Serkan Aykut dövüldü iddiası!

Başlatan MeL_55, 27 March 2008, 14:23:55

« önceki - sonraki »

MeL_55

27 March 2008, 14:23:55 Son düzenlenme: 27 March 2008, 18:13:44 samsuni
AlıntıSerkan Aykut dövüldü

Samsunspor´un golcü futbolcusu Serkan Aykut, iki gündür antrenmanlara çıkmıyordu. Golcü futbolcunun neden antrenmanlara katılmadığı ortaya çıktı. Kral´ın pazartesi gecesi evine giderken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce dövüldüğü iddia edildi. Yaşanan olay sonrası vücudunun bazı bölgelerinde şişlikler oluştuğu öğrenilen Serkan´ın bu yüzden idmanlara çıkamadığı öne sürüldü.

son nefes55

kim yaptıysa yanlış adamı dövmüşler dayağı caner hakediyor aslındaa

HoliganSamSunLu

serkan samsunspora yapmış olduğu fedakarlıklarla benim en sevdiğim isimler arasında yapılanı kınıyorum

beşnumara

ben böle bir şey olduğuna inanmıyorum inanamıyorum yani.serkana kızıyoruz ediyoruz ama serkanın samsunspora kazandırdığını kimse kazandıramadı.ne yaparsa yapsın dayak atılmaz.asparagas haberdir diye düşünüyorum.her haftaki idmana neden gelemedi haberlerine bir yenisi eklenmiştir bence

celebi

bu haberin doğru olduğunu pek zannetmiyorum. serkanın da hakkını yemeyiz fakat serkanınn da artık kendine yakışanı yapma zamanı geldi diye düşünüyorum.son senelerde oldukça kötüleşti. buna bir şekilde çare bulması gerek. sakatsa ya doktorlar beceriksiz. yada artık serkan yaşlandı kenara oturma zamanı geldi.

nomak55

bu haberin kaynagı ne oncelikle bunu irdelemek lazım..Haber hakkaten dogru ise cok ayıp bi hareket evet serkan bu aralar pek takıma katkı yapmıyor ancak ben her zaman sunu savunuyorum bu takıma kimin emegi gectiyse tesekkur etmek lazım sonrasını hak edip etmemesi farklı bi durum...

CeLiL_55

ben inanmıyorum böyle bi habere Yıllarını bu takıma vermiş ve onca emeği olan birisi Serkan Aykut Samsunsporda Sevdiğim oyuncuların başında gelir kral eğer böyle bi olay yapıldıysa Serkana çok ayıp ve yanlış yapıldı bunu yapanlarıda ŞiddetLe Kınıyorum ! inş Yalandır

lucapicola

Böyle birşeyin olmadığını temenni ediyorum.Varsa da en azından başka sebeblerden dolayı olmuş olsun. Samsunsporla ilgili yeteri derecede spekülasyon üretiliyor zaten. Bir de bu olayla uğraşmayalım.

edmontdante

SAMSUNSPOR'luların Serkan AYKUT'u döveceklerine inanmıyorum.Başka bir sebebi vardır mutlaka haber doğruysa

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 27 March 2008, 17:32:20
SAMSUNSPOR'luların Serkan AYKUT'u döveceklerine inanmıyorum.Başka bir sebebi vardır mutlaka haber doğruysa

Sana katılıyorum edmontdante.

veis

serkan veya başka bir topçu dövülemez ama kendi aralarında bir sıkıntı varsa kişisel meselesi varsa bu niye samsunspora yansıyorki.kaç hafta oldu çık topunu oyna artık.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: son nefes55 - 27 March 2008, 14:51:39
kim yaptıysa yanlış adamı dövmüşler dayağı caner hakediyor aslındaa

bencede dövülmesi gereken caner adam gibi top oynamaya başlasın

Kais

bence ne ıyı oldu nede kotu oldu dovulmesının sebebı de bence bole buyuk bı futbolcunun samsunspor gıbı bır takım bu hallerdeyken en azından celıl kadar bı caba gosdermemıs olması olabılır. celıl nıe dovlmedı pekı cnku adam yapabılcegı seyın en ıyısını yapıyor.Canere gelınce oda dayagı hakedıyor. Serkan abıme de gecmıs olsun bu arada

Yalnızca BİZ

Lazoli