Çekler Alındı, Senetler Verildi

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 April 2008, 12:34:07

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

26 April 2008, 12:34:07 Son düzenlenme: 26 April 2008, 14:35:34 samsuni
AlıntıÇEKLER ALINDI SENET VERİLDİ

Kırmızı-Beyazlı yönetim, futbolculara alacakları karşılık verdiği çekleri toplayıp, yerine külüp seneti verdi.

3 MİLYON YTL
Samsunspor yönetimi ile futbolcular bir süredir sorun haline gelen ödenmeyen çekler konusunda anlaşmaya vardı. Futbolcular, Başkan sezgin Gümüş'e ait olan ve süresi geçmesine rağmen ödenmeyen yaklaşık 1 milyon 800 bin YTL'lik çekleri, yönetime teslim etti. Yönetim futbolculara, iade edilen çekler ve maç başı alacaklarıda ekleyerek toplam 3 milyon YTL'lik kulüp seneti verdi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Sezgin Gümüş, örnek bir tavır sergileyen futbolcularına teşekkür ederek,"Futbolcu kardeşlerimizin para konusundaki hassasiyeti biliyoruz. Keşke Samsunspor'da para sıkıntısı olmasaydı. Ama her dönem olduğu gibi bizim dönemimizde de para herşeyin önüne geçti. Verdiğimiz çekleri geri iade eden futbolcularımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

veis

olumlu bir gelişme.seneyede yansır inşallah.

maraton

bence başkan sonunda istediğine kavuşmuş kendini sağlama almıştır.. tek gaye bu olarak görülüyordu.. bu saatten sonra bence sezgin gümüşte devam etmeyecektir.. kim ne derse desin..

mehmet yılmaz

Yönetimin artık olağanüstü kongre kararı alacağını düşünüyorum. Çünkü şahsi çekler Gümüş açısından ciddi bir sıkıntı idi. Maalesef yeni gelecek olan yönetime bu sezonda 3.000.000 YTL'lik bir geçmiş futbolcu borcu daha gelmiş oldu. İşler sarpa sarıyor gibi.

körfez55

başkan parasını kurtardı artık bırakır.inş tabi

Sadece Samsunspor

başkan kendini kurtardı samsunspor kulübünün senetlerini verdi olan samsunspora oldu yani

misafir

26 April 2008, 16:20:02 #6 Son düzenlenme: 26 April 2008, 16:24:06 misafir
Alıntı yapılan: samsuni - 26 April 2008, 14:37:20
Yönetimin artık olağanüstü kongre kararı alacağını düşünüyorum. Çünkü şahsi çekler Gümüş açısından ciddi bir sıkıntı idi. Maalesef yeni gelecek olan yönetime bu sezonda 3.000.000 YTL'lik bir geçmiş futbolcu borcu daha gelmiş oldu. İşler sarpa sarıyor gibi.

hemde ne sarpa sarıyor . geçen sene kongrede yaptıgı konusma ve okudugu şiirle gönüllere taht kuran ve koşulsuz destek alan sayın sezgin gümüş maalesef 7 ay içinde bütün kredileri bitirdi . şu gerçekti sadece çek kesmekle başkan olunmayacagıda ortaya çıkmıstır .bir de kesilen çeklerin ödenmesi gerekir . sezgin gümüş kestiği karşılıgı olmayan çekleri geri aldığına göre artık kendisinin samsunspora bağlayan bir şeyi kalmadıgından kongre kararı kesin alırlar ve görevi bırakırlar.benim şahsi düşüncem tekrar başkan olmayan niyeti olan biri çekleri geri alıp külübün senetleri vermez .birde eger tekrar başkan olursa artık sezgin gümüsün kesecegi çeklerin itibari olmayıp hiç bir futbolcu kabul etmeyecektir.acı taraf ise 30 trılyon borcu olan külübün tahsilatının mümkün olmayacagı açık  senetlerinin futbolcular tarafından artık hangi koşullarda kabul görüp alınmasıdır.buda sezgin bakan ın samsunpor külübünde iflası demek tir

Nuri Asan

soruyorum bazen kendime kayyuma kalsak daha mı iyi olurdu diye
en azından 10 senede kim ne çalmış,çırpmış öğrenmiş olurduk.

oguz_5528

Fırtına öncesi sesizlik gibi duruyor ilginç gelişmler olabilir

veis

biz tam kayyuma kalacakken son 10 yılın patronları hemen devreye giriyor ve ortam iyice karışıyor.buyüzden kayyuma kalmayız ama 10 yıl dolunca elini eteklerini çekerler.

ss

Alıntı yapılan: veis - 26 April 2008, 12:36:55
olumlu bir gelişme.seneyede yansır inşallah.

neresı olumlu veıs para mı var kulupte kulup senetlerını alınca sankı paraları odenmıs mı oluyoo futbolcuların olan su sadece baskan kuyrugu kurtardı yakındada kacar artık olan yıne samsunuma samsunsporuma oldu
madem gerı alacan ceklerı neden verdın oh walla 1 yıl yaptın reklamını sımdı al ceklerını gıt

veis

bu senet meselesi tam olarak biliniyormu mesela çek yerine daha öncedende senet verilebilirmiydi.senet verildiginde haciz direkt samsunspora mı geliyor yoksa senetlerin arkasını kim çiziyor.hazır ss de siteye girmişken cvp yazarsan sevinirim ss

ss

Alıntı yapılan: veis - 26 April 2008, 22:00:28
bu senet meselesi tam olarak biliniyormu mesela çek yerine daha öncedende senet verilebilirmiydi.senet verildiginde haciz direkt samsunspora mı geliyor yoksa senetlerin arkasını kim çiziyor.hazır ss de siteye girmişken cvp yazarsan sevinirim ss

senetler yukarıdakı haberde yazıldıgıne gore samsunsporun senetlerı yanı hacız samsunspora gelır arkasını kımsenın cırolaması mumkun degıl cunku senet el degısırken cırolanır verılen senet cırolanmaz sadece kefıl olunabılr samsunspor tuzel bı kısılık old ıcın kefıl de olmaz yanı
baskan bosuna ceklerını almadı gerıye  ustundekı sarumlulugu attı artık bence durmasının da anlamı yok artık...

ha verdıgı parayı almıs gerı ha ceklerını almıs aynı sey

veis

ya soruyorum inan yanlış anlama bilmiyorum bukonuyu
ozaman zamanında niye senet verilmedide çek verildi.

ss

soyle oluyor burda onemlı olan
baskan bıkac ay once ne yaptı futbolcular ceklerı bankaya bozdurmaya gıttgınde bıde baktılarkı baskan futbolculara verdgı ceklerın serı num bankaya bıldırmıs elımden rızam olmadan cıktı demıs yanı odenemedı cekler bu sekılde bu en anlama gelıyoo yaa calındı cekler oyle cıktı yada kayboldu cekı bozdurmaya gelende hırsızdır
bu buyuk sorun olusturdu baskan ıle futbılcular arasında futbolcualr hırsız damgası yedı ama paraları alamadı

gelelım senede senette yok elımden rızam olmadan cıktı yok kayboldu dıyp bası dovdesı ayrı oynama olmuyoo senette dırect hacıze gıdıyon burokrası ıle ugrasmıyon ıhtarı cakıp sonra hgacız yoluyla kımın senedıyse alıyon elınden ne var ne yok tabıı bısey varsa