Olağanüstü kongre: Başkanlığa ADNAN ÖLMEZ seçildi...

Başlatan yirmiuc, 20 July 2005, 11:00:08

« önceki - sonraki »

timofte

sevgili yirmiüç,
ben de Samsunspor kongresi ile ilgili haber arıyorum ama hiç bunlara rastlamamıştım. Hatta böyle bir haber bugünkü Halk gazetesinde bile yok, alıntı diye yazmışsın ama bu haberi nereden edindiğini de paylaşır mısın?
haber için teşekkürler

ngonge

çok ilginç.mevcut yönetimden isimlerin yer aldığı refik moral ,ercan ince,tarık darende den oluşan bir grubun çıkacağı belliydi zaten ama 2 isim(adnan yücel ve adnan ölmez) sürpriz isimler.bu arada kabadayı da aday olmamış demek ki.hayırlısı olsun en diyelim...
bu arada adnan ölmez hakkında araştırma yaptım.borsan isimli elektrik dağıtım şirketinin sahibi,hakkında şu habere bakılabilir;
http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2005/haziran/28/e09.html

timofte

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Tabii.
Haber TANER BAYAR/DHA imzalı ve Milliyet Gazetesi'nden..

teşekkürler; milliyet internet sitesine de konulmuş haber.

http://www.milliyet.com.tr/2005/07/20/spor/spo08.html

oldukça sevindirici buluyorum Borsan'ın sahibi Adnan Ölmez'in adaylığını.
Borsan son zamanlarda atılım içinde olan Samsun'un önde gelen sanayi kuruluşlarından biri..
Firma hakkındaki bilgilere www.borsan.com.tr adresinden de ulaşılabilir.
**
Aynı şekilde başkanlık için ismi geçen Adnan Yücel de SMS (Samsun Makina Sanayii) sahibi bildiğim kadarıyla. Her halükarda güçlü, paralı bir yönetimin geleceği anlaşılıyor. Liste yöneticilik konusunda yetkinliği, tecrübesi olan isimlerle de desteklenebilirse gelecek için daha umutlu olabiliriz diye düşünüyorum.

roligan

Sevgili Timofte, sence hangisi daha iyi olur Samsunspor için?
Biraz bilgi lütfen..
Ayrıca yönetici Yusuf (soyadını hatırlamıyorum) geçtiğimiz günlerde istifa etti. Galip Öztürk'ün başkanlığı istenmiyor, oysa ben ikna etmiştim dedi. Arada kayboldu gitti haber, bunun perde arkası nedir, bilgin var mı?
Saygılar

bengülü

slm arkadaşlar samsunspora faydalı olacak olan gelsin

timofte

Alıntı yapılan: "roligan"Sevgili Timofte, sence hangisi daha iyi olur Samsunspor için?
Biraz bilgi lütfen..
Ayrıca yönetici Yusuf (soyadını hatırlamıyorum) geçtiğimiz günlerde istifa etti. Galip Öztürk'ün başkanlığı istenmiyor, oysa ben ikna etmiştim dedi. Arada kayboldu gitti haber, bunun perde arkası nedir, bilgin var mı?
Saygılar

sevgili roligan,

yusuf yılmaz haberi dediğin gibi kaynadı, kimse söylenilenleri dikkate almadı. perde arkasını bildiğimi söylersem yalan olur, ancak gelişmeleri halk gazetesinden okudum, yusuf yılmaz gibi 13 yıllık bir samsunspor yöneticisinin istifası sıradan bir olay gibi algılandı. açıkçası ben yusuf yılmaz'ın sözlerinden ve özellikle de galip öztürk ile ilgili olan sözlerinden etkilendim. bir ara suat çalık da galip öztürk'ün önünün açılması gerektiğini söylemişti.. eski başkanımız uyanık da galip öztürk'ün samsunspor için iyi bir isim olduğunu söylüyordu.

anlaşılan o ki, şu anda gündemdeki liste büyükşehir belediyesinin de desteği ile avantaj sağladı ve adaylığı düşünen diğer oluşumlar kendisini geri çekmek zorunda kaldılar.

**

Bu isimlerle ilgili benim de çok detaylı bir bilgim yok. Ancak her ikisinin de Samsun'un alanlarında ülkenin önde gelen firmalarının sahipleri olduğunu biliyorum. Burada başkan olmayan isim dışarıda kalmayacağı için ekonomik bakımdan kimin başkan olacağının fazla bir önemi olmayacak gibi görünüyor.  Yöneticilik vasfı ön plana çıkıyor, bu anlamda hangisinin daha iyi olduğunu bilmek için şahıs olarak bu isimleri tanımak gerekiyor.

Samsunspor için en hayırlısı neyse o olsun.

amisos

Alıntı yapılan: "yirmiuc"..

Ayrıca Samsunsporla hiç ilgilenmeyen bu belediyenin nasıl bu halde dahi samsunspor üzerimde nüfuzu olduğunu,ibreyi bazılarının lehine çevirebildiğini anlıyamadım.

