Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

hasselbaink

Doğru olduğunu sanmıyorum ama eğer doğru ise, yani Talip Öztürk başkan olacaksa şimdiden geçmiş olsun.

Galip Öztürk ne kadar saygın ve akıllı bir iş adamıysa kardeşi Talip de o kadar hovarda ve düzensiz birisidir. Sergen Yalçın da kuvvetle muhtemele bize gelir...

Tek ümidim Talip Öztürk'ün şahsı dışında istesinde yer alacak kişilerin parayı yönlendirebilecek ve futbolu bilen kişiler olması. Bu da düşük bir ihtimal olarak görünüyor.

Aha da dayanamadım ve yorum yaptım yine.

cem and naz55

09 June 2008, 22:43:05 #526 Son düzenlenme: 09 June 2008, 22:52:24 cem and naz55
bende sanmıyorum gündemde böyle bir şey yokken pat diye ortaya çıkması ilginç bilmiyorum ama eğerki talip gelirse sergen yalçın hayırlı olsun artık gece alemine birlikte dalarlar..

maço

arkadaslar talıp ozturk gelırse sanıyomusunuz galaıp ozturk kardesını rahat bırakacak bu kadar vurdumduymaz olmasını engellemezmı yanı

bence nolursa olsun artık bellı olsu ya kayyum ya adam gıbı yonetım

artık bellı olsun

jean

ya sikintiya girdim vallahi artik iyi bir gelisme duyalim eger talip ozturk dogruysa yeni bir heyecan gelir takima inslaah dogrudur bu hafta sikintisiz seceriz baskanimizi

Nuri Asan

bizle oynamaktan vaz geçin sonu iyi olmaz

nomak55

nerden cıkmıi durup dururken..bu hiç kimse boyle birşeyden bahsetmedi hiçbir yerde yazılmadı pat diye nasıl cıkar garip geldi bana

celebi

ben şahsen doğrulupuna inanmıyorum ancak olursa bu adamın hovardalıklarına bir son vermesi gerekir. ancak dediğim gibi inanmıyorum ben

harbisamsunsporlu5517

cuma gunu alırız bır kotu haber meraklanmayın >:(

aLeM

Ne beklıyodunuz dırek galıp ozturkun aday olmasınımı  samsunsporun kurtulusudur hovardılıgı bızı ılgılendırmez MENTESOGLUDA futboldan anlamıyoda ama basarıları ortada hıc kımse yalandan bunada sallamasın

celebi

Alıntı yapılan: aLeM - 10 June 2008, 11:48:17
Ne beklıyodunuz dırek galıp ozturkun aday olmasınımı  samsunsporun kurtulusudur hovardılıgı bızı ılgılendırmez MENTESOGLUDA futboldan anlamıyoda ama basarıları ortada hıc kımse yalandan bunada sallamasın

Samsunspor için faydalı olacaksa biz yanılmaya razıyız.her zaman yanında oluruz bizim korkumuz yine bir aday çıkmaması ve takımımızın sahipsiz kalması.daha önceki yaşanan olaylar artık taraftara güven vermiyor.artık göreceğiz bu haber ne kadarda doğru

Kadir ÇELEBİ

TÜFENK ADAY DEĞİL

10 Haziran 2008 Salı 12:16

SAAT 17.00

TURGUT TÜFENK:" BEN YOKUM"
ÖZTÜRK: KİMİ DESTEKLEYECEĞİZ?
VALİ GÜZELOĞLU:"KAPIMIZ AÇIK"

TÜFENK ADAY DEĞİL
Samsunspor başkanlığı konusunda bir haftadır çalışmalar yürüten ve dün akşam 17.00'ye kadar şartlarının kabul edilmemesi halinde adaylıktan çekileceğini bildiren Turgut Tüfenk, sonunda beklenen açıklamayı yaptı ve "YOKUM" dedi

