Marciel Rodger Back Türk Oluyor !!

Başlatan MeL_55, 24 April 2008, 17:23:09

« önceki - sonraki »

MeL_55

yaman55 videoyu sen yaptiysan güzel olmus ;) ellerine sagilk

jean

uzun sure kalsa bari bizde kendini gelistirebilir

veis

uzun süre de kalamaz çünkü yaşı da yanılmıyorsan 28 oldu.aslında onu rafaelden ayırmasaydılar daha verimli olurdu.

Tribün_ali

Helal sana marci sana yakışır türk olmak samsunsporumuz ilk türk olacak futbolcusu sanırım yabancı olarak ismi ali olsun ;D

veis

iyi ozaman ali askerede alalım adamı adı aliye ya :P

celebi

marciel ileride kullanbileceğimiz futbolculardan biri olabilir.

yaman55

maricelin samsunsporlu olması yeter

veis

esasında brezilyanın dandik takımında bile oynayabilirdi ama parasızlıga ragmen kalması artı bide türk olmak isteyip samsunda kalması ayrıca güzel bir olay.

yaman55

veis

ben hep diyorum bu adamın yanında rafael olsaydı şimdi daha verim alırdık.hatta saglam bir arta saha adamımız olurdu körelmesinde enbüyük etkende yücel ildizdir hiç kullanma gereksinimi duymadı kendisini.

yaman55

marciel marciel baksana bizim için çiftliğe çıksana cumartesi her türlü bekleriz çiftliğe cinconuluları febeşlileri

MeL_55

AlıntıMARCİEL, MİKAİL OLACAK

3 SEZONDUR OYNUYOR
Kırmızı-Beyazlı takımın 3 sezondur formasını giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Marciel Back'ın Türk vatandaşı olması an meselesi. Marciel'in daha önce gerekli şartlar oluşmadığı için vatandaşlık girişimleri sonuçsuz kalmıştı. Ancak bu sorunlar aşıldı ve Marciel'de hiçbir pürüz kalmadı.

ENGELLER AŞILDI
Kulüp yetkilileri, Marciel'in önümüzdeki günlerde tüm işlemlerinin tamamlanacağını belirterek,"Daha önce yaptığımız müracaatta karşımıza 3 yıl Türkiye'de yaşama ve bazı zor şartlar getirilmişti. Kesinlikle Bakanlar Kurulu kararı gerekiyor. Bu sorunu aştık ve önümüzdeki günlerde işlemleri bitireceğiz" dediler.

ÇOK MUTLUYUM

Türk vatandaşı olmaktan büyük mutluluk duyacağını belirten başarılı orta saha oyuncusu Marciel ise," Uzun zamandır Türk vatandaşı olmak için uğraş verdik. Ancak bunu başaramamıştık. Şimdi Bakanlar kurulu kararı için söz alındı. Yöneticilerim ve arkadaşlarım bana Mikail isminin çok yakışacağını söylüyorlar. İsmim Mikail olacak" dedi.

Çaðrý55

US

Bu gün arkadasla birlikte ps2 oynamaya gittik..
o kocaeliyi alodı ben TABIKI samsunsporu benm 2 tanegollümü mikail rodger back attı  :D

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar Marcielin kendi sitesi var ve adam resmen samsunsporlu yüreğinde var sitenin her tarafında samsunspor amblemleri kendi resimleri var , brezilyadaki takımında oynarkenki videoları falan var buyurun:

http://www.marcielback.org/Copia%20de%20principal.htm