İnşallah Samsunspor kazanır.

olay yine belediyeye dayandı iyi mi!
destek olsa kabahat, olmasa kabahat...
şimdi neden bu adamları destekledi diye mi eleştirelim birilerini.
kaldı ki,borsanın ve sms nin sahipleri türkiyenin önde gelen sanayicilerinden.Türkiyede alanlarındaki ilk bir iki sırayı paylaşan firmalar.bu isimlere mevcut yönetiminde içinde bulunduğu refik moral,mazhar başoğlu gibi isimler de ön ayak olduğuna göre ,şimdi neden galip öztürk gelmedi bunlarda nerden çıktı mı diyeceğiz.daha düne kadar sahip çıkan yoktu takıma,şimdi bu adamların seceresinin incelenmesi tuhafıma gidiyor.
tabiki başkanımızın kim olacağını araştıracağiz,ama samsunun en büyük 2 sanayi kuruluşunun sahibi olduğunu bilmek bugün için yeterli olmalıdır bence...
ahmet kabadayı ise tam bir komedi,reklamını yapmak isteyen bir işadamı adayı...Bu kadar söylemek yeterlidir umarım.
Herşeyin hayırlısı diyelim ve 17/00 daki kongreyi bekleyelim.

timofte

Kongre sona erdi. Başkanlığa Ahmet ÖLMEZ seçildi.
32 kişilik listenin büyük bölümü sanayici ve işadamlarından oluşuyor.Yeni başkan "Samsunspor taraftarı merak etmesin, Samsunspor Samsunluların elindedir. İş hayatımda başarısızlık nedir tanışmadım, bu yeni görevimde de başarısızlıkla tanışmaya niyetim yok. Hocamızın istekleri doğrultusunda transferler yapacağız" diye konuştu.

timofte

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Hayırlı uğurlu olsun takımımıza..
Başkanın söyledikleri umut verici..

Hemen haber verdiğiniz bizi merakta bırakmadığınız için çok teşekkürler..

rica ederim, ben de ajanslara düşmüştür diye tahmin ediyordum ama henüz haber geçilmemiş malesef.

ölmez hakkında bir yazı,
iş hayatında gerçekten çok başarılı olduğu anlaşılıyor.

http://www.dunyagazetesi.com.tr/news_display.asp?upsale_id=225132&dept_id=1042

ngonge

AlıntıSamsunspor taraftarı merak etmesin, Samsunspor Samsunluların elindedir.

bu söz çok önemli bir mesaj taşıyor.
başkan ın açıklamaları umut verici.umarım herşey yeni başkanımızla çok güzel olacak.
bu arada ismail başkan ı ve samsun a yaptıklarını da unutmamak lazım.

samsunsevdalısı

Samsunsporumuzun sahipsiz kalmayışı , Adnan Ölmez ve arkadaşlarının güçlü bir liste oluşturarak ateşten gömlek diye tabir edilen bu göreve talip olmaları inanın gurur verici.Adnan Ölmez'in iş hayatındaki başarıları yöneticilik anlamında da devam edecektir buna tüm kalbimle inanıyorum.
Buna Karşın,Geçmiş yönetimin yaptıklarını inkar etmek vefasızlık olur,İsmail Uyanık' a da samsunsporumuza yapmış olduğu tüm hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz.
Yeni Yönetime de bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyor Samsunsporumuzun Layık olduğu yere gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz..

timofte

Ajansspor da şu şekilde duyuruyor haberi:
Alıntı
Başkan adayının olmaması ve gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 6 ve 13 Temmuz'da iki kez ertelenen Samsunspor'un 33. Olağanüstü Kongresi, Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleştirildi.

İş adamı Adnan Ölmez'in aday olduğu tek liste halinde gerçekleştirilen kongreye, Samsunspor üyelerinin yanı sıra Samsun Valisi Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay, alt kademe belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri ile taraftarlar katıldı.

Divan başkanlığını Durmuş Bilgin'in yaptığı kongrede, tüzük değişikliği yapılarak Yönetim Kurulu sayısı 29'dan 32'ye çıkarıldı. Bütçelerin okunmasının ardından bazı yönetim kurulu üyeleri, itiraz ederek, daha açık bilgiler verilmesini talep etti. Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Refik Moral, veda konuşmasının ardından, Samsunspor'un borcuna değinerek, şu an 33 milyon YTL borç olduğunu ve bu borcun ödeme planının 5 yıla yayıldığını söyledi. Refik Moral, eski başkan İsmail Uyanık'ı eleştiren, kulüp hakkında yorumlar yapan bazı delegelerle de tartıştı. Divan başkanı ve bazı delegelerin araya girmesiyle tartışmalar sona erdi.

Divanın talebi üzerine seçimlerin açık oylamayla yapılması istendi. Delegelerce talebin kabul edilmesinin ardından, tek aday olan Adnan Sönmez'in listesi oylamaya sunuldu. Oybirliğiyle kabul edilen kongre sonunda Samsunspor'un 12. Başkanı Adnan ÖLMEZ oldu.

Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan ÖLMEZ, Samsun'a çok önemli katma değer sağlayan sanayici ve yöneticilerden, özenle seçilen bir yönetim kurulu hazırladıklarını söyledi.

ÖLMEZ, "Samsunspor taraftarları hiç merak etmesin. Samsunspor, bugün gerçek Samsunlular'ın eline emanet edilmiştir. Hedeflerimiz Samsunspor'u Samsun'la kucaklaştırmak, kollektif bir çalışmayla şeffaf bir yönetim stratejesi izlemektir. Asla kısa vade çözümler ve popilist poltikalar üretmeyerek, asla kısa vadeli orta vade de kimsenin eline avucuna bakmayan kendi kaynaklarını kendi üreten Samsunspor ortaya koymak istiyoruz. Mali yapıdaki bozuklukları düzeltmekle ilgili çalışmalara hemen başlıyoruz. Ben, iş hayatımda başarısızlık kelimesini hiç tanımadım. Bugün bu yeni görevimde bu kelimeyle tanışmak istemiyorum. Ayrıca, bugün benim doğum günüm. Doğum günümde bana hediye edilen Samsunspor Kulüp Başkanlığı'nı hediyelerin en güzeli olarak algılıyorum" diye konuştu.

Anonymous

kulübümüz için hayırlısı neyse o olsun..inşallah bu sezon uefeya olsun gideriz

timofte

ngonge