Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Bu maç çok kritik. Bu maçı alırsak güzel günler çok yakın demektir. HAftaya taraftarımız desteğiyle ES Es i yenip İStanbul'da kalabalık taraftarla Kartal'ı yener sıra içerdekiGİreun maçına gelir ki onuda alırız.

Bu demektirki 20 Nisan'da 45 pun olur ve 3 maç kalır. Ondan sonrası artık Sğper lig aşkına oynarız.

Diyar maçı final olur.

Düşünmesi bile güzel

MeL_55

Alıntı yapılan: cemalg - 30 March 2008, 14:56:13
Bu maç çok kritik. Bu maçı alırsak güzel günler çok yakın demektir. HAftaya taraftarımız desteğiyle ES Es i yenip İStanbul'da kalabalık taraftarla Kartal'ı yener sıra içerdekiGİreun maçına gelir ki onuda alırız.

Bu demektirki 20 Nisan'da 45 pun olur ve 3 maç kalır. Ondan sonrası artık Sğper lig aşkına oynarız.

Diyar maçı final olur.

Düşünmesi bile güzel

aynen DIYAR maci FINALLL

cenkturgut

emege tabıkı saygımız var ama  ercıyes mardını yener kardesım .Mardın dustu artık  parada yok o kulupte

celebi

Baþkent_55

Recep

Baþkent_55

DİYAR HAYATINDAKİ EN BÜYÜK DEPLASMAN GRUBUNU GÖREBİLİR

Amsterdamli

Sevgili Shane Falco gol soyle gelisti. Celil soldan ortaladi, galiba defanstan yada kaleciden sekti. Gerilerden gelen Zafer Sakar golu yazdi.

MeL_55

Alıntı yapılan: cenkturgut - 30 March 2008, 14:57:05
emege tabıkı saygımız var ama  ercıyes mardını yener kardesım .Mardın dustu artık  parada yok o kulupte

yanlisin var cenkturgut mardin diyarbakir icin yenmeye calisiyor

celebi

valla devre arasınad biraz dinlendim ihtiyaç giderdim tekrar bilgisayarın başına geldim.hadi bakalım samsunum bitir şu işi.

harbisamsunsporlu5517

inşallah dediğin gibi olacak cemalg ama önce su macı atlatmalıyız yemezsek 60. dakıkaya kadar ikinci golude bulur rahatlarız dıyorum

MeL_55