Bank Asya1.Lig 27.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 0 Mardinspor ( fotolar sf. 38'de.)

Başlatan MeL_55, 16 March 2008, 16:48:21

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

serkan aykut ıyılestıgıne gore takımımız eskısı gıbı tam kadro bence artık bes hafta maglup olmayız inşallah kazanırız bu maclarıda hiç ummadıgımız playofflara kalırız yarın hava boyle olursa stadyumu bayrama cevırelim

harbisamsunsporlu5517

kartalspor yenıldı yarın yenersek puan farkı dörde dusecek gerılerden gelıp yukselırsek çok harıka olacak

veis

gazi belediyede zaten 3 0 yenildi 3 haftadır samsun takımları yeniyordu umarım bu samsunsporumuzu etkilemez.

US

bu macı alacagız inş allahın izniyle diger macları alıp playoff lara kalırsak bizim için müthiş olur..

Çaðrý55

Bu maçtan çok korkuyorum açıkcası en garanti dediğimiz maçlarda yenilmiştik istanbulspor örneği
futbolcular inşallah oynar adam gibi :(

harbisamsunsporlu5517

22 March 2008, 20:44:28 #110 Son düzenlenme: 22 March 2008, 20:52:24 berusa55
inş istanbulspor macı gıbı olmaz bu mac

Tribün_ali

kumkoylu ahmet

1-0 olsun bizim olsun
haydi aslanlarim gosterin kendinizi
asil gucumuzu gorsun herkez celil caner oynarda serkani bilemiyorum bu serkani ben anlamiyorum zatenki
sakat sakat deniliyo nerden kafadanmi arkadaslar yeter be samsunu maf etti oynayamayacaksen cek gitte bizde serkanimiz var demeyelim
sevgiler saygilar

Ahmet SONKAYA
Hollanda

Cagdas Ünver

Emre , Sefa , Turgut gibi genclerimizide unutmayalim.Bunlar insallah yeni Serkanlarimiz , yeni Celillerimiz olacaklar.

veis

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 23 March 2008, 00:19:32
Emre , Sefa , Turgut gibi genclerimizide unutmayalim.Bunlar insallah yeni Serkanlarimiz , yeni Celillerimiz olacaklar.

yeni nesillere güzel bakmayı özlemişiz be yıllar snr topçu çıkartıyoruz

berusa55

Bakalım bu genclerimizi bu sartlarda ne kadar süre elimizde tutabilecegiz :-X

alperen_55

bu maçta canerden birşeyler bekliyorum artık .sezon boyu gezindi durdu sahalarda, ama yarın sanki farklı bi caner izleyecekmiş gibi geliyor bana?

jean

veis

bu işin parayla pulla olmayacagı belli bir şey bizim topçularımızın hepsi adam gibi adam dır bundan şüphe duymuyorum ve allahın izniyle bugün çıkıp aslanlar gibi onurları için oynayacak ve samsunspor adına güzel günlere götürecekler bizi allah şimdiden yardımcıları olsun bizim için degil şeref ve halsiyetleri için oynasınlar yenilselerde önemli degil ama sahaya yüreklerini koysunlar ve sonuç zaten gelicekdir.

cembaba

bence bu maçı kesin alacagız. Maçtan Sonra da Hemen Salona Koşacagız Zaten =)