2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

deli 55

mevcut kadrodan:kenan,hakkı,celil,emre balak,sercan temizyürek,sefa aksoy,can ulun,zafer şakar,feridun sungur mutlaka kalmalı.yapılacak ise 6 tane adam gibi  transfer bizi süper lige tekrar taşır.1 kaleci,2 forvet,1 orta saha ve 2 defans almalıyız.

veis

dünki fanatik gazatesinde caner ve emre balak gençler yolunda diye bir haber vardı.emrenin bonservisi 150 milyar caner ise bedelsiz gelecek diye yazıyordu.

Sadece Samsunspor

kongreye kadar bütün futbolcular bekler bence ;)

veis

bencede öyle olucakdır ama ilhan cavcavdaki emre aşkı bitecek gibide durmuyor

aydın uzun

gençleri tutmalıyız.olanlar bizim geleceğimiz.

beşnumara

Alıntı yapılan: veis - 25 May 2008, 11:03:01
bencede öyle olucakdır ama ilhan cavcavdaki emre aşkı bitecek gibide durmuyor
sadece ilhan cavcav mı? ::)

ali ihsan

Emre 1-2 sezon sonra istanbul takımlarının almak için yarışacağı bir isim olacak.Kesinlikle elde tutulmalı.

veis

evet emre kaliteli bir oyuncu ama yinede süperligde erken diye düşünüyorum şöyle 2 sene daha samsunda kalsa hatta kaptanlık mertebesine ulaşsa süper olur.

**KaR6**

abi şimdikilerin dini imanı para, düşünürler mi öyle şeyi..

veis

örnekler de var esasında gözlerinin önünde ama yinede haklısın para ön planda geliyor.ama gelişim çagını tamamlamadan istanbul yolunu tutup çok geri gelen oldu anadoluya.niceleri vardı örnegin gençlerbirliginden fb ye transfer olan tarık.şuan batman belediyede oynuyor yanılmıyorsam askerden sonra orada kalmış.işte bunları görsünler.veya adnan gibi samsunun kaptanı olmak varken ts de kulübede oturanlara baksınlar.sonra kara versinler.

deli 55

beyler emra samsunspor da şu an bile iyi bir yedektir bence.emreyi nasıl bu kadar büyütüyorlar anlamadım.tamam kadroda tabiiki kalmalı. ama dediğim gibi emre bence iyi bir yedektir şu an.samsundaki kartal maçında iskender emreyi tren gibi geçiodu.

cem and naz55

Alıntı yapılan: deli 55 - 25 May 2008, 15:12:20
beyler emra samsunspor da şu an bile iyi bir yedektir bence.emreyi nasıl bu kadar büyütüyorlar anlamadım.tamam kadroda tabiiki kalmalı. ama dediğim gibi emre bence iyi bir yedektir şu an.samsundaki kartal maçında iskender emreyi tren gibi geçiodu.
fazla değil emreyi 3 sene sonra görürsün o zaman

mehmet yılmaz

şayet sözü geçen yönetim oluşursa zaten gidecek, kalacak ve gelecek oyuncular hatta teknik direktör dahi bellidir. Bu durumda oyuncuların da bundan haberdar oldukları ve ona göre davranacakları muhakkak.

Ayrıca gidecek oyuncunun çok olduğu kanısındayım.

US

Alıntı yapılan: tuqberk - 25 May 2008, 11:01:40
kongreye kadar bütün futbolcular bekler bence ;)

tugberk kongreyi beklerler mi bilmem ama teklifi alan basıp gitcek bence ..
Zamanın topcuları para delisi oldular samsunspor aşkını yaratmadan bizden hic bişey olmaz..

veis

giden oyuncu için üzülmem ama ben emrenin samsunsporda kaptanlık yapıp olgunlaşmasından sonra gitmesinden yanayım.