Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

cem 55

gene uyku tutmadı pazar sabahı bile 7 de uyanır olduk ilk 6 hedefimiz bile yok denecek kadar az ama maca gidilecekse 2-3 hafta önceden hayal kurmaya baslıyoruz havaya giriyoruz mac sabahıda uyku muyku tutmuyo bu nasıl aşk anlamadım demek bide şampiyonluga oynasak hiç uymuyacaz deplasman deplasman gezecez armanın askına bugun kartaldayız bugun takımı bilmem ama taraftar sov var gelmekte kararsız olanlar bence yeniden düsünsün ve statdaki yerini alsın arkandaki bu taraftar için SALDIR SAMSUNSPORUM

Atakumlu

cem abi aynen dedigin gibi sabahın erken saatlerinde kalktık her sey SAMSUNSPORUMUZ icin.biz tribunde gelemeyen arkadaslar sitede destek vererek ins az da olsa umudumuz olan ilk 6 ya kalırız.

körfez55

red_white

aynen biz de uyuyamadık.. mesajını aldım cem abi saol..

edmontdante

İstanbul'daki kardeşlerim mesajlarınızı okuyunca insan bir tuhaf oluyor,gururlanıyor.İŞTE BİZ SAMSUNSPOR'LUYUZ diye bağırası geliyor.Maç günü uyuyamamalar,duyulan heyecan vs.Maç saatini iple çekmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Umarım takım bugün sizlere yakışır bir oyun ortaya koyar ve hepimizi mutlu eder.

misafir

neyse kı yıllardır üstümüzde ölü topragını atıyoruz istanbulda .
inşallah bugun bir galıbıyet alınır .ınancım bu macı alacagımız yönünde .ama yeter ki bizim futbolcularımız bu macı almayı istesınler.

GençKozluklu

İStanbul'da hava kapalı ancak yağış yok. MAç oynamak için güzel bir hava. Saat 12:15 gibi Mecidiyeköyden hareket edecem. İnşallah yeneriz. Ümidimiz olmasa da SAMSUNSPOR un adına yakışır şekilde maçlarımızı kazanırız.

GENÇ KOZLUKLULAR

hakan55

harbisamsunsporlu5517

13 April 2008, 12:48:09 #128 Son düzenlenme: 13 April 2008, 13:37:35 samsuni
bu arada tüm samsunspor lulara duyrulur mayıs ayında kongre varmıs böle duyumlar var 

seckin55

kumkoylu ahmet

maci radyo veriyomu arkadaslar?
bilgi alabilirmiyim

Tribün_ali

YEnecegiz allahın izniyle askerden bile takiP ediyorum  SAMSUNSPORUMUZu acak ölüm ayırır

seckin55

Helal Ali kardeşim,Allah yardımcınız olsun selamlar olsun mehmtecıklerimizee..

seckin55