Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

King Of The North

Serkansız Celilsiz de bu takım kümede kalmayı becerebilmeli,Samsunspor formasının ağırlığını herkesin iyi bilmesi gerekir.

alperen_55

inşallah samsunsporumuz bu maçta puan yada puanlar alır.ama benim bu maçtan da pek ümidim yok açıkcacı. umarım yanılırım.

cembaba

inş. yaa inş. gercekten puana cok ihtiyacımız war :(

King Of The North

Elazığ bu maça acayip şartlanmış,yenilirlerse küme düşeceklerini düşünüyorlar,biletler 1 YTL imiş stad full çekecek,eksikleri de yok fazla.İşimiz zor.

dilatino

merhaba forumu hemen hemen her gün okurum. uzun zamandirda yazi yazmiyorum. yurtdisinda yasiyorum her izine gelisimde samsunsporun maclarina gitmeye özen gösteriyorum. samsunsporun bugün icine düsdügü durum malesef cok ama cok aci. herkes kendince suclu ariyor.
birince ligden düsmemiz dönemin TFF ve hakemlere baglaniyor. muhakkak etkileri var ama futbolu iyi bildigini düsündügüm eski samsunspor baskani ismail uyaniga toplu halde küfreden sözüm ona samsunspor taraftar grublarindan birisindeki arkadaslarin sucu yokmu. bugün bir alt kümeye düsmeyi konusuyoruz . bu kadar cok teknik direktör degistiren bir takimin alt kümeye düsmesinden dogal ne olabilir? birde celil serkan olayina bahsetmek istiyorum . uzun zamandir her mac öncesinde oynlarlarsa aliriz düsüncesinde cogu arkadasimiz acikcasi sahsen ben teknik direktör olsam ikisinide antremana bile almam. serkan süper ligden düsdükden sonra kac mac yapdik kacinda oynadi kendinize bir sorun lütfen. ve samsunspor takimi cikdigi her macda gol atabiliyor yani öyle yada böyle golumuz var öncelikle gol yememeyi ögrenmeliyiz düsüncesindeyim. onun icin serkan krali unutalim artik eskidendi o. umarim bu iki futbolcuda 18 kisilik kadroda sezon sonuna kadar yer almaz.
bu macin sonucuna gelince öncelikle biz degil elazig düsünsün kendi saha ve seyircisi önünde kazanmaya mesbur olduklari bir mac kaybedersek mahvoluruz düsüncesi onlarda hakim olmali. samsun her macda oldugu gibi bu macdada bence kesin gol atacakdir. bundan süphe duymuyorum tek sorun gol yememeyi ögrenmemiz lazim. egerki gol yemezsek bu mac 0 degil kesin samsunsporundur. ben yüzde 80 samsun alacakdir diyorum. maca gideceklere simdiden hayirli yolculuklar.

veis

bu saatden sonra serkan veya celilin olmamasını pek dert etmemek lazım hatta yerlerine oynayan oyuncularımız onları aratmamalı sebebide onların yeni celilller veya serkanlar olmak zorun olduklarını bilmeleri.serkan busene olsa bile seneye biz nerde olursak olalım serkan bizde olmayacakdır olamaz bu sakatlık sorunu samsunspora pahalıya mal oldu.oyüzden turgut ce sercan sizlersizniz bu takımın celili serkanı çıkın artık adam gibi topunuzu oynayın.

celebi

oyuncular artık geçmiş maçlarında oynamadıklarının yerine oynamaları gerekiyor. ne yapıp edip en azından bir beraberlik get,rmelkeri gerekir diye düşünüyorum.

yaman55

maç konusu açmıyordum uzun zamandır açtığımda yenilmiyoruz merak etmeyin

cembaba

MeL_55

Alıntıİkisi de yok

Samsunspor´un değişmez isimlerinden olan Kaptan Celil Sağır ile tecrübeli defens oyuncusu Hakkı Hocaoğlu, cezalı olmaları nedeniyle Kırmızı-Beyazlı ekibin yarın oynayacağı kritik Elazığspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Alıntı
Kaptan Serkan yine yok

Hafta başında antrenmana çıkan ve Elazığspor deplasmanında büyük ihtimalle forma giyeceği açıklanan Samsunspor´un golcü futbolcusu Serkan Aykut, yarın ki maçta oynamayacak. Teknik Direktör Orhan Kapucu, "Doktorumuzdan aldığımız rapora göre Serkan´ın kaburgasındaki sakatlığı devam ediyor. Bu futbolcumuzun oynamayacak olması bizi üzdü" diye konuştu.

MeL_55

AlıntıÖlüm-kalım maçı

Elazığspor ile son derece kritik bir maç oynayacaklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu,"Rakibimiz ligde hemen altımızda yer alıyor. Bu maç bizim ölüm kalım maçımız. Zorlu deplasmandan puan yada puanlar hedefliyoruz" dedi.

KAYBETMEK YOK
Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Elazığspor ile deplasmanda son derece kritik bir maç oynayacaklarını söyledi. Hafta içinde yapılan antrenmanlarda oyuncularını en iyi şekilde bu zorlu maça motive ettiğini belirten Kapucu, "Elazığspor ile bir final maçı oynayacağız.Oraya kazanmaya gidiyoruz. Ancak yenemiyorsak da asla yenilmeyeceğiz" dedi.

HASRET BİTECEK

Son haftalarda iyi futbol oynadıklarını ancak bariz hakem hataları ve şansızlıklar yüzünden puan alamadıklarını söyleyen Teknik Direktör Kapucu, "Elazığspor maçı dönüm maçımız. Eksik oyuncularımızın fazla olması da bizim için kötü bir dezavantaj oldu. Ancak sahaya onbir futbolcu ile çıkacağız. Galibiyet hasretine artık bir son vermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Atakumlu

gercekten olum kalım macı durumunda elazıgdan en az 1 puan almamıs lazım ki bizim ustumuze gecmesinler..ins hayırlısıyla bu mactan bizi kurtarcak puanı alırız..

heyyo55

celil,serkan,hakkı yok ve şuan onların yerini tutacak kapasitede oyuncumuzda yok - çok zor bir maç daha çok umutlanmak istemiyorum 1 puana oynarız gibime geliyor elazığ bizden daha çok konsantre olmuş maça bide kendi evinde oynucaklar - bizimkiler gol yerse döndüremezler

hakan55

Bu Maçtan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum ya da inanmak istiyorum.Her iki takımda sahaya 11 kişi cıkıyor yok serken yokmuş yok celil yokmuş beni hiç ilgilendirmiyor onlarıda ilgilendirmemesi lazım.
    SAMSUNSPOR formasını giydiklerinin bilincindeler ve ona göre oynamaları gerekiyor.Ben ölüm kalım maçı gibi düşünmesemde önemli bir maç gibi görüyorum.

Daha düşmedik kimsenin de düşeceğiz lafını söylemesini istemiyorum.

DAHA YIKILMADIK YIKILMAYACAĞIZDA...!

heyyo55

giresun kartala yenildi mutlak galibiyet lazım ama bu futbolcularla çok zor inş. yüzümü kara çıkartırlar 1 puan alırsak iyi bence