PFDK Kararları

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 April 2008, 22:03:41

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

15 April 2008, 22:03:41 Son düzenlenme: 15 April 2008, 22:09:30 tuqberk
AlıntıSAMSUNSPOR Kulübünün 06.04.2008 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - ESKİŞEHİRSPOR Bank Asya 1.Lig futbol müsabakasında; stada yayın yetki belgesi olmayan TV kuruluşunun alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 1.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün görevli olmayan kişilerin yeşil zeminde yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 1.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün stada biletsiz seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 1.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 1.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların içtimai ile SAMSUNSPOR Kulübünün neticeten ve takdiren 4.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Ayni müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle isnad olunan eylemin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA

az ceza nedenlerine bakın arkadaşlar bu kadar olur yani yuh ya  >:(

veis

ogünkü biletli seyirci sayısını ve hasılatı toplasan 4000 ytl yapmaz dimi.

körfez55

bizim biletler oldukça pahalı sakaryada maraton 5 bizde 10 ytl...ayrıca merdiven boslukları nedeniyle gelen ceza doğru çünkü bos değildi.

veis

sakaryada maraton 10 ytl.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 April 2008, 22:17:03
bizim biletler oldukça pahalı sakaryada maraton 5 bizde 10 ytl...ayrıca merdiven boslukları nedeniyle gelen ceza doğru çünkü bos değildi.

kardeş yönetim yukarıyı açmayınca maratonda millet itiş kakış oturdu maç başladıktan sonra açıldı seyirci zorunlu olarak oturdu

ozkan17

sankı yonetimmi acmadı ust katı..yasal ıslemler halledılmedı..adamlar nabsın alla alla

veis

maratonun açalıcagı bildirilmişti ama sıkıntı oluştu o gün sanırım.zaten bizde olur seyirciyi ayırrlar trübünü açtırmazlar bunlar samsuna özgü şeyler oldu galiba.

körfez55

dün sakarya antalya maçındaydım 5 ytl biletler maraton biletleri abi :)

veis

belki şampiyonluk yanaşdıkça düşürmüşlerdir ama 10 oldugunu biliyorum çünkü 10 ytl ye alınmış biletim elimde.saklarım halen.ama bir kulüp içinde 10 ytl çokmu be arkadaşlar 1 ayda takımına 20 ytl versen neolucakki.ama olmuyor düzen karışık.

körfez55

çok değil tabiki...ama az da değil verilmesi gerekir tabiki..

veis

ya normalde zaten ayda 2 defa evinde oynar takım ve 20 ytl yapar buda.bunu bide kombineye dökersen para dahada düşer ama nerde o mantık.

körfez55

bu mantık olsa bizde zaten bu durumlarda olmazdık.hazır para bekliyoruz hep..

veis

gelelim konumuza samsunspor için yinede iyi bir rakam daha yükselrde bi rakam bizi zorda bırakırdı.armaganın para oraya giderdi vallaha :P