Bank Asya 1.Lig 31.Hafta | Samsunspor'umuz:0 - Giresunspor:1

Başlatan yaman55, 13 April 2008, 15:48:46

« önceki - sonraki »

veis

maçı satmazlarda isteksiz oynarlar belki diyecem ama sahada iki takımda savaşıyor allah var şimdi.ama giresunun hocası çok arzulu çizgiden ayrılmıyor.

harbisamsunsporlu5517

olay satma işi degıl bu adamlarda ruh kalmamış olay bundan ıbaret butakım bastan asagı yenılenmeli ki bu gudubetlik yok olsun

veis

ilk yarı bitdi son saniyede tutgut sarı kart gördü yan hakemin uyarısıyla.

körfez55

off offf ilk yarı atamadık bu maç sanırım gitti.şu giresuna 6 puan verdikya olmaz böyle bişey.adamlar sayemzide ligde kaldılar :)

veis

ilk yarı istedigimiz oyunu oynayamadık gençler yine koşuyor ve savaşıyorlar ama caner den bi golcü asla olamaz.o gol olsaydı maç farklı olurdu şuan.

körfez55

19 April 2008, 14:49:38 #200 Son düzenlenme: 19 April 2008, 14:52:11 kuzey55
canerden forvet olmadını herkes öğrendi belediye boşuna geri göndermedi onu.

Kadir ÇELEBİ

Ramazan kacırsaydı bu golu derdim atmak istemedi caner kacırdıgı icin sorun yok.. orda burda iddaacıların laflarıyla kendinizi uzmeyin kale almayın konuştuğumuz konu saçma sapan bize yakışmaz..

harbisamsunsporlu5517

caner , serkan ve celil seneye inş gıderler tamam sayelerinde ligde kaldık buyıl ama super ligden  butakımı da onlar dusurdu kimse aksıni soylemesin

yasemin 5516

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 19 April 2008, 14:54:27
caner , serkan ve celil seneye inş gıderler tamam sayelerinde ligde kaldık buyıl ama super ligden  butakımı da onlar dusurdu kimse aksıni soylemesin

doğru diyosunda celil yediği paranın hakkını veriyo caner ve serkan onlar ne yapıyor

harbisamsunsporlu5517

dogrudr verıyordur ama ben butakımda parasızda oynarım deyıp sonradan dıger oyuncularında aklına gırıp idman yaptırmayanda celil sagırdır

tanju55

arkadaslar siz ne derseniz deyin ama serkan ve celile laf attirmam
serkan süperligde kalmamiz icin elinden geleni yapti celilde aynen
ama caneri elestirebilirsiniz cünkü kendisini gelistirecegine gittikce formundan düsüyor
caner senye gitse daha iyiolur cünkü bizimartik bir henry miz var :)

tanju55

harbisamsunsporlu kardes sana katiliyorum
celil hrzaman ikna etmistir arkadaslrini idmanacikmkicin ve ligde kaldiysak bunu celile borcluyuz

veis

giresun seyircisi maçın 2.yarısında timofte pankartı açıp timofte ölmedi kalbimizde yaşıyor sloganını atdılar kendilerine minnettarız.

harbisamsunsporlu5517

sız devam edın onu övmeye youtubeyı ac ızle konuşmasını sonra celili öv

tanju55

youtubeda izledim spor 55 programini diyorsan celil samsunsporu degil yönetime sitem etmistir
ya celil bu takimin beyni
celilsiz samsunspor düsünemiyorum
bakin celil yok takim ne halde
eskien giresun samsunla mac yapmak icin neler yapiyordu
onar icin samsunspor galatasaray ve fenerbahce gibiydi