DESTEK GÖREMEDİM
Geçen bir hafta boyunca temaslarda bulunan ve eski yöneticilerin temliklerini kaldırmaları ve alacaklarını silmeleri halinde 6 milyon YTL'lik kaynakla geleceğini bildiren ve bu konuyu gazete ilanları ile kamuoyuna açıklayan Turgut Tüfenk, gerekli yaklaşımları göremediği gerekçesiyle adaylıktan çekildi

İZMİR'E GİTTİ
Adaylıktan çekildikten sonra İzmir'e giden Turgut Tüfenk, yaptığımız telefon görüşmesinde," Ben kendim için değil, Samsunspor'un geleceği için destek istedim, ama kimseden gerekli desteği göremedim. Samsunspor'un geleceği için destek yoksa, ben de adaylıkta yokum. Bu defteri kapatıyorum" dedi.

Turgut Tüfenk, Samsunspor'un güvenilir bir yenetim çıkartması halinde, daha önce verdiği sözün arkasında olduğunu ve Samsunspor'a başkan olmadan da gerekli maddi desteği vereceğini yineledi.

www.halkgazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

ÖZTÜRK: KİMİ DESTEKLEYECEĞİZ?

10 Haziran 2008 Salı 12:18

Turgut Tüfenk'e destek olarak "açık çek" veren işadamı Galip Öztürk," Kent ve eski yöneticiler bu borçları netleştirinceye kadar beklemede kalacağım; herkes elini taşın altına sokarsa, ben bütün gücümle kentimin emrinde ve Samsunspor'un yanındayım" dedi

BEKLEMEDE KALACAĞIM
İşadamı Galip Öztürk, başkanlıktan çekilen Turgut Tüfenk'in kendisine adayı olmadığını bildirdiğini, ancak her konuda destek sözü verdiğini söyledi. Öztürk,"Kent ve eski yöneticiler bu borçları netleştirinceye kadar beklemede kalacağım; herkes elini taşın altına sokarsa, ben bütün gücümle kentimin emrinde ve Samsunspor'un yanındayım" dedi. Öztürk, şunları söyledi:

AÇIK ÇEK SÖZÜ
"Biz bugüne kadar hep Samsunspor'un hizmetinde olduk. Gücümüz yettiğince maddi destek verdik. Bunu da reklamsız olarak yaptık. Dün Turgut Tüfenk'e Samsunspor'un geleceği için " açık çek" sözü vermemizin altında da Samsun'a ve Samsunspor'a hizmet anlayışımız yatıyordu. Ancak biz kime destek olacağız? Bu soruya da net yanıt verilmesi gerek."

YA DESTEK, YA KADER
"Eski yöneticilerin alacaklarını tasfiye için mi destek olacağız, yoksa Samsunspor'un geleceği için mi? Samsunspor'u Süper Lig'e çıkartmak için gerekli desteğe varız, ama önümüzde böyle bir hedef dururken, eski borç yükünü tasfiye etmeye yokuz. Kent seçim yapmak durumunda. Ya destek olacaklar, ya da kaderlerine razı olacaklar."

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
"Kongre gününe kadar gerekli uzlaşma sağlanmaması halinde Samsunspor'u çok zor günler beklemekterdir. Eski yöneticiler ve yeni adaylar uzlaşır ve ortak bir çözüm üretebilirlerse bizim sözümüz aynen geçerlidir; desteğimiz yine sürecektir. Kimsenin şüphesi olmasın; bugüne kadar hep sözümüzün arkasında durduk, bundan sonra da durmasını biliriz."

www.halkgazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor Eski yeni butun yonetici ve samsunumuzun Sözde iş adamları tarafından kaderine terk edilmiştir başka açıklama ve yorum yoktur..

celebi

Zaten  beklene  bir karardı.şaşırmamak lazım

berusa55

As Çelik'in reklamı ancak bu kadar güzel yapılırdı çeşitli medya organlarında. Bravo sayın Tüfenk!!!