Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

CeLiL_55

Hadi Samsunun Aslanları bize yakışan rakamla 5-5 yapın ALLAH'tan tek dileğim playoflara kalıp Süper Lige Çıkmamız...

celebi

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 30 March 2008, 16:46:14
kartalspor - diyarbakır maçında her iki tarafın bafraspor diye bağırmasını kutluyorum

öyle yaptılarsa teşekkürlerimizi iletiyoruz

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: celebi - 30 March 2008, 16:47:09
öyle yaptılarsa teşekkürlerimizi iletiyoruz

video felan çekmişler yüklendiği zaman koyarım siteye

celebi

CurvaSudSamsunspor

uzun bir aradan sonra yine geldim malatyaya çaktık ;D ;D ;D ;D

celebi

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 30 March 2008, 16:57:08
uzun bir aradan sonra yine geldim malatyaya çaktık ;D ;D ;D ;D

malatyaya çamkasak geleceğin yoktu herhalde ;D ;D ;D

KırmızıBeyaz

Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Bu galibiyet ezik MAL-atyalılara bir ders daha olmuştur. Gerçekten bu şartlarda bu mücadeleyi gösteren futbolcularımızı alnından öpmek gerekiyor... Diğer taraftan  insanın şöyle diyesi geliyor futbolculara kardeşim daha önce neden bu futbolu oynamıyordunuz?
Fakat 6. ile aramızda sadece 7 puan fark var. 3 puanlık sistemde hiç bir şey değil. Şimdiden heyacanlanmaya başladım. İnşallah bize bir süpriz yapıp ilk 6 ya gireriz. Imkansız değil.

celebi

yapma benimle aynı tahmini yapma bende 3-1 diyorum.

arkadaslar samsun 10 kişi ve 2-1 önde görünüyo mackoliktee    

anasını yaaaaaaaaaaaaaaaa 2 1 oldu

beyler sakın yanlıs anlamayın ama sunu soylemek ıstıyorum MALATYA spor lu futbolcular sankı bugun cenabet ya wallahı olmaz bu kadar olmuyor olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

malatya sitesindeki elemanlar ağlıyor.

:-* :-* :-* :-*

celebi

malatyalılar maçtan önce celili tribünlere çağırmışlar

faust

Arkadaşlar tekrar tebrikler.Müthiş bir seri yakaladı Samsun.Ama buna rağmen ilk 6 mucize ötesi olur.Kalan 6 haftada birbirinden zorlu maçlara çıkacaksınız.Kalan 6 maç için 7 puan çok büyük fark.Bence bundan sonra Samsun için prestij maçları başlıyor.Tabii ki az da olsa şansını sonuna kadar kovalayacak Samsun ama neredeyse imkansız.Eses bugün anormal bir beraberlik aldı ve şansını zora soktu.Jeneriklere girecek komik goller kaçtı ve İstanbul kalecisi inanılmaz kurtarışlar yaptı.Bu sonuçla Eses,2 puan öne geçme ve Samsunda berabere kalma kredisini yitirdi.Haftaya Samsunda kazanmak zorunda olan bir takımla oynayacaksınız ama Esesde işler iyi gitmiyor.Taraftarın anormal bir tepkisi vardı maçtan sonra.İnşallah hakemin maçın skoruna etki etmediği temiz bir maç olur;başarılar...

SaMsUnSpOr 55

celebi

Alıntı yapılan: faust - 30 March 2008, 17:20:44
                 Arkadaşlar tekrar tebrikler.Müthiş bir seri yakaladı Samsun.Ama buna rağmen ilk 6 mucize ötesi olur.Kalan 6 haftada birbirinden zorlu maçlara çıkacaksınız.Kalan 6 maç için 7 puan çok büyük fark.Bence bundan sonra Samsun için prestij maçları başlıyor.Tabii ki az da olsa şansını sonuna kadar kovalayacak Samsun ama neredeyse imkansız.Eses bugün anormal bir beraberlik aldı ve şansını zora soktu.Jeneriklere girecek komik goller kaçtı ve İstanbul kalecisi inanılmaz kurtarışlar yaptı.Bu sonuçla Eses,2 puan öne geçme ve Samsunda berabere kalma kredisini yitirdi.Haftaya Samsunda kazanmak zorunda olan bir takımla oynayacaksınız ama Esesde işler iyi gitmiyor.Taraftarın anormal bir tepkisi vardı maçtan sonra.İnşallah hakemin maçın skoruna etki etmediği temiz bir maç olur;başarılar...

sağolasın kardeş.ama biz play off muhabbetini tamamen eskişehir maçından sonra yapmaya başlayacağız.daha düne kadar küme de kalma falan diyorduk. ancak teknik direktörümüz gençlere yöneldi ve tecrübelilerle iyi bir karma yaptı. bununda sonucunu aldı.ona güvenimiz var.eskişehir de teknik futbolcuyu teknik adama değişti. yanlış bir politika maaleesf.bu maçtan ümitliyiz.

veis

biz burada playof şarkıları söylerken bazıları imkansızdan bahsediyordu unutmayım imkansız olan tek şey samsunsporu bırakmamız.

KırmızıBeyaz

Taraftar desteği ile Eskişehiri yeneceğimizi düşünüyorum.