Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

04 April 2008, 15:34:59 #1155 Son düzenlenme: 04 April 2008, 15:38:22 Çaðrý55
Ne diyorsun ugly benim yazdığımla alakası ney? Sen tartışmalardan sıkılmadınmı bizde onları yapan SAMSUNSPOR taraftarı değil dedik sen niye alınıyorsun...

Hem ne demek girip okumayın sana kim verdi bu yetkiyide böyle konuşuyorsun burası tüm Samsunsporluların forumu herkez istediği yere girer çıkar yorumunu bırakır.  ;)

hakan55

Alıntı yapılan: jean - 27 March 2008, 23:32:04
ne ise yarayacakki son hafta macin samsunda olmasi simdiden sponsor bulsunlar bizde rahatlayalim bos islerle vakit gecirmeyelim

Jean sen ne negatif adamsın yaa aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınmı ben bile bıktım yeter artık.
     sponsor işini artık düşünme takımın arkasında çok kişiler var.. VE Artık rahat ol ya

Bır daha böyle yorum yazma valla sahsen ben bıktım....

Baþkent_55

çok doğru bi tespit helal olsun ya valla dostlar ii takiptesiniz .........umarım başarılı oluruz hadi e mail sağanağına

SaMsUnSpOr 55

madem üyesiniz samsunsporlumusunuz  hep basket hep basket bikerede maçlarımız yerine tribün yerine mesaj yazında görelim

tunç güvenoðlu

epey geç bir yazı oldu . bayan basketbol takımımıza canı yürekler tebrikler . iki takımda çok mücadele etmedi . olsun zaten iki takım seneye 1.liğde tekrar karşılaşacaklar.
inşallah seneye adana ve mersin e 4 kere gelecekler biz yıne trıbunde kızlarımızı destekleyecegiz.

cembaba

yaa tartışmayın yaa yeter artık bu ne bee :@

mehmet yılmaz

05 April 2008, 00:42:57 #1161 Son düzenlenme: 10 April 2008, 12:38:19 admin_
Son maçta Yahya Kaptan ile oynuyoruz. Maçın İzmit'te olması lazımdı ama bir formalite maçı olacağı için Kocaeli ekibinin de isteğiyle Samsun'da oynanacak. Maçın tarihi, 8 nisan salı. Saat. 18:00 de Yaşar Doğu Spor Salonunda.

celebi

hafta içi olması belki tribünü de etkileyecektir fakat yinede şölenin olması açısın seyrine doyum olmaz diye düşünüyorum.

lucapicola

Maçın Samsuna alınması güzel olmuş.Şölen havasında geçecek.

jean

bence gerek yoktu son izmir yendigi mactaki gibi heyecanli olmaz

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun BK'da Kocaeli hazırlıkları sürüyor

KESKİNDEMİR'DEN DAVET
Bayanlar Basketbol İkinci Ligi'nde Play-Off son maçında salı günü sahasında Kocaeli Yahya Kaptan İlköğretim Okulu'nu konuk edecek Samsun Basketbol Kulübü'nde (SBK) hazırlıklar devam ediyor. Günü tek antrenmanla tamamlayan Kırmızı-Beyazlı ekipte sporcuların yüksek formu başta teknik ekip olmak üzere camiada büyük mutlulukla karşılanıyor. Antrenör Cantuğ Keskindemir, tüm Samsunlu sporseverleri Kocaeli maçına davet ettiklerini söyledi.

SÜPER BİR HAVAMIZ VAR
Takım içinde süper bir hava yakaladıklarınıda sözlerine ekleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin başarılı Antrenörü Keskindemir, "Kocaeli Yahya Kaptan maçında taraftarlarımıza güzel bir oyun ve farklı bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. Tüm hazırlıklarımız bu yönde eksiksiz bir şekilde devam ediyor. Taraftarlarımızın desteğiyle rakibimizi mağlup edip, sezonu güzel bir şekilde tamamlamak en büyük dileğimiz" diye konuştu.

KAYNAK: DENGE

ugly

cok heyecanlı mac deıldı keyıf almadım ama zaten lıge cıkılmıs havası vardı herkeste. kocaelı bıle macı vermek ıcın gelmıstı sankı. ama genede herkesı tebdık edıp kutluyorum 1.CI LIGDE BASARILAR DILIYORUM SBK YA.......... ellerınıze ve yuregınıze saglık.... samsuna hayırlı olsun 1.cı lıg takımımız!

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun sevincini valiyle paylaştı

Basketbol 2. Lig Play-Off maçlarının ardından 1. Lig'e yükselen Samsun Basketbol Kulübü (SBK), sevincini Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile paylaştı. Vali Güzeloğlu, "Bu başarı basketbolu Samsun'da kökleştirecek, güçlendirecektir. Yeni nesilleri basketbol oynamaya yöneltecektir." şeklinde konuştu.

Samsun Basketbol Kulübü (SBK), 8 Nisan'daki son maçında İzmit Yahya Kaptanspor'u 90-74 mağlup ederek 1. Lig'e çıkmayı başardı. Büyük başarının ardından kulüp başkanı Hüseyin Tayinci, 2. Başkan Ersin Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Taşkın, Antrenör Cantuğ Keskindemir, sporcular ile Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Altunsoy, Vali Güzeloğlu'nu ziyaret etti. Başkan Hüseyin Keskinsoy, herkesin el ele verip fedakarlık yaptığını, hedefe ulaşmak için büyük çaba harcadığını ve söz verdikleri gibi 1. Lig'e çıkmayı başardıklarını söyledi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, Samsun Basketbol Kulübü'nün 1. Lig'e çıkmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Basketbolda takım oyununun çok önemli olduğunu ifade eden Vali Güzeloğlu, "Beden ve beyin işbirliğini, sonucu değiştirmenin ortak katkısını, imkansızı başarabilmeyi basketbolda görüyoruz. Sağlanan bu başarı basketbolu Samsun'da kökleştirecek, güçlendirecektir. Yeni nesilleri basketbol oynamaya yöneltecektir. Tüm ekibi ve yöneticilerini kutluyorum" dedi.

Sporcular ve yöneticiler, Vali Güzeloğlu'na çiçek takdim ettikten sonra aldıkları ödülleri sundular. Vali Güzeloğlu basketbol takımı oyuncularına çeşitli hediyeler verdi.

KAYNAK: http://www.ajansspor.com/basketbol/genel/h/20080409/samsun_sevincini_valiyle_paylasti.html

Revenge

Revenge

amacım üye olur olmaz tartışma açmak değil ama çok garipsediğim şeyler de olmuyor değil hani. bu sitenin tüm polemekci adamları birer birer susturuldu. eleştiren farklı görüşü savunan adamlar yok artık. bir U.M 55 çıktı kimse artık o. sürekli bi şeyler yazıp duruyor. diğer adamlar belkide siteden atıldı yoksa bunlar bu adama mutlaka cevap verirlerdi. adam tebliğ yapar gibi konuştukca konuşuyor. tüm imkanlar açılmış bu arkadaşa.hatta onla aynı görüşü savunan adamlar bile sustu.bu arkadaş büyük adam olsa gerek. bi danaşıklı dövüş olduğu çok belli . almış adam site yönetimini arkasına konuştıkca konuşuyor. ne yani bu şimdi samsun basketin yararına bi şeyni. belliki site yönetimi böyle düşünüyor ki bunun karşısında yer alan tüm adamları sildiler.