Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

bizi samsunspordan soğutmaya çalışanlara tebrikler gerçekten çok iyi bi iş yaptılar

veis

Alıntı yapılan: hasselbaink - 04 June 2008, 20:59:53
Mazhar Başoğlu'nun 300.000 lira alacağı varmış ama diyormuş ki 100.000 lirasını bağışlarım, 200.000 lirasını alırım.

Sanki Erol Kapusuz gibi Gökhan Kaba gibi sağlam kazıkları ben aldım. Gökhan Kazma'ya yıllık 600.000 lira, Erol Papaz'a tek devrelik 300.000 liralık sözleşmeleri ben mi imzalattım? Bırak 300.000 lira bağışı, Mazhar'ın üzerine en az 600.000 lira daha para vermesi lazım.

Naci Pınar'ın 500.000 liralık temliği varmış. Naci Pınar bu kadar parayı bağış yapabilecek birisi değil. Nasıl bağış yapmışlar anlamıyorum.

Adnan Ölmez'e hiç değinmiyorum bile. Emrindeki gazetesinde haber yaptırıyor. Hani, Samsunspor'un tüm deplasmanlarını karşılıyordu. Onun için mi sağdan soldan mazot dilendiler deplasman için. Başkanlığı bırakırken tüm alacaklarımdan vaz geçtim demişti. O "tüm alacaklar" nedense hiç bitmiyor.

Şimdi Samsun kamuoyuna sorsan, vatandaş diyecek ki "helal olsun Adnan Ölmez'e, alacağından vazgeçmiş" Kim vazgeçmiş, nerede belgesi? Onun döneminde alınan Maksic'in parası yüzünde FIFA bizi küme düşürecek neredeyse. Maksiç'i de mi ben aldım?

Turgut Tüfenk haklı mıdır bilmiyorum, ama noter huzurunda bu alacaklarından vazgeçmeyen adamlara niye güvensni ki? Diyeceği şu olmalıydı bence, iyi size borcumuz borç ama n.h alırsınız!

Uleyn ne iştir böyle, yöneticiyken verince alacak, dışarıdan verince bağış.

Kanser olduk kanser.

usta tek kelimeyle süper bi izlenim gerçekden bravo

cem and naz55

hiç bir arkadaş kusura bakmasın ama turgut tüfenk e hak veriyorum kolay değil borç 30 tirilyon bu borçlas boğuşsacak olan turgıut tüfenk tir bence reklam yapma bir gayeside yok

veis

ama geçen yönetimlerde bu borcu bilerek geldiler ve ozaman suçları yok.

harbisamsunsporlu5517

Sayın turgut tufenkin  kongreye 4 gun kalamı aklına geldi 30 trilyonla bogusacagı bunlar bahane yemezler artık eger cumartesı gunune kadar uzlaşı saglanmazsa bundan daha kötu gunler bızleri bekliyor

cem and naz55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 04 June 2008, 21:53:55
Sayın turgut tufenkin  kongreye 4 gun kalamı aklına geldi 30 trilyonla bogusacagı bunlar bahane yemezler artık eger cumartesı gunune kadar uzlaşı saglanmazsa bundan daha kötu gunler bızleri bekliyor
adam kesin adayım demedi temlikleri kaldırsınlar şartıya adaylığını açıklayacaktı adam yarın bir gün aday olursa boşa adamın günahını almış olursunuz

merkez

Turgut Tüfenk kongreye 4 gün kalmadan önce söylemişti söyleyeceğini zaten.Kimsenin borcunu sildiği filan yok,Adnan Ölmez gazetesinin bomba haberlerinden öte değil yazılanlar.
Kaldıki şu durumda bile Turgut Tüfenk ben başkan olmayacağım demedi ,nedir bu daha hiçbirşey belli olmadan önyargılı yaklaşımın sebebi.
Başkan olmakiçin bekleyen 30 Trilyonluk borca eyvallah diyen başka biri var da benim mi haberim yok ?

Arkadaşlar yapmayın etmeyin elinizi vicdanınıza koyun,kimse bu kadar sıkıntının içine balıklama atlamaz,özellikle başarılı bir iş adamı fizibilite yapmadan işin içine girmez.Olacaklar belli,başkan olmak kolay ama sonra ikinci gün adamın fabrikasındaki makinalara el koydururlar bu işin şakası yok.

Biraz sabır lütfen,ben kimsenin avukatı ya da savunucusu değilim amaiş göründüğü gibi ya da HABER gazetesinin yazdığı gibi değil.Kongrede en ön sıralarda oturup samsunluk ruhundan dem vuran samsunun ileri gelenleri bile adama sakın başkan olmabaşına iş alma diye telkinde bulunuyorlar(mış) ,biraz da madalyonun diğer tarafından bakmak lazım ,biraz beklemek sabretmek lazım,acele edip sonradan pişman olunacak keskin ifadelerden kaçınmak lazım.

mehmet yılmaz

Turgut Tüfenk'in basın toplanısından öğrenebildiklerimi paylaşayım; takdir sizlerin olsun.

Tüfenk, verilen sözler noter huzurunda imzalanıp tutulmadan, yönetimi devralmayacağını beyan etmiş. Noter tasdikli kağıtları, Samsunspor'a bağış olarak kabul edeceklerini ve makbuzuyla birlikte sahiplerine vereceklerini söylemiş.

