Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

jean

oley be biraz olsun rahatladik bugun calistim vallahi maci unutmusum nasil oldu anlamadim iyikide unutmusum 1-0 yenikmisiz bide ona kafayi takip heyecanlanacaktim guzel bir galibiyet iki haftada iki deplasman galibiyeti dusmeyiz buyuk ihtimal su saatten sonra

gyuksel55

16 March 2008, 23:13:44 #481 Son düzenlenme: 16 March 2008, 23:15:47 gyuksel55
Alıntı yapılan: commander - 16 March 2008, 16:55:25

sercan ben gürkan
bu kadar kişimi gittiniz olum o kadar samsunlu var orda neyse yendik ya gerisi önemli değil onlar gitseydi yenilirdik kesin :))

ferhat var bide orda diğerleri kim

Ladikli

Kazanmamız gerçekten çok güzel oldu.Uzun zamandır iki hafta üst üste galip gelemiyorduk.Keşke bu maçları kazandığımızı rahmetli TİMOFTE'de görebilseydi,nekadar sevinirdi,mutlu olurdu...Geride kalan tüm maçlarımızı kazanmak dileğiyle.

Sadece Samsunspor

MAÇTAN FOTOLAR

ORHAN HOCAYA BAKIN GÖZLÜKLER FALAN ARTİST OLMUŞ  ;D

Sadece Samsunspor

AlıntıGaziantep Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor Maçında Olaylar Çıktı

Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor'u Konuk Eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Maçın 90. Dakikasında Yediği Golle Sahadan 2-1 Mağlup Ayrılınca, Teknik Heyet ve Futbolcular ile Taraftarlar, Maçın Hakemine Tepki Gösterdi.

Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor'u konuk eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, maçın 90. dakikasında yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrılınca, teknik heyet ve futbolcular ile taraftarlar, maçın hakemine tepki gösterdi.

Gaski Tesisleri'nde oynanan maçta, maçın tamamlanmasının ardından saha karıştı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik heyeti ile futbolcular ve taraftarlar, sahaya girerek hakemlere tepki gösterdi. Hakemleri koruma altına alan jandarma, kalabalığın dağılması için bir süre bekledi. Hakemler, maçın bitiminden yaklaşık 10 dakika sonra jandarma eşliğinde soyunma odasına gitti.

Hakemlerin soyunma odasına gidişi sırasında da sözlü tepkiler sürdü.

gyuksel55

arkadaşlar görüntüleri hangi kanal veriyo kanal a da bir program vardı sanırım günü ve saatini bilen varmı ?

55cem55

Alıntı yapılan: EKN - 16 March 2008, 15:38:34
DK 85.DE TURGUT ATACAK ALLAHIN İZNİYLE

seni tebrik ediyorum arkadasım muhtesem bir tahmindi gerçekten..

yasemin 5516

tebrikler samsunsporum 2 hafta üst üste galibiyetle buluştuk çok mutluyum inş mardinsporuda yeneriz.

KırmızıBeyaz

Büyük Samsun camiasına hayırlı olmasını isterim. Bu kadro ile bu imkansızlıklar ile büyük işler çıkaran futbolcularımızı da canı gönülden kutlarım. Artık düşme korkusu yaşamıyorum. Bir de şehirde herkezin Samsun spor bilerek 2. lige düşecek diye konuştuğunu öğrendim. Böyle bir saçmalık olurmu arkadaşlar. Kimin küme düşüp de borçları silinmiş Göztepe ve Van ın durumları ortada gerçekçi olalım böyle saçma sapan şeylerle vakit geçirmeyelim

nomak55

oh bee dedirtecek cinsten avea reklamı gibi oldu ama napalım
in.ş.mardin malatya komple kumeeeeeeeee ikisinede basmamız lazım

celebi

valla dün 2. golden sonra adeta çıldırdım evde yaw. bu sevinçleri özlemişiz. teşekkürler futbolcularımıza. play off konuşmak biraz erken olur daha 2 haftaya kadar kalma mücadelesi veriyorduk. ;)

veis

evet mardin ve malatyadan bu takım 3 er puan alırsa görün bakalım playof nasıl oluyormuş.malatya kaderimizi belirler.heee oldu malatyada puan kaybettik üzülmem ligde kaldık yeter.ama olursa neden olmasın.

veis

bu sezon hayırlısıyla bitsede hepimiz rahatlasak.

beşnumara

Alıntı yapılan: seckin55 - 15 March 2008, 03:32:09
ercument ercument olsunda ilhan cavcav da yedirmesin.sorun degıl.turk futbolu kazansın..samsunspor da para kazansın:D:D:
işte sorun orada.türk futbolu kaznacak ama samsunspor kazanamayacak çünkü ercüment kiralık diye biliyorum...

yaman55