ŞOK! İsmail Uyanık İSTİFA ETTİ...!

Başlatan curva55, 20 June 2005, 17:56:36

« önceki - sonraki »

salihcakir

bilmiyorum bu metni burada sizlerle paylaşmak ne kadar doğru olur; ama en azından .biz'in başkanımızın neden samsunspor başkanlığından ayrıldığını daha net anlamaya hakkı vardır diye düşünüyorum..
"Bende bu akşam istifamı açıkladım..Desteksizlik ve ilgisizlik belkide ben orda olduğum için bu boyutlarda.Şehirle olayları paylaştıktan sonra ortada hiç bir somut adım yok..herkes klubü oyalama modunda..ben önünü açıyorum klubün..sağlıcakla kalın..herzaman samsunsporluyuz.."

Samsunsporluluğundan şüphemiz yok başkanım..samsunsporumuzu şampiyon olarak görmen için elimizden ne geliyorsa yapacağız. ve o şampiyonluğu sana hediye edeceğiz.. Türkiyenin en büyük başkanı yolun açık olsun..

ÇarŞamBaLı

her uzuldu bende bır uzuntu ıcındeyım ancak gıdene kal dıyemeyız ismail uyanıkın yerıne baskan olarak ben galip abimizi öneriyorum cünkü onun bu zaman kadar samsunspora destek cıktığını herkez gordu sız ne dersınız?

bengülü

YAZIKLAR OLSUN SAMSUN HALKINA ELİMİZDE BİR BABA GİBİ OLAN SAMSUNUN ÇOÇUĞUNA SAHİP ÇIKMADILAR SAMSUN DA  İSTEMEYEN BAŞKANINIMAZA   KINA YAKSINLAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN UYANIK BAŞKANIMIZ GİBİ KİMSE GELMEZ ARTIK  SAMSUNSPORUMUZ HİÇ İYİ GÜNLER BEKLEMİYOR ARTIK

BuqRa

Bu kulupte İsmail Uyanık'ın dayanadıklarına kımse dayanamadı kımse onun kadar mucadele edemedı Onun yerı ayrı ıcımızde..

Adam Samsunspor'u nasıL sevdıqını ıstıfa ederken bıLe ustune basa basa belırtıyor :
"Belki de ,Nasıl olsa üretir,Samsunspor'u bir noktaya getirir dusuncesıyle ben basında olduqum ıcın Samsunspor'a ılgı gosterılmıyor olabılır.Vicdanım rahat.Bu şekide devam edemem.Samsunspor'a en ufak bir zarar gelsin istemem.Bu yüzden istifa ediyorum"dedi.
HeLaL OLSun Sana bUyuk basKan Senı unutmayacaqız

BuqRa

Kulüp Basın Sözcüsü Mazhar Başoğlu, yaptığı açıklamada, bu akşam toplanan Yönetim Kurulu'nda istifanın değerlendirildiğini söyledi.

Başoğlu, kulübün uzun zamandan bu yana maddi sıkıntı içinde bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Başkanla yaptığımız görüşmede maddi sıkıntılara bir çözüm bulunamadığı için istifa ettiğini söyledi. Gelebilecek yeni yönetimin hem önünü açmak hem de bu süre içerisinde gerekli transferlerin yapılabilmesi için başkan istifa etmiştir. Yarın bu konuyla ilgili ayrıntılı açıklamalarımız olacak.''

jurista

istifa etmek yerine bir dahaki seçimlerde aday olmaması daha etik olurdu... (kimse kendisine başka istifa diye bağırmadı sanırsam) artık ahın vahın yok sevmeyen gününü görür vb. sözerin kimseye bir getirisi yok.. ne diyelim gelen daha da iyi olur hayırlı olur İnşallah....

sezgin

AKŞAMDAN BU YANA ŞOK OLMUŞ DURUMDAYIM TAKIMA BUNDAN SONRA  KİMSE SAHİP ÇIKMAZ BELEDİYE BAŞKANINDAN UMUTLU DEĞİLİM ZAMANINDA YÖNETEMEDİKİ ŞİMDİ YÖNETSİN ASLINDA BAİŞKAN NE YAPSIN ELİNDEN GELENİ YAPTI İSTANBUL DA DERNEKLER SÖZÜM ONA SAMSUN DERNEĞİ NE MAÇA GELİRLER NE DESTEK  SAMSUN YARDIMLAŞMA DERNEĞİ  ADINDA SAMSUN VAR BAŞKA BİRŞEY YOK

samsunlu_gencler

samsunsporu su an ayakta tutan isimdi buyuk baskan.samsunpora yıllarını wermiş bir kişilikti.ben cok uzuldum we sasırdım.wallahi herkes teker teker ayrılıyor.sonumuz işaahh kotu olmaz.samsunsporumuz insallah hakettigi yere gelecektir baskan insallah geri donecektir.

BuqRa

Yardım qelmedıqı surece baskan qelmeyecektır.Bız baskansız baskanda bızsız yapamayacaktır.
Klubun basına Yusuf Zıya YıLmaz qelmesınde kım qelırse qelsın..Galıp ozturk qelırse ıyı oLur ama yıne de kalbımız Ismaıl Uyanık'tan yana...

beşnumara

ya inanamıyorum bu kadar vurdum duymaz bir halk,taraftar yok ya nedir bu bizim çektiklerimiz :cry:

Rentboy

Allahım ya inanamıyorum tvde gördüğümde dondum kaldım.Ama beklemediğim bir olay değildi.Nereye kadar dayanabilirdi ki sevgili başkan...
Şehrinin takımına destek değil köstek olan bir il olduğumuz için utanıyorum kendimizden.Bu nasıl Samsun sevgisidir nasıl Samsunspor sevgisidir.
Maalesef şehrimizde çoğunluk ruhunu şeytana satmış...

cem and naz55

söyleyecek laf bulamıyorum

samet

acaba şimdi ne olacak,bu şehir ve taraftar 2.ligi kaldıramaz.mutlaka bir başkan çıkmalı.bakalım galip öztürk gelecek mi?ya da bir başkası mu olacak göreceğiz.......bursa çarşambalılardan!...

ngonge

bir hafta istanbul dışındaydım neler olmuş bitmiş şaşkınlık içindeyim.o kadar herşey düzelecek gibi bir intiba vardı bir anda yerle bir oldu.bence başkan ın zamanlaması yanlış oldu,ne bileyim şu şekilde ne transfer yapabiliriz ne de eldeki oyuncuları tutabiliriz.umarım kısa sürede çözüme kavuşur bu iş.

samsun216

Alıntı yapılan: "ngonge"bir hafta istanbul dışındaydım neler olmuş bitmiş şaşkınlık içindeyim.o kadar herşey düzelecek gibi bir intiba vardı bir anda yerle bir oldu.bence başkan ın zamanlaması yanlış oldu,ne bileyim şu şekilde ne transfer yapabiliriz ne de eldeki oyuncuları tutabiliriz.umarım kısa sürede çözüme kavuşur bu iş.

sen tatillerde gez tiki gibi sonra gel bir şeyler umalım falan de.arkadaşım senin samsunlu olduğuna hiç inanmıyorum.bu ortamda da sinirlerimizi germe boş yere.