Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

maviay55

02 April 2008, 18:44:47 #120 Son düzenlenme: 02 April 2008, 18:49:22 berusa55
d-sporun vermesi çok ii oldu bizler için..sizler stadta biz gurbettekiler ekranı başında desteğimizi sonuna kadar vereceğiz..maximum_55 abim stadta olcak başkentten temsilen  :P kazanacagımıza inanıyorum..

es-es te bizlere yapılan muamele unutamayız dostluk mostluk havası estirmeyelim..es-es te sergen korner kullanırken koca dötlüü die bağırmıştım..
bu maçta da beste yaptım dattiridattad dattiridattad koca dötlü sergennn  :P
Allahın izniyle 3 puan bizim olcak..

esedullah

arkadaşlar bu maça gitmek istiyenler saat 12 de yimpaşında önünde olsun çiftliği yıka yıka gidece maça

alex agbo

şimdi onların sitesine baktım da deli gibi korkuyolar bizden ;D guya sampiyonluga oynuyolar Samsunsporum az silkelendimi herkes tir tir titriyo.. yeter ki bizim topcular oynasın Samsunspor gibi, Armamız yeter!!

mehmet yılmaz

Maç ı kazanacağımıza olan inancım tam. Ancak dün Malatya özetlerini seyrederken ilk Eses maçında da oynayamayan Zafer Şakar'ın eksikliğini çok hissedeceğiz diye düşündüm. Attığı gol bir yana iyi de paslar çıkarmış Zafer. Zaten KSK maçında bu yana yükselen bir formu vardı. Geçen seneki kazık transferler arasında Feridun ile birlikte en çok tuttuğum iki kişiden birisiydi Zafer. Ortasahada dikine gidebilen, şut çıkaran ve oyun ciddiyetini bozmayan bir çocuk. Yerine Sefa, Marciel'den birisi oynayacaktır. İnşallah eksikliğini çok fazla hissetmeyiz Zafer'in.

harbisamsunsporlu5517

Samsunlularda 4 maç aldılar diye ilk 6 ya gireceklerini zannediyorlar. Haydi ESES'im güldür yüzümüzü Samsun'u yenelim3 puanımızı alalım... Başaralılar ESES'im....
eskişehirsporlu bir tarftar soylemiş bizler için bizde para sıkıntısı olmasa idi bu ligin favorisi olurduk

GençKozluklu

Daha nice 4 maçlar alacağız. ES ES maçı Playy Off ümitlerinin biraz daha yeşermesi için önemli bir maçtır. Ben alacağımıza inanıyorum. Ancak takımda mutlaka kazanmalıyız psikplojisine girmemeli. Strese giren kaybeder.

B iz sakin olup, strese girmeden maçı götürmeliyiz. Nasıl olsa gol atarız. ES ES strese girecektir. Bu maçta gene maestro Celil'e ve taraftara büyük iş düşüyor. taraftar bıkmadan 90 dakika sadece takımı desteklemelidir. Tahriklerle rakibi kamçılamalıdır.

Hocamızın bu maça olumlu etki edeceğini ve maçı alacağımıza inanıyorum. 13 Nisan'da Kartal'da şölen yapacağız.

Allahım sen bizleri utandırma.

ali ihsan

Yeterki istesin bizimkiler eskişehiri sahadan silerler.Bu kadar net.

jean

bu maci aldimi kafaya bizde oynuyoruz demektir

Alemci İsmail

Bende Samsunda olacağım kısmetse abimle,ne es es ne sakarya şampiyon samsunpor

nomak55

es es macı da alınırsa haftaya kartalda deplasman olmayacak iki hafta ust uste kendi evimizdeymiş gibi rahat oynarız hahaha herkesete samsunspor taraftarına bir kez daha hayran hayran bakar...Ortalık yıkılacak

selahattin55

03 April 2008, 07:18:52 #130 Son düzenlenme: 03 April 2008, 07:41:53 MUSTAFA55
kartalbspor samsunspor maçında kozluklular hep beraberiz dimi ce mal.kozluklular sanırım şölen yapacak bende sizleyim.

GençKozluklu

Alıntı yapılan: MUSTAFA55 - 03 April 2008, 07:18:52
kartalbspor samsunspor maçında kozluklular hep beraberiz dimi ce mal.kozluklular sanırım şölen yapacak bende sizleyim.

İnşallah olabildiğince kalabalık olacağız. Henüz diğer gruplar gibi profesyonel, bağıran taraftar olamasakta SASMUNSPOR aşkı her geçen gün gelişiyor. GENÇ KOZLUKLULAR'ı inşallah tribünlerde daha sık göreceksiniz. Az ama ÖZ.

Hep birlikte 13 Nisan'da Kartal'dayız.

s_uzunkaya

maç özetlerinide seyrdemedim. ben ençok ercümenti merak ediyorum. bana öyle geliyorki ercüment sanki bir tazelendi bir yenilendi.internetten baktığımız haberlerdeki resimlerde bile ercüment bir farklı duruyor :) ilk geldiğinde tıfıl, zayıf bişiydi, şimdiyse oturaklı bir kaleci görüntüsü veriyor. maçları stattan takip eden arkadaşlar daha iyi yorumlar ercümenti, nasıl sizce ercüment? kaleci takımın yarısıdır keza... dün fener fark yiyceği maçı volkanın sayesinde kazandı mesela.

Recep

Bir kaza olmazsa ALLAHIN izniyle bu maçı kazanırsak ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek bu takım  bu azimle süper lig yolunda avantajlı. daha düne kadar düşme korkusu sarmışken içimizi şimdi bu konuları konuşmak gerçekten çok güzel lütfen içinizdeki bu azmi kaybetmeyin futbolcu arkadaşlar

Nuri Asan

Arkadaşlar play off lara kalamaz isek kimse hayal kırıklığına uğramasın,kalamasakta futbolcu kardeşlerimizi vermiş olduğu onurlu mücadeleden dolayı sezon sonunda kutlayalım herşeye rağmen...