Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

Baþkent_55

RAMBO ŞİMDİ HAREKETİNİ YAP TÜM MALLARA ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN ASLANLARIM BENİM BENİM BE OLM BU YAŞTAN SONRA BENİ AĞLATTINIZYA ALLAH SİZİ HEP GÜLDÜRSÜN EMİİİİİİİİİİİİİ ŞAMPİYONNNNNNNNNNN SAMSUNNNNNNNNNNNN

King Of The North

Beyler Es Es maçına bekliyoruz herkesi,20.000 taraftara oynayacaz sezonun en iyi maçı olmalı her yönden,şova hazırlanın.

mehmet yılmaz

Şu takımın az biraz parası olsa idi bu lanet olası ligde şampiyon olmak işten bile değildi; gel de kahrolma. Doğu ve G.Doğu takımlarıyla oynadığımız 9 maçta 2 beraberlik 7 galibiyet aldık.

Meskenler

haftaya 5-5 olcak arkadaslar kaybetme lüksümüz yokkk

ali ihsan

Es Es maçınıda alırsak ciddi şekilde Play off potasına gireriz arkadaşlar.Birde maddi kaynak sağlanırsa işte o zaman tadından yenmez be.

celebi

Yalnızca BİZ

Mağlubiyet görmek istemiyorum. Kalan 6 maçıda almak istiyoruz...

GençKozluklu

Arkadaşalr artık potadayız. Es Es , Kartal Giresun maçları emin olun Malatyadan kolay oalcak.

Yürü be SAMSUN

ölümüne 55

samsunumun doğu seferi başarıyla sonuçlandı ;D

MeL_55

ali ihsan

Samsun tutulmuyor!
Son haftalarda çıkışa geçen Samsunspor, Malatyaspor karşısında da 3 puan almayı başardı. Deplasmanda karşılaştığı rakibini 2-1'le geçen kırmızı-beyazlılar, üst üste 4. galibiyetine imza attı!

30 Mart 2008 , 15:55

MALATYASPOR: 1 - SAMSUNSPOR: 2

Stat: İnönü

Hakemler: Deniz Çoban xx, Mehmet Ömer Altuntaş xx, Ali Saygın Ögel xx

Malatyaspor: Emrah xx, Alper xx, Turgay xx, Mehmet Budak xx, Ramazan xx, Hakan Söyler xx, Serkan Dökme xx (Dk. 79 Engin x), Tayfun x (Dk. 45 Zafer xx), Serdar Samatyalı xx, Mehmet Albayrak x (Dk. 70 Deniz x), Atilla xxx

Samsunspor: Ercüment xx, Hakkı xx, Kenan xx, Can xx, Marciel Rodger Back xx, Zafer xxx, Sefa xx (Dk. 79 Hakan x), Emre xx, Turgut xxx, Celil xxx (Dk. 69 Ramazan xx), Sercan x (Dk. 46 Ferudun xx)

Goller: Dk. 60 Atilla Birlik (Malatyaspor), Dk. 29 Zafer, Dk. 72. Ramazan (Samsunspor)

Kırmızı Kart: Dk. 72 Ramazan (Samsunspor)

Sarı Kartlar: Dk. 34 Mehmet Budak, Dk. 72 Serkan Dökme (Malatyaspor), Dk. 41 Celil, Dk. 90 Zafer (Samsunspor)

Tufan

haftaya eskişehirde olucam tüh ya 1 hafta samsuna geldik ondada mac deplasmanda neyse kartalı yakmaya gidecez nasılsa

Yalnızca BİZ

Kalan maçlarımızın hepsini alırsak play-off düşünebiliriz ancak.

celebi