Eğer temlikler kaldırılırsa maddi açıdan kuvvetli bir yönetimle geleceklerini söylemiş ancak 20 kişilik yönetim listesinden şimdilik hiç kimsenin ismini açıklayamayacağını belirtmiş. Toplantıyı da tek başına yapmış zaten.

Samsunspor'un mevcut genç oyuncularından Can ( neresi gençse ), Sefa, Turgut, Hakan Koçarslan ve Sercan içinse şunları demiş. Ben, şahsım adına yönetimde yer alsam da almasam da bu beş gencin bütün transfer masraflarını üzerime alıyorum. Yani bu çocukları satmamak için bir nevi Samsunspor'a armağan ediyorum. Paralarını ben vereceğim, yeter ki Samsunsporla anlaşsınlar. Ancak bizim bu çağrımıza 5 futbolcudan sadece birinin menaceri olumlu cevap verdi. O da Hakan Koçaslan. Diğerleri ise menacerleri aracılığyla Samsunspor'dan ayrılmak istediklerini belirttiler.

Pazartesi 5'e kadar bekleyeceğim ve tüm temliklerin noter tasdikli bir şekilde kalkması lazım. Eğer kalkar ve kulübün önü açılırsa biz de yönetimimizle birlikte hemen o dakika iş başı yapacağız. Zaten bütün hazırlıklarımız tamam.

Yalnız akşam üzeri yönetimin de kendi içinde çatırdağını duydum. Futbol Şubesini alacak olan bir yönetici adayı "ben artık yokum" demiş. Ne olduğunu bilmiyorum...
Tek başına mı yok, beraberindekilerle mi yok, bilmiyorum.

Bildiğim tek şey, akşamdan bu yana başımın ağrıdığı.

Lanet olsun!!!

Not: Tüfenk değil kim olursa olsun, bu işe bodoslama girmemesi kadar normal birşey yok, olamaz da! Kimse kimsenin borcunu ödemek zprunda değil. Maksiç'in, Erol'un, Gökhan'ın, Burhan'ın paralarını niye Turgut Tüfenk ödesin?

körfez55

turgut,sefa,sercan onlarda emre gibi karaktersizin öde gideni defolup gitsinler.umarım gittikleri takımda başarısız olup samsunspora muhtaç hale gelirler allah başarı yüzü göztermesin.

ozkan17

beyler sımdı kımseye suc atmanın anlamı yok..her ne akdar ulkede hersey resmıyetten yurutuyo gibi gorunsede her resmii evrakda sosyal baskı vardır bunu unutmayalaım..bu sozun ardında ısde konu samsun sporumuzla bagdaşlandıgında ne dir bunun anlamı?

Şudur ki;bu futboldan anlamayan para kazanmak ıcın gelen ceplerinin doldurup kacan basda yusuf aga olsun mazhar efendi ve stajerlerı olsun bu gıbı ısımlere boyun eğen bu takım taraftarıydı..o yüzden de yaptıkları transferlere sattıkları adamlara kımsenın gıg demeye hakkı yok..samsun gibi bir sehırde samsunspor gibi bir takımda yonetımde daima sosyal sehır baskısı yonetımın uzerınde olmalı..yoksa işler çığrından cıkar önü alınmaz..!!

Sucluyuz..Hakketttik..Cefasını cemek borcumuz..Fırsatı vermeden once dusuncekdık bunları aglamanın anlamı yok..

veis

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 June 2008, 22:42:40
turgut,sefa,sercan onlarda emre gibi karaktersizin öde gideni defolup gitsinler.umarım gittikleri takımda başarısız olup samsunspora muhtaç hale gelirler allah başarı yüzü göztermesin.

ondan sonrada gelecegimizi satıyorsunuz diye millete yüklenildi adamlar yalvardı kaçtı dogal olarakda kimseyi tutamazsınız çünkü onlar içinde samsunsporluluk ruhu yok.

Baþkent_55

sezgin gümüşü mumla arayacağız ?

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar haklısınız ama sinirli oldugum için o an öyle yazdım bitiyoruz artık herkes farkına varsın yarın çok gec olmadan

south_london

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 05 June 2008, 08:56:37
sezgin gümüşü mumla arayacağız ?

samsunspor tarihinin en vasifsiz baskaninimi

tufenk cikti  yalandan konustu havasini yapti simdi cekilicek. samsunsporun 30 trilyon fln borcu yok 15 trilyon borcu var.borclari bahane ederek cekiliyor buda.yok noter tasdikli kagit istiyormus. bunlar kivirmaktan baska birsey degil.samsunsporlulari kandirmaktan baska hicbirsey yapmiyorlar.sizde bunlara inanmayin.eski borclulardan kimse borcu hemen alicam demiyor zaten.samsunspor bu sene lige baslayamacak bile. amatore kadarda gider.samsun sehrinin layigida bu.

pitbul055

2 gol atan turgutla sercanın anlaşılan kıçları kalkmış.nere giderlerse gitsinler.ruhsuzlarla işimiz yok.biz bunlarla 2 senedir ligde zor kalıyoruz zaten.bir bo....a   da yaradıkları yok.inşallah turgut tüfeng başkan olur.artık bukadar sıkıntı yeter bize.hergün bu işgence çekilmez arkadaşlar.harbiden kanser ederler bunlar adamı