Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

34 SS 1965

mardın malatya macında falan yenılırız oyları verenler sımdı nasıl kızarmıslardır onları cok merak edıyorum

GençKozluklu

SAMSUNSPOR efsanesi dönüyor. Sırada ES ES, Kartal ve Giresun maçları var. BU 3 maçıda alıp herkes gerçek SAMSUNSPOR'u herkes görecek.

Küme düşer denilen takım, koptu geliyor. Mucizeyi gerçekleştiremek için sadece 6 maç kaldı. Önce play Off'lar ardından sonra süper lig. Çok değil sadece 2 ay sonra süper ligteyiz.

SAMSUN'da gene dolmuşlarda arkayı dörtlemeye devam.

Lütfen, şehrimizin ileri gelenleri, işadamları, başkanları, vekilleri ve Sayın Başbakanım. Bu takıma artık sahip çıkın. SAMSUNSPOR ilimizin en önemli reklam ve tanıtım aracıdır. Reklamlara boşuna para vermeyin. En güzel reklam güçlü SAMSUNSPOR'dur.

Yapacağınız yardımlarla gene sizler kazanırsınız. Lütfe artık bu çocukları görün ve sahip çıkın. Geçler bu saygıyı ve ilgiyi hakettiler.

Saygılarımla

kumkoylu ahmet

Tum samsunlulara samsunsporlulara sevgiler ve saygilar
4e4 yapdik uzun olmusdu ozlemisdik sukurler olsun.
bazi kisiler serkan Aykuta laf Atmislar serkan oynasin serkanin adi yeter.oyunda olursa otomatikmen zaten 2 kisi tutar serkani o bize yeter.
samsunda olmak vardi simdi haftaya..
NE MUTLU SAMSUNLU ve SAMSUNSPORLUYUM DiYENE.

Ahmet SONKAYA
Hollanda

veis

çıkacaklar aslanlar gibi oynayacaklar ve sekişehire maç nasıl kazandırılır gösterecekler.kendileri statdlarında yapmadıklarını bırakmadı.bunun intikamı engüzel şekilde sahada alınmalı.

s_uzunkaya

celil gene sarı kart görmüş malatyada... bundan sonraki hermaç final, celil siz hiç bir maça çıkılmamalı. bilmiyorum sarı kartı pozisyon gereğimi yedi ama celil noolur abi oynama şu hakemle, itiraz etme bırak Allah larından bulsunlar :)... sen çok göz önünde olduğun için yaptığın her hareket hakemlere fena batıyo ;) sakinnn sakiinnnn...
zor gibi gözüküyor playofflar ama biz SAMSUNSPOR uz...
hadi bakalım ASLANLARRR, yazın şu tarihiii......

s_uzunkaya

veis kardeş sadece saada değil tirübünde de alınmalı... ordaki maçtan sonra yazdığım bir yazı vardı. çok ağar bir yazı olmuş  :P pastalayıp buraya kopyalıycaktım ama germeye gerek yok ortalığı...nede olsa onlarda da uzun senelerdir devam eden süperlig özlemi var. başarıya giden her yol mubağ sa o puanlarda helal olsun... ama bizde misliyle cevap verelim seyirciler olarak... ordaki maçı resmen hakemi ablukaya alarak almışlardı. futbolcusundan yedektekilerine kadar,antirönöründen stattaki bütün seyircilerine kadar resmen çamurun en alasını yaparak yediler hakemi..her ikili mücadele onlara,her kritik kararlar onlaraydı ki kazma mehmet taa 18 in kenarındaki adama hladır haldır koşup penaltıyı yedirtti takıma... neyse gene fazla laf oldu...uzun lafın kısası bu maç seyircinin maçı olmalı...
Alıntı yapılan: veis - 01 April 2008, 08:01:10
çıkacaklar aslanlar gibi oynayacaklar ve sekişehire maç nasıl kazandırılır gösterecekler.kendileri statdlarında yapmadıklarını bırakmadı.bunun intikamı engüzel şekilde sahada alınmalı.

Baþkent_55

samsunspor-4 eskişehir-1        sercan dk 12-celil dk 20-emre dk 45 - serkan aykut dk 87 )çoşkun dk 73       Allah utandırmasın .......................

son nefes55

şimdi bakacağız stada başarı başarı deniyordu bu takım 4 haftadır kazanıyor yine de millet maça gelmezsee daha diyebilecek bişeyy yokk onlara..........

Baþkent_55

az önce ajannspordan okuduğum bi habere göre yeni futbol şb nesim aydın olmuş .........eeeeeeee şimdi ne olacak celil çıkyodu hüseyin başgölü alkışlayın falan diyodu celile 15 bin ytl para cezası verilmiş ..........la ne olacak bizim halimiz yaa yine karamsar olmaya başladım .........inşallah takım karışmaz......

harbisamsunsporlu5517

ya yenılecegız dıye oy verenin eli kırılsın bu maç allahın izniyle bizimdir

lucapicola

Yönetimdeki son değişikler umarım takıma olumsuz olarak yansımaz. Başgöl de gitti, bakalım takımı ekonomik olarak kim sırtlayacak! Celil e de para cezası verilmiş. Bence yönetim bu kadar galibiyet yeter artık diyor. Ligde de kaldık sayılır, daha fazla maç kazanıp prim vermenin alemi yok diyor sanırım.Artık bu yönetim iyice yıpranmıştır.En geç sezon sonuna kadar yeni yönetim oluşturulmalı ve yeni sezona hazırlanmalıdır.

Bu maçı alacak olan yine futbolcular ve seyirci olacaktır. Yönetim desteği zaten yok da olsa bile destek değil ancak köstek olurlar. Eskişehir için de bulunduğu zor durumdan kurtulmak için mutlak galibiyet arayacaktır.Onların bu durumundan yararlanmalıyız.Yine defansta temkinli oynayıp kontralarla bulacağımız gol veya gollerle galip geliriz.

harbisamsunsporlu5517

celil canla basla oynasın ustune para almadıgı gibi birde para cezası alıyor gercekten serefsızlıktır bu adamın hakkını ödemediniz için cezada veremezsiniz kendinize gelin

körfez55

olumsuzluklar bi hali fazla ama biz sezon başından beri yaşıyoruz bunları.eğer futbolcularımız kendileri için oynrsa _ki 4 haftadır öyle yapıyolar_ alırız bu maçı...

körfez55

takımda bir disiplin olmalı herkes kendi kafasına göre hareket edemez.kafası estiğinde basın toplantısı yapamaz.hakettiği bir ceza varsa elbette verilmelidir.

pitbul055

01 April 2008, 12:13:58 #89 Son düzenlenme: 01 April 2008, 12:54:13 samsuni
düşdü eskişehir elimize.unakıtan amcaları onlara stad yapmamışmı.devletin parasını ( yetim ve dulun ) paralarını yediler şimdi düşüşdeler.Bide biz vurdummu  daha  doğrulamazlar.biz bu gazla alayına vururuz.