DSGL

Başlatan ngonge, 13 May 2008, 20:43:48

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Deplasmanlı Süper Gençler Ligi Türkiye Şampiyonası Eleme grubu müsabakaları 12 -17 Mayıs tarihleri arasında 8 grupta oynanan maçlarla tamamlandı. Grup maçları sonunda,  SAKARYA SPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. - SARIYER SPOR - TÜRK TELEKOM SPOR - ADANA DEMİR SPOR - GENÇLERBİRLİĞİ - SAMSUNSPOR - TRABZON SPOR A.Ş.  çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Kadir ÇELEBİ

27, 29 ve 31 Mayıs'ta oynanacak olan DSGL Türkiye Şampiyonası final maç programı

27 Mayıs 2008 17.00  SAMSUNSPOR   -  TRABZONSPOR A.Ş.
27 Mayıs 2008 17.00  SARIYER  -  TÜRK TELEKOMSPOR
27 Mayıs 2008 14.00  SAKARYASPOR A.Ş.  -  GALATASARAY A.Ş.
27 Mayıs 2008 14.00  ADANA DEMİRSPOR  -  GENÇLERBİRLİĞİ

MeL_55

insallah kupayi aliriz. cok önemli alt yapi icin

Kadir ÇELEBİ

22 May 2008, 13:49:51 #18 Son düzenlenme: 22 May 2008, 14:01:54 SamsunSpor_34
Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 13. Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Şener Aydın üyelerin bütün oylarını alarak güven tazeledi

AYDIN TÜM OYLARI ALDI
Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 13. Olağan Genel Kurulu'nu Derya Tesisleri'nde yapıldı. Tek listenin katılımıyla yapılan genel kurulda üyelerin bütün oylarını alan Şener Aydın yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, GSGM Sağlık Daire Başkanı Sultan Seyhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Ünal Erdemli ve spor adamları katıldı.

SAMSUNSPOR'A SAHİP ÇIKIN
Yeniden başkanlığa seçilen Şener Aydın, "Bu önemli görev yeniden bana verildiği için çok mutluyum. Bu zamana kadar görevimizi layıkıyla yapmaya çalıştık ve bundan sonra da aynen devam edeceğiz" dedi. Bir konuşma yapan Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş ise, "7 Haziran'da bizimde genel kurulumuz var. Ben aday olmayacağım. Buradan herkese sesleniyorum. Samsunspor'a sahip çıkın"

www.halkgazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

SÜPERLER SON ANDA

Kırmızı-Beyazlı kulübün geleceği olan Süper Genç Takımı, Manisa'da yapılacak olan Türkiye finallerine yine sorunlu gitti. Maddi sıkıntı yüzünden kafileye yine para toplandı

YİNE YARDIMSEVERLER
Maddi kriz içinde olan Samsunspor kulübünde sıkıntılar bir türlü bitmiyor. Bu kriz alt yapıyı da vuruyor. Daha önce Sivas'a yardımsever kişilerin verdiği maddi destek ile giden Süper Genç takım, dün de Manisa'da yapılacak olan grup maçlarına yine yardımseverlerin desteği ile gitti.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Altyapı yetkilileri, yardımseverlerin desteğine teşekkür ettiklerini belirterek,"Kulübümüzün maddi durumu ortada. Guruplara gitmekte zorlanıyoruz. Kafileyi Manisa'ya götürmek için bir kısım işadamımızdan para, bir kısmından ise aracımıza mazot aldık. Katkı verenlere teşekkür ediyoruz" dediler.

www.halkgazetesi.com.tr

only55

DSGL'de Adana Demirspor'un çok iyi bir takımı var.Trabzonu yensinler de gerisi çok da önemli deil.

mehmet yılmaz

Maalesef 4-1 kaybetmişiz. Son üç dakikaya kadar başabaş giden bir oyun ve 2-1 mağlupken yediğimiz iki golle fark olmuş.

Bu kadar ihmale, görmezden gelinmeye rağmen Türkiye'de ilk 8'e giren gençlerimizi tebrik ediyorum.

bezgınbekır

helal olsun genç kardeslerimize ellerinden geleni yaptıkalrından süphem yok  :(

celebi

olsun gençlerimizi canı gönülden kutluyorum

Kadir ÇELEBİ

üzücü gelişmelerin ardından pekte garipsenmemeli gençlerimizi cani gonulden kutluyorum..

only55

Son 3 yıldır Trabzon takımlarına karşı genç takım ve daha alt yaş gruplarında galibiyetimiz yok. Oysa ki daha önceleri Trabzon takımları Samsunspor grubumuza gelmesin diye dua ederdi. Finallerde buluşulursa da illaki yenerdik ama şimdi bakıyorum da yazık yaa...
( yönetenlere  )

nomak55

en kral gencler bizde olsa ne olur hepsi gider teker teker gemiyi en son kaptan terkeder..

yaman55

şu lazlara yenilmesek iyi olurdu ama süper bi altyapımız var tabi değerini bilen yok

Kadir ÇELEBİ

2008-2009 Sezonu Deplasmanlı Süper Gençler Ligi Statüsü ve Grupları

2008-2009 Sezonu Deplasmanlı Süper Gençler Ligi Müsabakaları Statüsü ve Grupları açıklandı.

Adana, Ankara, Bursa, İstanbul (A ve B), İzmir (A ve B), Kayseri, Malatya ve Trabzon olmak üzere 8 bölgede, 10 ayrı grupta, 124 takımın mücadele edeceği Deplasmanlı Süper Gençler Ligi müsabakaları 20-21 Eylül 2008 tarihinde oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.

Takımımız Kayseri bölgesinde yer alıyor..

Kayseri Bölge

Kayserispor
Sivasspor
Kayseri Erciyesspor
Y. Kırşehirspor
D.Ç. Divriğispor
Samsunspor
Tokatspor
Çorumspor
Çankırı Belediyespor
Kastamonuspor
Yimpaş Yozgatspor

Oynadığımız 5 maçta 8 puan almışız ve dikkat çeken bir konuysa 24 gol atıp 8 gol yemişiz evimizde Çankırı belediyespor'a 11 gol atıp hiç gol yememişiz.. diger istatisk ve bilgiler için aşağıdaki link'i takip edebilirsiniz..

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=619&grupID=532&hafta=1#mac

ondestan_11

başarılar bizim uşaklara