamı Turgut Tüfenk'in da halen adaylığını açıklamaması kayyum endişesini artırdı.

Öte yandan, uzun süredir bekleyen Samsunsporlu futbolcular ve teknik yönetim de artık ümidini yitirdi. Genç futbolcular tek tek takımdan ayrılırken, Celil Sağır ve Serkan Aykut gibi yıldız futbolcular da çeşitli takımlarla görüşmelere başladı. Ayrıca, Teknik Direktör Orhan Kapucu'nun Malatyaspor ve Diyarbakırspor ile görüşmeler yaptığı, büyük ihtimal ile iki takımdan biri ile sözleşme imzalayacağı açıkladı. Kapucu, "Samsunspor'da kimseden ses çıkmıyor. Ben bu zaman kadar bekledim. Ancak, halen aday çıkmaması nedeniyle ümidimi yitirdim. Bugünden itibaren görüşmelere başladım" dedi.

www.ajansspor.com

Kadir ÇELEBİ

Şehrin siyasetcileri eski yonetici saygıya layık olmayan iş adamları Adı buyuk şehir olan ama bu unvana sahip olamayan buyukşehir belediye  başkanı valilik ve bu şehirde  1 milyonun uzerinde yaşayan herkes samsunsporumuzun şuanki durumundan sorumludur...içimiz yanıyor...  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

berusa55

10 June 2008, 19:21:49 #553 Son düzenlenme: 10 June 2008, 20:04:56 berusa55
Anlaşılan Türk futbolunun büyük yıldızı Samsunspor'umuz tükenmek üzere :-[

MeL_55

Anlasilan Samsunspor kayyuma kalacak. Ama Ismail Baskan bu duruma öyle bakacak degil elbet birsey yapar baskan olur. Veya Hüseyin Basgöl en son Hakki Bayrak,Emin Kar sahip cikacaktir. Cikmaz iseler diyecek lafim yok. Keske elimden birsey gelse !  :-[